Am nevoie urgenta de doctori buni din timisora
Subiectul anterior · Subiectul urmator
andra.andra76
Scris: Thursday, January 8, 2009 1:19 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna!
Sunt aici si nu intamplator...!
Problema mea e una destul de serioasa..!
Am ao fetitza de 8 luni si sunt tare fericita...dar pe de alta parte sunt in egala masura trista...!
Relatia mea cu sotzul dureaza de trei ani...Am plecat in Canada la el acum doi ani....ne-am intors in tara acum un an...Atunci cand eu am plecat la el, el era stabilit deja de 8 ani acolo...Acolo nu ne-am inteles , am venit in tara nu ne-am inteles..Eu sunt din Craiova...A sta aici timp de patru luni dupa care a plecat in Timisora si lucreaza acolo....Pana sa realizez ce se intampla cu adevarat mi-a luat timp...timp in care am resit sa am si un copil cu el...o fetitza minunata...Si el ma iubeste...!!Am trait ceva minunat impreuna...dar cu toate acestea relatia nu mergea...pana am realizat tot povestind la apropiatzi ca e vorba despre schizofrenie...El nu vrea sa accepte ce ii spun....dar inclin sa cred ca asta e realitatea suta la suta...As vrea sa vin la Timisora si cu blandete sa-l induplec sa mearga la un medic....Il iubesc , am o fetitza cu el....in plus este persoana care mi-a oferit cele mai frumoase momente din viatza dar si cele mai urate...Consider ca nu el este de vina si boala....Va rog din suflet....daca avezti idee ce doctori buni de pshihiatrie sunt in Timisoara..nu ezitatzi sa-mi scrietzi...Eu nu mai liniste ...tot ce pot face pt el este sa-l duc la un medic...Eu astept cu nerbadare sa primesc vesti de la voi....Va multumesc frumos! Andra
bulinuta_k
Scris: Sunday, January 18, 2009 11:06 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
http://www.psihiatrie.net/ Centrul Medical Tuculanu,asta am inteles ca e mai cautat,cica in spitale nu e chiar placutpale Multi sunt trimisi sa se trateze la Jebel,jud.Timis.
Sanatate sotului tau!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.