Altfel de gangurit
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Roxanel
Scris: Tuesday, August 22, 2006 7:47 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Fetelor, am tras aseara o sperietura de nu se poate. Dupa ce am culcat-o pe Antonia si eram si noi in curte la o aluna, aud in baby monitor clar si ca un vaitat: A, o, u, A, o, u ... dintr-o data m-au trecut toti fiorii. Fug repede in casa, pe intuneric ma duc la patut, Antonia cu suzeta in manuta in fata gurii si cu ochii cat cepele facea vocalize. Dar astfel de sunete le-am auzit prima data, pareau ca un vaitat. Am crezut ca a patit ceva. Nu erau ca hlizelile sau bazaielile de toata ziua. Astea erau altfel. Nu erau aaaaa, oooooo lungi ci sunete scurte ca si cum ar repeta vocalele. Cand aprind lumina si ma uit la ea fiica-mea se hlizea cu gura pana la urechi la mine. M-am linistit dar pe moment imi batea inima ca la iepuri.:albino:

Mai fetelor, ziceti si mie la ce sa ma mai astept oare ca pana la vorbitul prin somn mai e.banghead

pupici
leut
Scris: Tuesday, August 22, 2006 7:54 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Ooooooooo, Roxanel, sa vezi de-acum ce o sa te miri...pe zi ce trece o sa-si schimbe repertoriul...ga- ga, gu-gu, di-di, si muuuuuuuuuult da-da...si-o s-o tina asa mult si bine! E o nebunie sa-i auzi glasul, nu? Noi stateam minute in sir langa patut s-o auzim si ne miram ca doi copii: vorbeste!:006:
Felicitari!yes flowers
Miri
Scris: Tuesday, August 22, 2006 9:15 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Ei Roxanel, creste Antonia!ras
Stai sa vezi de acum concerte,iar cind se vor mai intimpla sa fie si nocturne, sa verzi atunci distractie!sic
Felicitari!flowers
Maria & Mario
Scris: Tuesday, August 22, 2006 11:31 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Creste domnishoara ! yes Acusica zice ma-ma-ma , da- da- da , ta- ta- ta . Nu mai e mult pana la : Mami, ma marit ! hohot hohot oare oare

Asteapta-te mami, la "Mami, unde e cafeaua mea ? ! " hohot hohot

Ce m-ai distrat. yes yes
Pentru mami si domnisoara Antonia !
pupici pupici pupici
delfinasa
Scris: Tuesday, August 22, 2006 5:15 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Sa nu te sperii nici cand plange intentionat, tipa ca din gura de sarpe sau racneste ca sa-ti atraga atentia...incepe sa comunice cu tine si incearca sa vada daca si cum reactionezi ca sa stie ce sa faca in viitorras...smecherontzi bebeii nostrii destepti, nu? ras
Roxanel
Scris: Tuesday, August 22, 2006 9:33 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Fetelor, va mutumesc. pupici Si astazi incepuse la fel. Dar numai cand e singurica in pat si pe cale de a adormi. Oricum m-am linisitit. pupici
Andi&Mariuca
Scris: Friday, August 25, 2006 3:04 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
delfinasa wrote:
Sa nu te sperii nici cand plange intentionat, tipa ca din gura de sarpe sau racneste ca sa-ti atraga atentia...incepe sa comunice cu tine si incearca sa vada daca si cum reactionezi ca sa stie ce sa faca in viitorras...smecherontzi bebeii nostrii destepti, nu? ras

Of Mihaela uite asa face fi-miu de vreo saptamana... m-a turbat de cap!banghead tunete tipa la mine si ma cearta si face "ne,ne,ne,neeeeeee" si apoi urla de zici ca e palit in cap! si asta ca sa imi atraga atentia!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.