Am nevoie de un sfat si de ajutor!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
florentina2015
Scris: Wednesday, August 19, 2015 11:01 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/16/2015
Azi am avut o zi grea,ganduri despre neajunsuri si boala tatalui m.au intristat iar,fiecare om are probleme dar eu chiar pun poate prea mult suflet!Ma chinui tare,simt ca nu am nici un rost in viata,vreau din tot sufletul sa gasesc o metoda sa pot iesi din aceasta stare,sa pot accepta totul ca pe ceva normal si daca va fi sa il pierd pe tata,sa pot trece omeneste!Nu stiu ce voi face daca nu va mai fi tata si daca voi ramane orfana!Ma gandesc ca nu va mai fi in viata mea,nu il voi mai revedea niciodata,eu imi voi vedea de viata mea iar el sa srea in pamant,si la cativa metri de noi cimintirul,ma gandesc si ma simt vinovata ca nu i.am facut viata mai frumoasa,ca nu l.am vizitat mai des si ca al meu sot la urat toata viata de cand e cu mine,sentimente de vinovatie imi vin in gand,putea fi altfel s.au eu cum sa traiesc viata si el sa nu mai existe,,,,,cum sa merg la casa parinteasca si taicutul meu sa nu mai existe!!!!!!Offfffffffffffff...........Mai bine nu imi spunea mama ca ia ghicit femeia aia in cafea si sa ne spuna ce va fi......nu m.as fi gandit,nu as fi crezut.o dar tuturor care le.a ghicit in decursul timpului li sa intamplat intocmai.....Doamne am nevoie de putere,am nevoie sa se intample ceva in viata mea sa ma linistesc si sa prind speranta sa fiu mai bine!Ma lupt cu cea mai grea boala anxietatea s.au poate chiar depresia!
t-mihaela
Scris: Thursday, August 20, 2015 7:04 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Tu vorbesti serios?Te zvarcolesti ca pestele pe uscat pe ce ti-a ghicit cumatra in cafea?Big Surprise Lol
florentina2015
Scris: Thursday, August 20, 2015 9:54 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/16/2015
t-mihaela wrote:
Tu vorbesti serios?Te zvarcolesti ca pestele pe uscat pe ce ti-a ghicit cumatra in cafea?Big Surprise Lol

Pai tot ce ia spus femeia aia si altora a fost la fel...chiar asa sa intamplat!
aurishta
Scris: Thursday, August 20, 2015 2:34 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Florentina, ai auzit, cred, povestea cu drobul de sare! Nu te amara de dinainte pentru ceva care nu s-a intamplat inca! In -plus, oricine stie ca nimeni nu este nemuritor, tuturor ne vine randul intr-o zi! Daca ai putea accepta aceasta realitate, nu ti-ai mai face atatea griji pentru presupuse drame!
Si nu uita ca ghicitorii din asta traiesc, din credulitatea celor care ii consulta!
shirel
Scris: Saturday, August 22, 2015 7:59 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
In primul rand vreau sa-ti spun ca nimic si nimeni pe lumea asta nu stie cand se dice celalalt...asta o stie numai D-zeu.Ca sa fii suparata si in depresie ptr o simpla povestire nu cred ca ar fi cazul.Nu ne-ai spun cum este starea sanatatii tatalui tau este bolnav sufera de ceva?Sfatul meu pe care pot sa ti-l dau si nu pot sa-ti dau mai multe explicatii dar ceea ce tu trebuie sa faci este sa-ti petreci cat mai mult timp cu tatal tau ,sa-l vizitezi mai des in ultima vreme ai c-am uitat ca exista....aceasta este si explicatia celei care va ghicit l-ati c-am neglijat cu toate in privintza de a fi alaturi de el.Faceti-o asta acuma nu cand va fi prea tarziu.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.