|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Fetelor, am tras aseara o sperietura de nu se poate. Dupa ce am culcat-o pe Antonia si eram si noi in curte la o aluna, aud in baby monitor clar si ca un vaitat: A, o, u, A, o, u ... dintr-o data m-au trecut toti fiorii. Fug repede in casa, pe intuneric ma duc la patut, Antonia cu suzeta in manuta in fata gurii si cu ochii cat cepele facea vocalize. Dar astfel de sunete le-am auzit prima data, pareau ca un vaitat. Am crezut ca a patit ceva. Nu erau ca hlizelile sau bazaielile de toata ziua. Astea erau altfel. Nu erau aaaaa, oooooo lungi ci sunete scurte ca si cum ar repeta vocalele. Cand aprind lumina si ma uit la ea fiica-mea se hlizea cu gura pana la urechi la mine. M-am linistit dar pe moment imi batea inima ca la iepuri.:albino:
Mai fetelor, ziceti si mie la ce sa ma mai astept ca pana la vorbitul prin somn mai e.
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Ooooooooo, Roxanel, sa vezi de-acum ce o sa te miri...pe zi ce trece o sa-si schimbe repertoriul...ga- ga, gu-gu, di-di, si muuuuuuuuuult da-da...si-o s-o tina asa mult si bine! E o nebunie sa-i auzi glasul, nu? Noi stateam minute in sir langa patut s-o auzim si ne miram ca doi copii: vorbeste!:006: Felicitari! |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Ei Roxanel, creste Antonia! Stai sa vezi de acum concerte,iar cind se vor mai intimpla sa fie si nocturne, sa verzi atunci distractie! Felicitari! |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Creste domnishoara ! Acusica zice ma-ma-ma , da- da- da , ta- ta- ta . Nu mai e mult pana la : Mami, ma marit !
Asteapta-te mami, la "Mami, unde e cafeaua mea ? ! "
Ce m-ai distrat. Pentru mami si domnisoara Antonia !
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Sa nu te sperii nici cand plange intentionat, tipa ca din gura de sarpe sau racneste ca sa-ti atraga atentia...incepe sa comunice cu tine si incearca sa vada daca si cum reactionezi ca sa stie ce sa faca in viitor ...smecherontzi bebeii nostrii destepti, nu? |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Fetelor, va mutumesc. Si astazi incepuse la fel. Dar numai cand e singurica in pat si pe cale de a adormi. Oricum m-am linisitit. |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| delfinasa wrote:Sa nu te sperii nici cand plange intentionat, tipa ca din gura de sarpe sau racneste ca sa-ti atraga atentia...incepe sa comunice cu tine si incearca sa vada daca si cum reactionezi ca sa stie ce sa faca in viitor  ...smecherontzi bebeii nostrii destepti, nu?
Of Mihaela uite asa face fi-miu de vreo saptamana... m-a turbat de cap! tipa la mine si ma cearta si face "ne,ne,ne,neeeeeee" si apoi urla de zici ca e palit in cap! si asta ca sa imi atraga atentia! |
|
|