Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| Doctorul meu nu mai contenea ... cezariana si iar cezariana. Ba ca e mare, ba ca sunt ingusta, ba ca numai vine, ba ca sunt sensibila, ba ca o sa nasc greu ... Eu in mintea mea ... ii trebe bani, magarul... nu l-am umflat de bani toata sarcina, nu-i de ajuns... eu la asta nu mai vin ... E cel mai scump ginecolog din oras, dar s-a dovedit si cel mai bun. Am avut o relatie ok, mi-a raspuns la toate intrebarile sacaitoare timp de 9 luni. In ultima luna parca innebunise! Pana atunci il vazusem ca pe un zeu, caci datorita lui am reusit sa am acest copil. Cand am ramas gravida, la sfatul medicului de familie, am mers la un alt dr. Imi descoperise ala niste infectii, nebunie cu tratament de antibiotic. Nu garanta ca va fi in regula fatul, asa ca de ce sa stau eu stressata??? Facem intrerupere si apoi altul! De parca eu eram pe productie!! Acasa alt balamuc ... eu fusesem plecata o luna jumatate din tara (la sora mea) ... ce ai facut acolo ... ce ai facut aici ... Groaznic! Dar vine si ziua luminata! Alt dr., el, zeul meu, cel cu cezariana... o banala candida, care pe sarcina "inflorise" in toata splendoarea ei. Dr. m-a asigurat ca voi scapa de ea dupa sarcina, iar pe perioada sarcinii o vom tine pe loc cu ovulele care sunt permise. Asa a fost! Revenind la subiect ... saptamana 40, 41, control saptamanal, nervi la maxim, contactez o suuuper moasa, care zice ca sunt batrana sa nasc usor la 27 de ani, dar "hai inainte!" Moasa m-a asigurat ca daca va constata ceva nereguli va chema dr. in timp util pt. cezariana. Informez dr. ... el zambeste ... Saptamana 41 ziua a 6 ora 18 (sambata) - telefon moasa - ceva se intampla ... control ... cica o simpla scurgere Saptamana 41 ziua a 7 ora 1.30 dimineata (duminica) - telefon moasa - s-a rupt apa!!!!!!!!!!!! La 2.30 eram in maternitate, fara contractii. La 4 mi s-a pus perfuzie si au aparut contractiile dupa cum picura ea. Pana la 11.30 voma, deranjat la stomac, dureri false, controale nenumarate, dilatatie 4 ... la 11.30 moasa hotaraste: CEZARIANA. Suna medicul (duminica la pranz). Acesta cere permisiunea de a intarzia juma de ora. La 13.30 in sala de operatii ... rasuflu usurata ... voiam sa se termine odata, sa fie bine bebe ... la 13.40 bebe face UAAA! Mami nu-l aude ca era in anestezie totala. (Vede acasa inregistrarea unde bebe plange si cauta tzatza si mami plange!!! Ca ea nu era acolo sa-l linisteasca!!!!) Bebe e cantarit si masurat - 4.5kg si 54cm. Neonatalogul mi-a spus ca fie scoteam copilul mototolit bine, fie eu ramaneam zdrente! A doua zi ma dau jos din pat si fac ture la bebe strangand din dinti, il gasesc la un moment dat plangand si cer cu el la salon. Au urmat 4 zile de groaza intr-un jeg de maternitate. Au urmat alte 4 zile cu furia laptelui! In cele din urma ... au urmat 3 luni de colici! Acum dupa 3 ani nu-mi vine sa cred cum au trecut toate!!! Ma bucur ca D-zeu a tinut cu noi si a facut ca lucrurile sa aiba un happy-end, ca mi-a dat un copil sanatos, un dr. profesionist, o moasa luminata. Nu pot spune ca a fost usor, dar toate au trecut si speram sa vina altele ... Va pooop, mamicilor si va multumesc ca mi-ati citit luuuunga poveste! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Stefanut, sa cresti mare si voinic!! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Toate sunt trecatoare,cand vezi copilasul in brate,uiti de tot si toate Si spunea Dr.ca esti batrana? eu am nascut baiatul la 27 de ani si fata la 30 Pupam scumpetea de baiat. Mamii pune poze cu flacaul |
|

Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Sa cresti mare si voinic, Stefanut! |
|

| Nu, dr spunea orice, numai ca sunt batrana nu!!! Si eu am ramas cand am aflat ca sunt batrana, dar am zis ce sa fac????
|
|

| Multumim, mamici! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Frumoasa poveste, Andru! Sa te bucuri de Stefanut! Cat despre partea cu "batrana"... asculta aici la "baba": o prostie! :001: :016: :026: |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2009 Mesaje: 820
| Sa cresti mare si sanatos, Stefanut! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Multa sanatate va dorim,baietan mare o facut mamica!!! Felicitari!!! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Andru, m-a emotionat foarte tare povestioara voastra. Va doresc multa sanatate, si tie si lui Stefanut; sa creasca mare si frumos! |
|

| Multumim, mamici! Poze din maternitate am salvate pe un CD (ca daca Doamne fereste se viruseaza PC), pus bine, intre celelalte zeci CD cu poze! Sper sa-l gasesc de la prima strigare ... Va multumim ca ne cititi povestea si va dorim sanatate voua si puiutilor, iar burticilor (mama de Rik) nastere usoara!
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| snowdrop wrote:Doctorul meu nu mai contenea ... cezariana si iar cezariana. Ba ca e mare, ba ca sunt ingusta, ba ca numai vine, ba ca sunt sensibila, ba ca o sa nasc greu ... Eu in mintea mea ... ii trebe bani, magarul... nu l-am umflat de bani toata sarcina, nu-i de ajuns... eu la asta nu mai vin ... E cel mai scump ginecolog din oras, dar s-a dovedit si cel mai bun. Am avut o relatie ok, mi-a raspuns la toate intrebarile sacaitoare timp de 9 luni. In ultima luna parca innebunise! Pana atunci il vazusem ca pe un zeu, caci datorita lui am reusit sa am acest copil. Cand am ramas gravida, la sfatul medicului de familie, am mers la un alt dr. Imi descoperise ala niste infectii, nebunie cu tratament de antibiotic. Nu garanta ca va fi in regula fatul, asa ca de ce sa stau eu stressata??? Facem intrerupere si apoi altul! De parca eu eram pe productie!! Acasa alt balamuc ... eu fusesem plecata o luna jumatate din tara (la sora mea) ... ce ai facut acolo ... ce ai facut aici ... Groaznic! Dar vine si ziua luminata! Alt dr., el, zeul meu, cel cu cezariana... o banala candida, care pe sarcina "inflorise" in toata splendoarea ei. Dr. m-a asigurat ca voi scapa de ea dupa sarcina, iar pe perioada sarcinii o vom tine pe loc cu ovulele care sunt permise. Asa a fost! Revenind la subiect ... saptamana 40, 41, control saptamanal, nervi la maxim, contactez o suuuper moasa, care zice ca sunt batrana sa nasc usor la 27 de ani, dar "hai inainte!" Moasa m-a asigurat ca daca va constata ceva nereguli va chema dr. in timp util pt. cezariana. Informez dr. ... el zambeste ... Saptamana 41 ziua a 6 ora 18 (sambata) - telefon moasa - ceva se intampla ... control ... cica o simpla scurgere Saptamana 41 ziua a 7 ora 1.30 dimineata (duminica) - telefon moasa - s-a rupt apa!!!!!!!!!!!! La 2.30 eram in maternitate, fara contractii. La 4 mi s-a pus perfuzie si au aparut contractiile dupa cum picura ea. Pana la 11.30 voma, deranjat la stomac, dureri false, controale nenumarate, dilatatie 4 ... la 11.30 moasa hotaraste: CEZARIANA. Suna medicul (duminica la pranz). Acesta cere permisiunea de a intarzia juma de ora. La 13.30 in sala de operatii ... rasuflu usurata ... voiam sa se termine odata, sa fie bine bebe ... la 13.40 bebe face UAAA! Mami nu-l aude ca era in anestezie totala. (Vede acasa inregistrarea unde bebe plange si cauta tzatza si mami plange!!! Ca ea nu era acolo sa-l linisteasca!!!!) Bebe e cantarit si masurat - 4.5kg si 54cm. Neonatalogul mi-a spus ca fie scoteam copilul mototolit bine, fie eu ramaneam zdrente! A doua zi ma dau jos din pat si fac ture la bebe strangand din dinti, il gasesc la un moment dat plangand si cer cu el la salon. Au urmat 4 zile de groaza intr-un jeg de maternitate. Au urmat alte 4 zile cu furia laptelui! In cele din urma ... au urmat 3 luni de colici! Acum dupa 3 ani nu-mi vine sa cred cum au trecut toate!!! Ma bucur ca D-zeu a tinut cu noi si a facut ca lucrurile sa aiba un happy-end, ca mi-a dat un copil sanatos, un dr. profesionist, o moasa luminata. Nu pot spune ca a fost usor, dar toate au trecut si speram sa vina altele ... Va pooop, mamicilor si va multumesc ca mi-ati citit luuuunga poveste! Sa iti traiasca!:018: |
|

Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| Emotionanta povestioara.sa fiti sanatoi,voiosi si mancaciosi |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Frumoasa poveste!Cand va mai vedem? |
|
|