Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Am nevoie mare de o mamica din Canada sau USA pentru a putea trimite un colet pe numele ei, deoarece produsul respectiv nu il trimite nici o firma in Romania, din pacate. Este vorba de Sam splint, nu stiu exact termenul in romana insa va dau un link ca sa puteti accesa sa vedeti ca nu e nimic altceva decat o chestie medicala de care am mare nevoie. Eu voi contacta firma, voi plati si le voi spune sa trimita pe numele persoanei care ar vrea sa faca asta, iar taxele vamale bineinteles ca le voi suporta. Multumesc mult, Katy
http://www.accessmedical.com/productDetails/1007519/1009722/1000201 |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Mai katy, statea postarea asta mult si bine aici ca eu n-o vedeam .De ce nu mi-ai dat un Pm omule?daca mai e valabil da-mi un semn Repede sa nu ma apuce nascarea intre timp |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Hei saru'mana de reply, uite eu in seara asta ma apuc si comand tu da-mi PM cu adresa ta ca sa le spun sa trimita. Iti raman datoare vanduta Pupicuti |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Am scris si eu aici sper sa nu supar pe nimeni,caci nu am stiut unde sa intreb,... Am cont pe photobucket,si nu ma mai lasa sa intru cu parola mea.Ce sa fac?Cum sa fac?Am vrut sa bag poze din calculator si nu am mai putut crap de nervi,.... |
|

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| incearca sa schimbi parola |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
|
mai- mai, ce ti-e cu parolele astea! (prietenii stiu de ce)
Stiu cum e! Uite, eu de duminica si pana azi dupa-masa nu reuseam sa intru pe forum tot din cauza parolei. Reseteaza-ti parola, eventual cauta pe cea veche in vreun mail. Ori e posibil ca photobouketul sa-ti blocheze contul pt. ca ai depasit kb gratuiti si ca ar trebui sa platesti. Uite o imbratisare sa-ti mai treaca din suparare! |
|

| MULTUMESC CARLA SI LACRAMIOARA Ce-i drept ca demult ma mai logasem cu un alt username.Am incercat sa schimb parola,dar nimic.Eu am foarte multe poze acolo,vreo 2mii si ceva,cred ,.....cred ca este ce ai spus tu Lacra.Si in acest caz cum pot face un alt cont?Ar tebui sa imi fac alta adresa de mail?
nu stiu,.....
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
|
Alta adresa de email si apoi alt cont photobucket Succes! |
|

| Multumesc mult,Mihaela |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| ceau fetelor.ma numesc alexandra, sunt din arad si sunt mamica unei fetite de 1 luna.am si eu o nelamurire mare mare......fetita mea mananca la o masa 120 ml lapte praf si da semne ca nu se satura.cat de mult ar trebui sa manance ca ma tem sa ii dau mai mult.uneori intre mese mai bea si ceai.e di f f agitata si adoarme greu.nu stiu ce sa mai fac, ma apuca disperarea. |
|
|