Am inceput sa ne intoarcem pe burtica !
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Tuesday, April 11, 2006 7:48 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
De sambata, 8 aprilie 2006, Andrei a inceput sa se intoarca de pe spate pe burtica. E mare veselie pe el si cum il pui in pat cum se intoarce pe burtica sau misuna tot patul.

Bebelusii vostri de cand au inceput sa se intoarca de pe spate pe burtica? Am inteles ca aceasta ar cam fi perioada, de la 4 la 5 luni.
miraa
Scris: Tuesday, April 11, 2006 7:55 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/16/2006
ce frumos!yes noi mai asteptam...am inceput sa-l pun mai des in fundulet,sustinut de perne..si mai picaras dar chiuie de bucurie
Kiki
Scris: Tuesday, April 11, 2006 7:59 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
AdrianaC wrote:
De sambata, 8 aprilie 2006, Andrei a inceput sa se intoarca de pe spate pe burtica. E mare veselie pe el si cum il pui in pat cum se intoarce pe burtica sau misuna tot patul.

Bebelusii vostri de cand au inceput sa se intoarca de pe spate pe burtica? Am inteles ca aceasta ar cam fi perioada, de la 4 la 5 luni.

David de vineri, 7 aprilie, practica sportul asta. isi ridica piciorusele, le basculeaza pe stanga (numai pe stanga se intoarce) si gata! e pe burta! Bineinteles ca mana dreapta o prinde sub el si incepe sa maraie. hohot
AdrianaC
Scris: Tuesday, April 11, 2006 8:01 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Sa stii ca si Andrei tot numai pe stanga se intoarce !

Eu cred ca e stangaci ca si daca ii dai sa apuce ceva apuca tot cu stanga oare
miraa
Scris: Tuesday, April 11, 2006 8:14 PM
Nivel

Inregistrat: 2/16/2006
si al meu e stangaci...apuca cu stanga,isi baga manuta stanga in guritaoare si pozitia lui preferata e tot pe stanga...deci ma astept sa se rastoarne pe stangaras
Kiki
Scris: Tuesday, April 11, 2006 8:32 PM
Nivel

AdrianaC wrote:
Sa stii ca si Andrei tot numai pe stanga se intoarce !

Eu cred ca e stangaci ca si daca ii dai sa apuce ceva apuca tot cu stanga oare

Tuuu, ai dreptate. Acum stau si eu sa ma gandesc ca tot cu stanga apuca....Maine il testez...oare
sousourel
Scris: Tuesday, April 11, 2006 9:45 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Adriana, Victor tot cam la aceasta varsta a inceput sa se rastoarne... invers, nici acum nu prea ne reuseste oare , tot ramane cate o manuta prinsa sub el.

Despre faptul ca ar putea fi stangaci: si Victor avea tendinta de a explora totul cu mana stanga, de a se intoarce spre stanga, etc, asa ca si eu am trecut prin perioada in care credeam ca va avea aceasta caracteristica... acum predomina actiunile pe dreapta... nu cred ca se poate concluziona deja
Miri
Scris: Wednesday, April 12, 2006 9:19 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Si Sara se intoarce de pe spate pe burtica,de citeva zile, si numai pe partea stingahohotBineinteles ca ramine cu minuta sub ea si incepe sa protesteze imediat!
Elia
Scris: Wednesday, April 12, 2006 10:54 AM
Nivel: Guest

sousourel wrote:
Despre faptul ca ar putea fi stangaci: si Victor avea tendinta de a explora totul cu mana stanga, de a se intoarce spre stanga, etc, asa ca si eu am trecut prin perioada in care credeam ca va avea aceasta caracteristica... acum predomina actiunile pe dreapta... nu cred ca se poate concluziona deja

Si eu am crezut mult timp ca John e stangaci, dar cnd a inceput sa deseneze si sa manance, a incetat folosirea mainii stangi. Acum vad ca iar a incept sa faca lucruri cu stanga (de exemplu prinde furnici in parc cu stanga). Am citit ca nu se poate vedea decat spre 3 ani sau mai tarziu cu ce mana va scrie copilul. dar la picior 100% e stangaci, numai cu sangul da in minge si daca ii vine pe dreptul da prost de tot, de mult ori pe langa, pe cand cu stngul trage foarte foarte bine (zice bunica-su ca-l face fotbalist).
misha
Scris: Wednesday, April 12, 2006 5:58 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
plans Maria se intoarce doar pe o parte!In schimb vad ca da sa se ridice:isi ia avant si se face arcusor dar... tare-i greu!:shaking: sic
Anaida
Scris: Wednesday, April 12, 2006 6:15 PM
Nivel

Copiii se pot intoarce pe burtica pe ambele parti, dar prefera o anumita parte, asta nu inseamna ca putem spune atat de devreme ca va fi dreptaci sau stangaci...parca pe la 4 ani se poate vedea acest lucru (asa cred ca am citit, dar nu mai stiu exact).
Alexandra deja a prins experienta in sportul asta, reuseste sa-si retraga manuta de sub ea, se rasuceste in loc, revine pe spate...ce mai! incepem sa exploram imprejurimile. Inainte de a reusi singura sa se intoarca pe burtica (acum vreo 3 saptamani), am gasit-o de cateva ori pe burtica si ma minunam de ce reuseste sa faca minunea mea...pana am descoperit ca Razvan "o ajuta" cu un branci si ea hop! pe burtica! Cred ca va avea un instructor de nadejde mai tarziu cu mersul, cu vorbitul!
De acum trebuie sa fiu foarte atenta ca am gasit-o pe marginea patului desi o lasasem destul de departe.
Miri
Scris: Wednesday, April 12, 2006 8:42 PM
Nivel

Sara a decoperit ca,daca se sprijina inncalciie si isi ridica funduletul,poate avansa!Asa ca ,dupa ce am gasit-o de doua ori pe jumatate iesita din scaun si din leagan,nu mai risc sa o mai las fara sa o leg in hamuri!nu
sousourel
Scris: Wednesday, April 12, 2006 9:22 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Odata intors pe burtica... e lumea mea!yes Ma ridic usor pe genunchi, apoi imi aduc aminte de manute, ma imping pe ele... si hopa sunt in patru labe... ce descoperire...ia se vedem cum arata lumea daca ma arunc inainte yes ... hopa, nasul plans , nu-i nimic, maine o iau de la capatangel

Victor
Miri
Scris: Wednesday, April 12, 2006 9:24 PM
Nivel

Bravo Victoras!yes Nu te da batut!nu
Kiki
Scris: Wednesday, April 12, 2006 11:58 PM
Nivel

Ia uitati ce fata sugubeata are David cand ajunge pe burta...

Kiki attached the following image(s):
hpim1640.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.