Am o problema care nu o mai suport!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Aliecs
Scris: Sunday, October 23, 2011 12:52 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna ziua tuturor! Am niste mici probleme cu pielea si nu pot sa le dau de cap. Am niste eczeme atopice (dupa ultimul diagnostic dat de un medic din bucuresti) care persista de vreo 6 ani. Se manifesta la nivelul mainilor, cot, la axila si pe picioare pe bicepsul femural. E scumoasa, se crapa pielea si se inflameaza. Am tratat dupa fiecare doctor la care am fost (to?i din galati, unde locuiesc - 6 la numar), 2 in bucuresti si unul in Ia?i iar to?i mi-au recomandat creme cu hidrocortizon precum diprosalic, diprogenta, elosalic, creme care fac ca ranile sa se vindece doar cat ma dau cu ele. A doua problema ar fi ca de aproximativ 3 ani îmi apar furunculi, axila, antebrat, inghinal, si pe picior. In momentul de fata am unul la axila stânga, si unul pe piciorul stâng. Ca un bonus am si un ulcior la ochiul drept (la fel ca si furunculii, ulciorul este ceva care îmi apare destul de des). Nu stau in mezerie, nu stau in praf, igiena personala este chiar putin dusa la extrem ca nu ma suport sa ating ceva si sa nu ma spala pe mâini. Am si o biopsie la ranile de pe mâini facuta la un laborator din bucuresti doar ca nu ma pricep ce scrie iar medicul care a recoltat proba nu m-a lamurit. Va rog frumos ajutati-ma cu un sfat, un medic bun, orice! Sunt disperat, nu ma mai suport si nu ?tiu unde sa ma mai duc! Multumesc anticipat!
aurishta
Scris: Sunday, October 23, 2011 9:29 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Iti recomand sa mergi la Institutul Cantacuzino, in Bucuresti. Acolo ti se vor recolta probe si din furunculi, si din eczeme si, in functie de rezultat, vei putea afla mai multe despre necazul tau. Tot acolo ti se poate prepara un autovaccin, daca va fi cazul.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.