Am nevoie de un mic ajutor
Subiectul anterior · Subiectul urmator
katy
Scris: Tuesday, September 4, 2007 1:26 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Am nevoie mare de o mamica din Canada sau USA pentru a putea trimite un colet pe numele ei, deoarece produsul respectiv nu il trimite nici o firma in Romania, din pacate. Este vorba de Sam splint, nu stiu exact termenul in romana insa va dau un link ca sa puteti accesa sa vedeti ca nu e nimic altceva decat o chestie medicala de care am mare nevoie. Eu voi contacta firma, voi plati si le voi spune sa trimita pe numele persoanei care ar vrea sa faca asta, iar taxele vamale bineinteles ca le voi suporta.
Multumesc mult,
Katy

http://www.accessmedical.com/productDetails/1007519/1009722/1000201
mihaela75
Scris: Tuesday, September 4, 2007 4:07 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Mai katy, statea postarea asta mult si bine aici ca eu n-o vedeam .De ce nu mi-ai dat un Pm omule?daca mai e valabil da-mi un semn pupici Repede sa nu ma apuce nascarea intre timp maseluta
katy
Scris: Wednesday, September 5, 2007 9:07 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Hei saru'mana de reply, uite eu in seara asta ma apuc si comand tu da-mi PM cu adresa ta ca sa le spun sa trimita. Iti raman datoare vandutapupici Pupicuti
marivic
Scris: Tuesday, February 9, 2010 8:22 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Am scris si eu aici sper sa nu supar pe nimeni,caci nu am stiut unde sa intreb,...
Am cont pe photobucket,si nu ma mai lasa sa intru cu parola mea.Ce sa fac?Cum sa fac?Am vrut sa bag poze din calculator si nu am mai pututnervi nervi banghead banghead crap de nervi,....nervi nervi
carla
Scris: Tuesday, February 9, 2010 8:34 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2007
marivic wrote:
Am scris si eu aici sper sa nu supar pe nimeni,caci nu am stiut unde sa intreb,...
Am cont pe photobucket,si nu ma mai lasa sa intru cu parola mea.Ce sa fac?Cum sa fac?Am vrut sa bag poze din calculator si nu am mai pututnervi nervi banghead banghead crap de nervi,....nervi nervi
incearca sa schimbi parola
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, February 9, 2010 8:44 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
marivic wrote:

mai- mai, ce ti-e cu parolele astea!ras (prietenii stiu de ce)
sorry Stiu cum e! Uite, eu de duminica si pana azi dupa-masa nu reuseam sa intru pe forum tot din cauza parolei.
Reseteaza-ti parola, eventual cauta pe cea veche in vreun mail. Ori e posibil ca photobouketul sa-ti blocheze contul pt. ca ai depasit kb gratuiti si ca ar trebui sa platesti.
Uite o imbratisare sa-ti mai treaca din suparare!computerlove
marivic
Scris: Tuesday, February 9, 2010 9:23 PM
Nivel

MULTUMESC CARLA SI LACRAMIOARApupici pupici Ce-i drept ca demult ma mai logasem cu un alt username.Am incercat sa schimb parola,dar nimic.Eu am foarte multe poze acolo,vreo 2mii si ceva,cred
,.....cred ca este ce ai spus tu Lacra.Si in acest caz cum pot face un alt cont?Ar tebui sa imi fac alta adresa de mail?
plans nervi banghead nu stiu,.....
computerlove computerlove
ingerash
Scris: Tuesday, February 9, 2010 11:55 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
marivic wrote:
MULTUMESC CARLA SI LACRAMIOARApupici pupici Ce-i drept ca demult ma mai logasem cu un alt username.Am incercat sa schimb parola,dar nimic.Eu am foarte multe poze acolo,vreo 2mii si ceva,cred
,.....cred ca este ce ai spus tu Lacra.Si in acest caz cum pot face un alt cont?Ar tebui sa imi fac alta adresa de mail?
plans nervi banghead nu stiu,.....
computerlove computerlove

Alta adresa de email si apoi alt cont photobucketpupici Succes!
marivic
Scris: Wednesday, February 10, 2010 1:30 PM
Nivel

Multumesc mult,Mihaelacomputerlove computerlove pupici pupici
alexandrabogdan
Scris: Wednesday, February 10, 2010 4:06 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
ceau fetelor.ma numesc alexandra, sunt din arad si sunt mamica unei fetite de 1 luna.am si eu o nelamurire mare mare......fetita mea mananca la o masa 120 ml lapte praf si da semne ca nu se satura.cat de mult ar trebui sa manance ca ma tem sa ii dau mai mult.uneori intre mese mai bea si ceai.e di f f agitata si adoarme greu.nu stiu ce sa mai fac, ma apuca disperarea.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.