|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/25/2014 Mesaje: 6
| buna am si eu o problema,nu am asteptat nici un copil..defapt sa intimplat asa fara sa vrem..am observat cam intirzie menstruatia si aveam dureri menstruale ma gindeam ca trebuie sa vie,si totusi am acut un tesc cind colo doua liniute,am mai facut unul la fel doua liniute .. inca nu sunt sigura de teste ![]() ..am dureri abdominale fix ca la ciclu nu sunt dese dar uneori le simt si foarte mult ma ingrijoreaza acest lucru ,ma tem pentru bebelush lenna145 attached the following image(s):

|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Nu-i nici o problema...daca nu sangerezi, nu este nimic serios! Testele sunt sigure...daca ai doua liniute clare inseamna ca sarcina este prezenta! |
| aurishta wrote:Nu-i nici o problema...daca nu sangerezi, nu este nimic serios! Testele sunt sigure...daca ai doua liniute clare inseamna ca sarcina este prezenta!
Multumesc mult pentru raspuns nu ,singerez vreau sa ma duc la medic dar saptamina viitoare din motiv ca ma duc la o cunoscuta ...snt inca tinara si e prima mea sarcina de aceea sunt atit de nelinistita lenna145 attached the following image(s):

|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| daca ai doua teste pozitive e sigur bebe , felicitari ! Durerile de burta sunt normale atâta timp cât nu sângerezi. |
| biancaanamaria wrote: daca ai doua teste pozitive e sigur bebe , felicitari ! Durerile de burta sunt normale atâta timp cât nu sângerezi.
ms.. si pina in ce luna dureaza aceste dureri? iata imaginea de la teste dupa parerea mea sunt pozitive lenna145 attached the following image(s):

|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| buna...testele tale sunt clar pozitive.Felicitari. Ce intrziere ai avut?Cate zile aveai cand ai facut testele? |
| doinanuta wrote:buna...testele tale sunt clar pozitive.Felicitari. Ce intrziere ai avut?Cate zile aveai cand ai facut testele?
pe data de 20 am facut testele ...dar menstruatia dupa regula trebuia sa imi vina pe 14 -15 si nu a venit..pe 19 octombrie a fost ultima zi de ciclu |

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Atunci |

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Cand mergi la medic, mentioneaza aceste dureri. E posibil sa-ti dea un mic tratament care sa ajute la pastrarea sarcinii, pentru ca uneori fixeaza greu si se poate pierde sarcina. |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| lenna145 wrote:ms..  si pina in ce luna dureaza aceste dureri? iata imaginea de la teste dupa parerea mea sunt pozitive Nu ?tiu sa-?i spun exact cât dureaza aceste dureri , pot sa-?i spun doar ca ?i eu am avut dureri de burta când am fost însarcinata ?i mi-a recomandat dr pastile nospa .Eu am avut dureri pana pe la 10 saptamâni, dar depinde de organism. |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Lenna, felicitari pentru burtica! Testele tale sunt clar pozitive, dar ti-au spus deja fetele! Si eu am avut ceva crampe in primele zile de intarziere si am luat cate un No-Spa. Sarcina cat mai usoara! |
| Anelise wrote:Lenna, felicitari pentru burtica!  Testele tale sunt clar pozitive, dar ti-au spus deja fetele! Si eu am avut ceva crampe in primele zile de intarziere si am luat cate un No-Spa. Sarcina cat mai usoara!
Multumesc mult mult...ma rog la Dumnezeu sa fie totul bn la mine...si acolo in burtica... |
|
Inregistrat: 7/30/2014 Mesaje: 6
| Salut! Va scriu pentru ca am vazut ca multe postari sunt legate de testele pentru sarcina si fertilitate. Este foarte important sa stiti ca o evaluare buna determina si tratamentele eficiente. Eu am facut ecografia 4D si monitorizarea ciclului, dar si testul pentru Chlamydia. Va recomand cu placere sa le faceti pentru ca asa scapati de o grja sau poate descoperiti vreo afectiune. Pentru tinerele fete, recomand testul Papanicolau, este vital daca vreti sa fiti sigure de sanatatea voastra! O zi buna! |
|
|