Am inceput sa ne intoarcem pe burtica !
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Thursday, July 13, 2006 9:47 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
danab wrote:
Aici trebuia sa postam, ca ne intoarcem ca un titirez de pe spate pe burtica si inapoi ras Nu am\vem stare deloc, mai dam si ca un racusor cu funduletul inapoi, cand e greu inainte ras

Esti frumusica foc, ochioasa lu' mama! ras
Ai grija mami cu cazaturile ce urmeaza sic
danab
Scris: Thursday, July 13, 2006 9:57 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Kiki wrote:

Esti frumusica foc, ochioasa lu' mama! ras
Ai grija mami cu cazaturile ce urmeaza sic

Grija mare, nu gluma. Nici cand schimbam scutecul nu stam cuminte, una doua e cu fundul in sus. Intr-o zi a reusit chair sa ajunga pe marginea patului cu funduletul gol atarnand banghead Am ramas fara aer, nici nu stiu cum am ajuns langa ea banghead
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, July 13, 2006 10:04 PM
Nivel

Andrei se intoarce constant (adica numai asta face daca il las in pat, patut, orice spatiu mai mare...) pe burta si sta ce sta, isi scoate singur manuta de sub el (in cele mai multe din cazuri), vorbeste, rade pana oboseste si apoi se pune pe urlat... de intors pe spate nu stie sau eu nu l-am vazut sa o faca... cel mai rau este ca asta face si noaptea si se trezeste si incepe concertul si apoi nu mai adoarme!banghead banghead banghead si uite asa fac eu nopti albe la greu!banghead
intrebarea este: trebuie sa il intorc eu pe spate sau sa il las sa se intoarca singurel? ca nu o face...plans
cand va invata oare figura?
danab
Scris: Thursday, July 13, 2006 10:17 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Invata si singur, ai sa vezi. Trebuie doar sa prinda ideea, ca dupa aia o perfectioneaza. La inceput Miruna isi facea vant din picioruse, acum nu mai are probleme, rastoarna funduletul, il ridica sa scoata mana de dedesubt si gata. Daca isi ridica prea sus funduletul se rastoarna iar pe spate, si reincepe exercitiul ras
taki
Scris: Sunday, August 27, 2006 12:15 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
ne intoarcem pe burtica cu o viteza de nedescris si apoi, fuguta inapoi pe spate. yes ras

Asta e distractia Sashei de cateva zile. cool
Kiki
Scris: Sunday, August 27, 2006 8:31 AM
Nivel

Gata, Sasha, te-ai facut fetita mare! Acum incepe distractia pentru mami! yes
crista
Scris: Thursday, February 1, 2007 6:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/27/2007
si david deja se intoarce foarte repede pe burtica, si incet incet a invatat sa-si scoata si manuta de sub el :006
dar ce e mai nasol ca nu stiam cat de repede se poate intoarce si intr-o seara l-am gasit cazut jos din pat, si ghionul a fost ca s-a lovit la caput de laptopul care era pe jos uff asa ca a doua zi pentu ca a fost noapte am plecat de urgenta la n.p.i, in sfarsit totul a fost bine pana la urma. peste o luna o sa mergem dinou la control. speram ca totul va fi bine
fdianamaria
Scris: Saturday, January 10, 2009 3:57 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
Pe mine micuta ma cam terorizeaza psihic. Pe langa faptul ca la 2 saptamani deja ridica capul fara cele mai mici probleme, daca o culc pe-o parte se intoarce pe burta si doarme asa. Am crezut ca am halucinatii, dar de fiecare data cand incerc s-o schimb, se invarte ca titirezul, de ma chinui s-o pun pe spate sa fac operatiunea scutecul. ras
Oare nu e prea repede?
Eu i-am tot explicat...dar nu cred ca vrea sa ma bage in seama sic
Ana
Scris: Saturday, January 10, 2009 4:01 PM
Nivel

Inregistrat: 11/9/2008
staicoeur linistita ca asa era si al meu bebe...pe la 3 4 saptamani il vedeam in partea cealalta a patutului atata se mai invartea noaptea...capusorul tot pe akolo parca tinea si el..astia sunt copii in ziua de azi...
kali
Scris: Sunday, January 11, 2009 12:26 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Diana, cred ca e cam devreme sa se intoarca bebe la nici 3 sapt. Poate ca o pui tu in echilibru si, foindu-se, "cade" pe burtica/ spate. Si Eric isi schimba pozitia, dar nu e ca intorsul de la 3-4 luni... mai si migreaza uneori de-l gasesc in alt colt de pat, dar asta e pentru ca se agita prin somn, pedaleaza, se incordeaza...
cristinaflorina
Scris: Sunday, January 11, 2009 1:25 PM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2008
Edy are 5 luni dar nu s-a intors inca.E vreo problema?
carmenush
Scris: Sunday, January 11, 2009 2:16 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/18/2008
cristinaflorina wrote:
Edy are 5 luni dar nu s-a intors inca.E vreo problema?

Daria s-a intors singura pe burta cam pe la 5 luni jumate. Radu imi aduc aminte ca a inceput pe la 5 luni. Fiecare are ritmul lui.
Ana
Scris: Sunday, January 11, 2009 2:29 PM
Nivel

Inregistrat: 11/9/2008
carmenush wrote:

Daria s-a intors singura pe burta cam pe la 5 luni jumate. Radu imi aduc aminte ca a inceput pe la 5 luni. Fiecare are ritmul lui.
asa este!!!fiecare poayte fi diferit!!angel
ninetem
Scris: Monday, January 12, 2009 2:50 PM
Nivel

Inregistrat: 10/19/2007
Matei nu mai vrea sa doarma pe o aprte tot asa de pe la 3 saptamani, dar de intors a inceput sa se intoarca pe la 3 luni si 3 saptamani. Acum daca il pun in patut pe spate, in 2 minute e pe burta. In schimb Teo a inceput a se intoarca abia pe la 6.5- 7 luni. A fost mai lenes.
cristinaflorina
Scris: Saturday, January 17, 2009 9:14 AM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2008
ss-a intor si Edy simgurel dar de pe burtica pe spate. Invers inca nu dar e bine e un inceput.yes yes
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.