Am inceput sa ne intoarcem pe burtica !
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sousourel
Scris: Thursday, April 13, 2006 4:26 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Miri... multumim si ... asemenea yes

Kiki, ai un dulce de David, arata ca un copil de varsta mai mare, e aproape cat Victor!pupici
Kiki
Scris: Thursday, April 13, 2006 6:26 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
sousourel wrote:
Miri... multumim si ... asemenea yes

Kiki, ai un dulce de David, arata ca un copil de varsta mai mare, e aproape cat Victor!pupici

Sarumana. Da, ai dreptate, nimeni nu ma crede ca are 5 luni (vorbesc de cei care nu stiu cand am nascut), oricum hainute ii cumpar de la 12-18 luni, ca nu am nici o sansa sa il imbrac cu ceva pentru varsta lui.
Vesna
Scris: Thursday, April 13, 2006 1:29 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2006
Eu cand am fost la vaccinul de 6 luni am intrebat la dr daca e normal ca Razvan inca nu se intoarce de pe o parte pe alta. Si atunci mi-a aratat intr-un tabel ca abia la 7 luni este perioada de "invartire". Asa ca m-am dus acasa linistita si in cateva zile copilul meu a inceput sa se rasuceasca! Deci, aveti copii precoce daca la 4-5 luni fac astfel de acrobatii! yes
danab
Scris: Thursday, April 13, 2006 2:57 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Miruna mea de la 6 saptamani, dupa ce papa pe stanga, se chinuie si se rastoarna pe burtica oare si-i ramane manuta stanga dedesubt si se enerveaza. Ca sa se intoarca se chinuie sa se deplaseze cu capusorul si piciorusele sa se dea de pe pernuta ras
Acum mi-e frica sa o las singurica, am gasit-o pe sub paturica, chinuindu-se sa se intoarca uff

danab attached the following image(s):
pict0556.jpg

miraa
Scris: Saturday, April 15, 2006 8:24 PM
Nivel

Inregistrat: 2/16/2006
yes azi s-a intamplat minunea..si cata am asteptat..a vrut sa ajunga la o bluzita si hop pe burtica..si marait frumos ca ar fi vrutsa o impresioneze pe mami mai mult,dar nu i-a iesitpupici

Kiki
Scris: Monday, April 17, 2006 7:01 AM
Nivel

Ne intoarcem in continuare pe burtica (foarte repede, e de ajuns sa nu te uiti o secunda si imediat e pe burtica). Noutatea este ca reuseste sa isi scoata singurel mana pe care pana acum si-o prindea sub el cand se intorcea. Acum mai chiuim doar cand nu putem sa ne intoarcem singurei pe spate...dar lucram si la treaba asta sic
Kiki
Scris: Thursday, April 20, 2006 1:52 PM
Nivel

Dupa ce a vazut ca se poate intoarce repede pe burtica, ingerasul meu testeaza lucruri noi....ce-ar fi sa imi ridic fundul , sa ma imping in picioare si sa ma misc nitel? Suna asta a inceput de mers in 4 labute?

Facem asa:

Si asa:

Miri
Scris: Thursday, April 20, 2006 2:17 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Suna,,suna si inca desul de bine din ce se vede in pozehohot
Kiki
Scris: Thursday, April 20, 2006 2:25 PM
Nivel

miri_haluca wrote:
Suna,,suna si inca desul de bine din ce se vede in pozehohot

Mi se pare atat de caraghios. hohot
Maria & Mario
Scris: Thursday, April 20, 2006 6:21 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Kiki, ce fund de voinik vad acolo..... Ei si daca o ia si in patru labutze.... m-a dat gata. yes Felicitari, voinikule !
Kiki
Scris: Thursday, April 20, 2006 6:23 PM
Nivel

Maria & mami wrote:
Kiki, ce fund de voinik vad acolo..... Ei si daca o ia si in patru labutze.... m-a dat gata. yes Felicitari, voinikule !

Multumim, mami de Maria. Acum o sa fie mult mai greu sa il supraveghez. Dar ne descurcam noi!
miraa
Scris: Thursday, April 20, 2006 8:50 PM
Nivel

Inregistrat: 2/16/2006
e chelios ca si milanyes ras ...bravo david,tot inaintepupici
codruta
Scris: Friday, April 21, 2006 9:46 AM
Nivel

kiki, dar david inainteaza? ca medeea mai mult se invarte "in jurul axei sale", inca nu se deplaseaza
...precoci mai sunt copiii astiasic

codruta attached the following image(s):
tn_16aprilie 018.jpg

Kiki
Scris: Friday, April 21, 2006 9:53 AM
Nivel

codruta wrote:
kiki, dar david inainteaza? ca medeea mai mult se invarte "in jurul axei sale", inca nu se deplaseaza
...precoci mai sunt copiii astiasic

Inainteaza, dar greu...daca ii pun o mana la talpi, ca sa se impinga, imediat decoleaza. yes
cute_babies_of_mine
Scris: Tuesday, May 2, 2006 10:28 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
In sfarsit, am reusit si noi sa ne intoarcem pe burtica! Si asta doar in patut, unde e din ce in ce mai greu sa se deplaseze pe spate. Ca in rest, numai asa misuna prin pat, dupa tot ce vede...
Oricum, intorsul ne-a iesit... Dar ce planset am tras cand nu am mai gasit o manuta... plans Oare nu-i doare cand le ramana manuta sub ei?oare
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.