Profil: Alya
Despre
Utilizator: Alya
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Friday, January 13, 2017
Ultima vizita: Sunday, March 26, 2017 9:41 PM
Numarul de postari: 120
[0.01% din toate postarile / 0.04 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 56
Postat: Thursday, February 23, 2017 11:47 AM
lixandra_alexandra wrote:

Sincer ma asteptam sa scada. Dar nu trebuia sa se dubleze?NuStiu

Nivelul va atinge un varf in a 8-a pana in a 11-a saptamana de sarcina, apoi acesta va cobora pe masura ce sarcina se va dezvolta.

La tine inca creste nu poate fi un semn rau
Postat: Thursday, February 23, 2017 11:34 AM
DianaM wrote:
Buna dimineata fetelor! Cheek Kiss

Lixandra, asteptam vesti de la tine cu sufletul la gura!

Azi trebuie sa vedem cel putin un test pozitiv! majoreta majoreta majoreta

In alta ordine de idei, am si eu nevoie de sfatul vostru. Cred ca am deslusit ziua in care am ovulat( sau cel putin asa cred), pentru ca de atunci sunt tare constipata. Am incercat toate metodele posibile si nimic( inclusiv combinatii dubioase de mancare..iaurt cu suc de portocaleHilar ), iau miere pe stomacul gol in fiecare dimineata de vreo doua luni dar nimic nu are efect uff
Am reusit azi noapte sa ma odihnesc cat de cat, burtica nu ma mai doare, a ramas doar o senzatie de presiune asa...NuStiu

O zi buna tuturor! computerlove topai

Sucul de prune face minunipupici
Postat: Tuesday, February 21, 2017 1:00 PM
DianaM wrote:
Alya ai pm. Cheek Kiss

Ti-am raspuns Cheek Kiss
Postat: Tuesday, February 21, 2017 12:57 PM
lixandra_alexandra wrote:

Multumesc, Carlita.
Da, si medicul zicea ca se vede o umbra. Sincera sa fiu, eu am invatat multe de aici, de la voi. Si acum conteaza foarte mult cand vad ca sunteti langa mine si ma sfatuiti, incurajati. O sa fie bine, o sa treaca si o sa vina bebe curand. Pacat ca nu a fost acum, eram foarte fericiti si nu ne-am gandit o clipa ca poate fi vreo problema. Mai ales ca i-am auzit si inimioara (si acum imi rasuna in urechi)uff
Multumesc inca o data Cheek Kiss

Imi pare foarte rau pentru ce ti se intampla nu am cuvinte care sa iti aline durerea si suferinta prin care treci. Imi pare rau plans
Postat: Friday, February 17, 2017 12:01 PM
DianaM wrote:

Ooofffpale ...Eu in continuare cred ca este mult prea devreme....Stii cu exactitate ziua in care ai ovulat? N-are cum sa iasa asa repede zic eu...Ceva oricum se intampla cu tine! Nu stiu ce sa iti zic...Cheek Kiss

Banuiesc ca in ziua cand mi-au facut nush ce injectie de declansare. Oricum nu ma agit! Plec de la premiza ca nu e bebe! Mai fac un test cand ma scol... 7 seara la voi. Va anunt atunci!
Postat: Friday, February 17, 2017 11:42 AM
DianaM wrote:
Alya, cate zile ai de la prima inseminare? Cheek Kiss

7 zile azipale

Fetelor multumesc de incurajari dar tot sceptica sunt... cred ca imi induc toate starile .. "like a crazy"pale
Postat: Friday, February 17, 2017 5:24 AM
Bella1989 wrote:
Cred ca numai eu as putea sa postez la ora asta... Dar nu am somn din pacate si din fericire am ce face, va citesc pe voi. :*
Alya, nu vreau sa fiu cârcota?a si Doamne ajuta sa fie bebe!... Dar cred ca este prea devreme pentru test de sarcina si, in plus, daca nu ma în?el, spuneai ca vei face si injec?ie de declansare a ovulatiei. Ai facut-o? Te întreb pentru ca eu ?tiu ca unele din aceste injectii (daca nu toate) pot da rezultate fals pozitive timp de 10 zile de la administrare... Ce-i drept eu am facut odata test la 9 zile dupa ovitrelle si a ie?it tot negativ, dar am citit de fete care au avut teste fals pozitive dupa injec?iile astea...
Eu nu vreau sa te dezamagesc, crede-ma ca î?i în?eleg nerabdarea, dar î?i spun ce ?tiu eu...
Doamne ajuta sa fie cu ochi?ori! :*

Tocmai deaia zic ca nu sunt din cauza injectiei dar doctora imi spune ca.nu exista fals pozitiv si bla bla. Vedem ce o fi... cert e ca mai am 7 ore si jumatate de munca iar mie imi pica ochii in gura...
Postat: Friday, February 17, 2017 3:44 AM
laura513 wrote:

Felicitaaaaaaaaaaaaaaaaari!!!! love Cheek Kiss
Yupyyy!! newclap

Nu vreau sa ma bucur! Maine ma prezint la doctor!!!

Dar multumesc Cheek Kiss
Postat: Friday, February 17, 2017 3:31 AM
Am zis ca nu mai cumpar test de sarcina, dar nu m-am putut abtine Blushing asa ca inainte de munca m-am oprit la supermarket si am cumparat test... am ajuns la munca am incercat sa nu beau foarte multe lichide si am facut 1 test de ovulatie (cel pe care nu scrie nimic) si testul de sarcina (cel pe care scrie hcg) si rezultatul .....
Postat: Thursday, February 16, 2017 10:58 PM
Cheek Kiss multumesc fetelor! Nu sper ca nu vreau sa fiu dezamagita din nou... ianuarue av menstrual, nici nu vreau sa ma gandesc luna asta, dar sanii si hipersalivatia ma omoara atata tot. Ma bucur ca am gasit un campfire minunat! O seara cu vise frumoase va doresc ca eu lucrez uff