Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| cute_baby_of_mine wrote:In sfarsit, am reusit si noi sa ne intoarcem pe burtica! Si asta doar in patut, unde e din ce in ce mai greu sa se deplaseze pe spate. Ca in rest, numai asa misuna prin pat, dupa tot ce vede... Oricum, intorsul ne-a iesit... Dar ce planset am tras cand nu am mai gasit o manuta...  Oare nu-i doare cand le ramana manuta sub ei?
Nu stiu daca ii doare, dar de jenat sigur ii jeneaza...David urla imediat daca se pune pe o jucarie si il jeneaza...
Revenind la intorsul de pe spate pe burtica, am mai avansat putin si acum reusim sa neintoarcem si de pe burtica inapoi pe spate...dar cu munca, nene, nu gluma... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Si Briana a inceput de vreo 4 zile sa se intoarca pe burta si ce distractie e pe ea..pana oboseste si ii cade fata in cerasaf si se pune pe plans ..dar in rest e chiuiala mare.E cam devreme ? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Nu e prea devreme, daca se intoarce ea singura, fara sa fie fortata sau ajutata, nu e nicioadata prea devreme. Si john s-a intors devreme, a stat in fundulet devreme, a mers devreme...asa sunt unii copii, au o dezvoltare fizica mai rapida. Altii vorbesc mai devreme (fata unei prieten la 9 luni deja zicea o gramada de cuvinte: papa, oala si altele) in schimb merg ai tarziu...nu e motiv de ingrijorare in nici unul din cazuri. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| eu pe Alfonso nu pot sa il las singur nici macar 2 segunde ca il gasesc in celalalt capat al patului...se rostogoleste ba pe burta ba pe spate...are o energie.. acuma deja incearca sa mearga dea busilea e caraghios tare cum ridica fundu in sus si cu nasu in cearsaf.... si asa insistind reuseste |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Pe burtica inca nu am ajuns, dar suntem pe aproape...
  |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Haide Sasha ! Inca un pic ! Asa, asa ! Esti pe drumul cel bun !
De pe spate e burtica se intoarce imediat Andrei, insa invers, deocamdata nu s-a prins care e miscarea. |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Astazi la 2 luni, 3 saptamani si 6 zile fiica-mea s-a intors prima data de pe spate pe burtica. Se tine cu manutele de pantaloni si isi face vant si ajunge pe burtica. Ramane cu manuta prinsa sub ea si sa te tii plans. Mi-e mila de ea si o introc inapoi pe spate. Sau sa o las sa se intoarca singura? |
|

| Roxanel wrote:Astazi la 2 luni, 3 saptamani si 6 zile fiica-mea s-a intors prima data de pe spate pe burtica.  Se tine cu manutele de pantaloni si isi face vant si ajunge pe burtica. Ramane cu manuta prinsa sub ea si sa te tii plans. Mi-e mila de ea si o introc inapoi pe spate. Sau sa o las sa se intoarca singura?
Si Sasha la fel. Se intoarce pe burtica dar o mana nu mai stie sa o scoata si maraie acolo in lb ei, dar nu plange.
Daca o pun pe burta, ii place ca zambeste si vb parca mai in forta. |
|

| Asa aratam noi cand ne intoarcem pe burtica! taki attached the following image(s):

|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| bravo Sasa, bine ca mi-ati zis ca se invirt asa devreme , sa pazesc mai bine copilul cu care stau |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Si asa aratam noi Roxanel attached the following image(s):

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mai, ce mari v-ati facut, Sasha si Antonia...deja va intoarceti pe burtica. La mai mare! Acum mamicile voastre vor trebui sa stea cu ochii pe voi ca sa nu faceti buf! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Bravo,fetelor! Harnicute foc,daca deja va intoarceti pe burtica!Speram sa nu urmeze si cazatura de rigoare! |
|

| Kiki, Miri, multumim si speram sa nu urmeze vreo cazatura!
Antonia ce mare te-ai facut...nu-mi vine sa cred, parca ieri asteptam sa nastem! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Aici trebuia sa postam, ca ne intoarcem ca un titirez de pe spate pe burtica si inapoi Nu am\vem stare deloc, mai dam si ca un racusor cu funduletul inapoi, cand e greu inainte danab attached the following image(s):

|
|
|