am o intrebare!!!!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ana
Scris: Tuesday, December 2, 2008 4:16 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
am o intrebare eu intru de pe mozzila pe google dupaia scriu 7 pitici intru direct imi da sa scriu numelel si parola si pot intra numai ca sotul mia instalat google chrome...si cand intru de acolo pe 7 pitici imi arata ca sunt doar un vizitator!!!uff uff oare de ce???de ce nu imi arata ca sunt logat ca mama lui rik??sunt doar un vizitator...ma ajutati va rog...va pupikpupici pupici
Alyna
Scris: Tuesday, December 2, 2008 4:43 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
mama lui rik wrote:
am o intrebare eu intru de pe mozzila pe google dupaia scriu 7 pitici intru direct imi da sa scriu numelel si parola si pot intra numai ca sotul mia instalat google chrome...si cand intru de acolo pe 7 pitici imi arata ca sunt doar un vizitator!!!uff uff oare de ce???de ce nu imi arata ca sunt logat ca mama lui rik??sunt doar un vizitator...ma ajutati va rog...va pupikpupici pupici

Cand intri si te logezi,te intreaba ceva genul:remember username and pasword..nu mai stiu exact.Bifeaza optiunea asta,poate mergepupici .
Ana
Scris: Tuesday, December 2, 2008 6:05 PM
Nivel

Alyna wrote:

Cand intri si te logezi,te intreaba ceva genul:remember username and pasword..nu mai stiu exact.Bifeaza optiunea asta,poate mergepupici .

nu scrie nimica scrie ca sunt doar vizitataorcry
raly
Scris: Tuesday, December 2, 2008 7:12 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Logheaza-te normal ca mama lui rik apoi pune pagina la favorite,adica apesi steluta galbena cu plus,sau add to favourite,apoi de cate ori intri nu mai dai cautare pe google intri direct de la favorite si vei ramane logata!
Ana
Scris: Tuesday, December 2, 2008 7:49 PM
Nivel

raly wrote:
Logheaza-te normal ca mama lui rik apoi pune pagina la favorite,adica apesi steluta galbena cu plus,sau add to favourite,apoi de cate ori intri nu mai dai cautare pe google intri direct de la favorite si vei ramane logata!

te pup si iti multumesc..pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici
marivic
Scris: Thursday, January 29, 2009 8:48 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Am si eu o intrebare:am scris la FACULTATE si nu mia aparut ce am scris,si as vrea sa-mi arate ca am postat, poate ma poate ajuta si pe mine cineva cu ce v-am rugat acolo.pupici pupici pupici
raly
Scris: Thursday, January 29, 2009 9:14 PM
Nivel

Marivic dar eu vad ca ai postat la Facultate,se vede postarea ta!
marivic
Scris: Thursday, January 29, 2009 9:54 PM
Nivel

ok,raly,am iesit de pe sait si apoi am intrat iar,si mia aparut si mie ,cred ca mi se blocase calculatorul sau intrase cineva in el caci nici aici nu aparea postarearas
raly
Scris: Thursday, January 29, 2009 10:39 PM
Nivel

ma bucur ca s-a rezolvatcomputerlove
ilioara
Scris: Friday, April 24, 2009 11:04 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/5/2009
as vrea si eu sa ma ajutatipupici pe calculatorul sorei mele apar tot eu ca logare ilioara si la al meu la fel ea ar vrea sa se aboneze dar nu stiu daca ma sterg eu din calc ei se sterge si din al meu?calc nu au aceeasi locatie sunt blocuri diferite .va multumesc !computerlove
Kiki
Scris: Friday, April 24, 2009 11:18 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
ilioara wrote:
as vrea si eu sa ma ajutatipupici pe calculatorul sorei mele apar tot eu ca logare ilioara si la al meu la fel ea ar vrea sa se aboneze dar nu stiu daca ma sterg eu din calc ei se sterge si din al meu?calc nu au aceeasi locatie sunt blocuri diferite .va multumesc !computerlove

Posibil cand ai intrat la calculator la sora ta sa fii bifat "sa te tzina minte" si de fiecare data cand cineva acceseaza forumul de la sora ta sa intre pe contul tau. Trebuie doar sa ii dea logged out sau iesire si se inregistreaza si ea.
(PS: Asta daca am inteles eu corect ce ai explicat tu uff)
marivic
Scris: Thursday, June 18, 2009 6:46 PM
Nivel

Stiti cumva de ce nu pot posta Smiley-uri?De astazi ,nu am mai putut posta la nici un mesaj?A-ti patit asa ceva?multumesc.
antoaneta
Scris: Tuesday, June 23, 2009 12:06 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/21/2009
buna.ma numesc antoaneta si am o mare problema.va rog sa ma indrumati si pe mine cum sa fac sa incarc fotografiile pe care vreau sa le postez pe forum.am incercat cu atas dar imi spune ca este prea mare fisierul.ciar nu stiu cum sa fac sa postez foto cu creatiile mele.am pus adresa mea de blog dar am inteles ca nu am voie si mi-a fost stearsa.va rog sa ma ajutati sa reusesc sa postez foto.va multumesc foarte frumos
antoaneta
Scris: Friday, June 26, 2009 1:10 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/21/2009
se pare ca nu primesc nici un raspuns din partea nimanui.intr-un final am reusit sa postez foto dar spre culmea culmilor pozele se vad doar o zi doua dupa care se inchid si nu se mai vad.nu inteleg care este problema.si de de nu vrea nici macar moderatoarea sa imi raspunda ce se intampla.sincer nu stiu ca daca aveam habar imi rezolvam singura problema.va multumesc.
ingerash
Scris: Friday, June 26, 2009 1:56 PM
Nivel

Inregistrat: 1/17/2008
antoaneta wrote:
buna.ma numesc antoaneta si am o mare problema.va rog sa ma indrumati si pe mine cum sa fac sa incarc fotografiile pe care vreau sa le postez pe forum.am incercat cu atas dar imi spune ca este prea mare fisierul.ciar nu stiu cum sa fac sa postez foto cu creatiile mele.am pus adresa mea de blog dar am inteles ca nu am voie si mi-a fost stearsa.va rog sa ma ajutati sa reusesc sa postez foto.va multumesc foarte frumos

Uite aici detaliaza cum procedezipupici http://forum.7p.ro/Cum-pui-poze-la-mesaje-aici-pe-forum.aspx?g=posts&t=4829
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.