am nevoie si eu de un sfat
Subiectul anterior · Subiectul urmator
lenna145
Scris: Tuesday, November 25, 2014 8:37 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/25/2014
buna am si eu o problema,nu am asteptat nici un copil..defapt sa intimplat asa fara sa vrem..am observat cam intirzie menstruatia si aveam dureri menstruale ma gindeam ca trebuie sa vie,si totusi am acut un tesc cind colo doua liniute,am mai facut unul la fel doua liniute .. inca nu sunt sigura de teste Big Surprise Big Surprise ..am dureri abdominale fix ca la ciclu nu sunt dese dar uneori le simt si foarte mult ma ingrijoreaza acest lucru ,ma tem pentru bebelush

lenna145 attached the following image(s):
wp_20141120_001.jpg

aurishta
Scris: Tuesday, November 25, 2014 8:44 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Nu-i nici o problema...daca nu sangerezi, nu este nimic serios! Testele sunt sigure...daca ai doua liniute clare inseamna ca sarcina este prezenta!
lenna145
Scris: Tuesday, November 25, 2014 8:50 PM
Nivel

aurishta wrote:
Nu-i nici o problema...daca nu sangerezi, nu este nimic serios! Testele sunt sigure...daca ai doua liniute clare inseamna ca sarcina este prezenta!

Multumesc mult pentru raspuns nu ,singerez vreau sa ma duc la medic dar saptamina viitoare din motiv ca ma duc la o cunoscuta ...snt inca tinara si e prima mea sarcina de aceea sunt atit de nelinistita

wp_20141120_001.jpg

biancaanamaria
Scris: Tuesday, November 25, 2014 8:51 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2014
lenna145 wrote:
buna am si eu o problema,nu am asteptat nici un copil..defapt sa intimplat asa fara sa vrem..am observat cam intirzie menstruatia si aveam dureri menstruale ma gindeam ca trebuie sa vie,si totusi am acut un tesc cind colo doua liniute,am mai facut unul la fel doua liniute .. inca nu sunt sigura de teste Big Surprise Big Surprise ..am dureri abdominale fix ca la ciclu nu sunt dese dar uneori le simt si foarte mult ma ingrijoreaza acest lucru ,ma tem pentru bebelush

daca ai doua teste pozitive e sigur bebe , felicitari !
Durerile de burta sunt normale atâta timp cât nu sângerezi.
lenna145
Scris: Tuesday, November 25, 2014 8:54 PM
Nivel

biancaanamaria wrote:

daca ai doua teste pozitive e sigur bebe , felicitari !
Durerile de burta sunt normale atâta timp cât nu sângerezi.

ms..DistanceKiss si pina in ce luna dureaza aceste dureri? iata imaginea de la teste dupa parerea mea sunt pozitiveCrazy Crazy

wp_20141120_001.jpg

doinanuta
Scris: Tuesday, November 25, 2014 9:21 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/26/2013
buna...testele tale sunt clar pozitive.Felicitari.
Ce intrziere ai avut?Cate zile aveai cand ai facut testele?
lenna145
Scris: Tuesday, November 25, 2014 9:25 PM
Nivel

doinanuta wrote:
buna...testele tale sunt clar pozitive.Felicitari.
Ce intrziere ai avut?Cate zile aveai cand ai facut testele?

pe data de 20 am facut testele ...dar menstruatia dupa regula trebuia sa imi vina pe 14 -15 si nu a venit..pe 19 octombrie a fost ultima zi de ciclu
aurishta
Scris: Tuesday, November 25, 2014 11:34 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
flowers flowers flowers Atunci gravida mami de fetita boy sarbatoare
sousourel
Scris: Thursday, November 27, 2014 11:00 AM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Cand mergi la medic, mentioneaza aceste dureri. E posibil sa-ti dea un mic tratament care sa ajute la pastrarea sarcinii, pentru ca uneori fixeaza greu si se poate pierde sarcina.
biancaanamaria
Scris: Thursday, November 27, 2014 10:56 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2014
lenna145 wrote:

ms..DistanceKiss si pina in ce luna dureaza aceste dureri? iata imaginea de la teste dupa parerea mea sunt pozitiveCrazy Crazy

Nu ?tiu sa-?i spun exact cât dureaza aceste dureri , pot sa-?i spun doar ca ?i eu am avut dureri de burta când am fost însarcinata ?i mi-a recomandat dr pastile nospa .Eu am avut dureri pana pe la 10 saptamâni, dar depinde de organism.
Anelise
Scris: Friday, November 28, 2014 12:07 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Lenna, felicitari pentru burtica! newclap Testele tale sunt clar pozitive, dar ti-au spus deja fetele! pupici
Si eu am avut ceva crampe in primele zile de intarziere si am luat cate un No-Spa. Sarcina cat mai usoara! pupici
lenna145
Scris: Monday, December 1, 2014 6:04 PM
Nivel

Anelise wrote:
Lenna, felicitari pentru burtica! newclap Testele tale sunt clar pozitive, dar ti-au spus deja fetele! pupici
Si eu am avut ceva crampe in primele zile de intarziere si am luat cate un No-Spa. Sarcina cat mai usoara! pupici

Multumesc mult mult...ma rog la Dumnezeu sa fie totul bn la mine...si acolo in burtica...bounce bounce bounce love love love love iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou
Diana555
Scris: Friday, January 30, 2015 3:46 PM
Nivel

Inregistrat: 7/30/2014
Salut! Va scriu pentru ca am vazut ca multe postari sunt legate de testele pentru sarcina si fertilitate. Este foarte important sa stiti ca o evaluare buna determina si tratamentele eficiente. Eu am facut ecografia 4D si monitorizarea ciclului, dar si testul pentru Chlamydia. Va recomand cu placere sa le faceti pentru ca asa scapati de o grja sau poate descoperiti vreo afectiune. Pentru tinerele fete, recomand testul Papanicolau, este vital daca vreti sa fiti sigure de sanatatea voastra! O zi buna!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.