Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Miri... multumim si ... asemenea
Kiki, ai un dulce de David, arata ca un copil de varsta mai mare, e aproape cat Victor! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| sousourel wrote:Miri... multumim si ... asemenea Kiki, ai un dulce de David, arata ca un copil de varsta mai mare, e aproape cat Victor!
Sarumana. Da, ai dreptate, nimeni nu ma crede ca are 5 luni (vorbesc de cei care nu stiu cand am nascut), oricum hainute ii cumpar de la 12-18 luni, ca nu am nici o sansa sa il imbrac cu ceva pentru varsta lui. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Eu cand am fost la vaccinul de 6 luni am intrebat la dr daca e normal ca Razvan inca nu se intoarce de pe o parte pe alta. Si atunci mi-a aratat intr-un tabel ca abia la 7 luni este perioada de "invartire". Asa ca m-am dus acasa linistita si in cateva zile copilul meu a inceput sa se rasuceasca! Deci, aveti copii precoce daca la 4-5 luni fac astfel de acrobatii! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Miruna mea de la 6 saptamani, dupa ce papa pe stanga, se chinuie si se rastoarna pe burtica si-i ramane manuta stanga dedesubt si se enerveaza. Ca sa se intoarca se chinuie sa se deplaseze cu capusorul si piciorusele sa se dea de pe pernuta  Acum mi-e frica sa o las singurica, am gasit-o pe sub paturica, chinuindu-se sa se intoarca danab attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| azi s-a intamplat minunea..si cata am asteptat..a vrut sa ajunga la o bluzita si hop pe burtica..si marait frumos ca ar fi vrutsa o impresioneze pe mami mai mult,dar nu i-a iesit
|
|

| Ne intoarcem in continuare pe burtica (foarte repede, e de ajuns sa nu te uiti o secunda si imediat e pe burtica). Noutatea este ca reuseste sa isi scoata singurel mana pe care pana acum si-o prindea sub el cand se intorcea. Acum mai chiuim doar cand nu putem sa ne intoarcem singurei pe spate...dar lucram si la treaba asta |
|

| Dupa ce a vazut ca se poate intoarce repede pe burtica, ingerasul meu testeaza lucruri noi....ce-ar fi sa imi ridic fundul , sa ma imping in picioare si sa ma misc nitel? Suna asta a inceput de mers in 4 labute?
Facem asa:

Si asa:
 |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Suna,,suna si inca desul de bine din ce se vede in poze |
|

| miri_haluca wrote:Suna,,suna si inca desul de bine din ce se vede in poze
Mi se pare atat de caraghios. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Kiki, ce fund de voinik vad acolo..... Ei si daca o ia si in patru labutze.... m-a dat gata. Felicitari, voinikule ! |
|

| Maria & mami wrote:Kiki, ce fund de voinik vad acolo..... Ei si daca o ia si in patru labutze.... m-a dat gata.  Felicitari, voinikule !
Multumim, mami de Maria. Acum o sa fie mult mai greu sa il supraveghez. Dar ne descurcam noi! |
|

Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| e chelios ca si milan ...bravo david,tot inainte |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| kiki, dar david inainteaza? ca medeea mai mult se invarte "in jurul axei sale", inca nu se deplaseaza ...precoci mai sunt copiii astia codruta attached the following image(s):

|
|

| codruta wrote:kiki, dar david inainteaza? ca medeea mai mult se invarte "in jurul axei sale", inca nu se deplaseaza ...precoci mai sunt copiii astia
Inainteaza, dar greu...daca ii pun o mana la talpi, ca sa se impinga, imediat decoleaza. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| In sfarsit, am reusit si noi sa ne intoarcem pe burtica! Si asta doar in patut, unde e din ce in ce mai greu sa se deplaseze pe spate. Ca in rest, numai asa misuna prin pat, dupa tot ce vede... Oricum, intorsul ne-a iesit... Dar ce planset am tras cand nu am mai gasit o manuta... Oare nu-i doare cand le ramana manuta sub ei? |
|
|