Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Fetele cu draga placere i-as face cunostinta cu cineva, insa mi-ar fi mila de bietul om,sa nu-l nenorocesc .Poate stiti pe cineva pe care vreti sa va razbunati . Miha- din pacate mama nu mai e demult langa mine ,si sa stii ca si tata plange de bucurie pentru mine , si crede-ma nu am crezut nici-o clipa ca sora sotului meu sa fie invidioasa pe noi.Doar facem parte din aceeasi familie si ar trebui sa traim impreuna atat bucuriile cat si tristetile.Sau cel putin eu in prostia mea asa am crezut pana acum. Am renuntat de ceva vreme sa-i mai impartasesc starile mele sufletesti ,indiferent daca sunt de bine sau de rau ,dar are grija atat al meu sot sa o tina la curent , cat si ea sa-l sune pe copil si sa-l traga de limba astfel incat sa afle tot ce o intereseaza.Pe mine nu ma mai suna de cand am avut ceva discutii in vara.Dar sa speram ca voi reusi sa tin fata intr--un fel sau altul la problemele care ma inconjoara.
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| michi wrote:Fetele cu draga placere i-as face cunostinta cu cineva, insa mi-ar fi mila de bietul om,sa nu-l nenorocesc .Poate stiti pe cineva pe care vreti sa va razbunati  . Miha- din pacate mama nu mai e demult langa mine ,si sa stii ca si tata plange de bucurie pentru mine , si crede-ma nu am crezut nici-o clipa ca sora sotului meu sa fie invidioasa pe noi.Doar facem parte din aceeasi familie si ar trebui sa traim impreuna atat bucuriile cat si tristetile.Sau cel putin eu in prostia mea asa am crezut pana acum. Am renuntat de ceva vreme sa-i mai impartasesc starile mele sufletesti ,indiferent daca sunt de bine sau de rau ,dar are grija atat al meu sot sa o tina la curent , cat si ea sa-l sune pe copil si sa-l traga de limba astfel incat sa afle tot ce o intereseaza.Pe mine nu ma mai suna de cand am avut ceva discutii in vara.Dar sa speram ca voi reusi sa tin fata intr--un fel sau altul la problemele care ma inconjoara.
Invata-l pe baiat ca ce faceti voi in casa nu trebuie sa spuna la nimeni! Asa mai facea si bunica mea dar nu scotea nimic de la mine
|