Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| taki wrote:Mercik!  Adica primesc banii pe un an, chiar daca in acest an eu nu am depus actele??? Contul pentru alocatie o sa-l deschid pentru ca o sa fiu eu in tara!
hmmm, nu sunt sigura k o sa primesti banii care ti se cuvenuau de la nastere si pana la un an daca nu ai depus dosarul.... adica uite eu am nascut in iunie, dosarul l-am depus in august - si am inceput sa iau banii din septembrie... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| ira_tgr wrote:hmmm, nu sunt sigura k o sa primesti banii care ti se cuvenuau de la nastere si pana la un an daca nu ai depus dosarul.... adica uite eu am nascut in iunie, dosarul l-am depus in august - si am inceput sa iau banii din septembrie...
Asa ziceam si eu, dar daca le zic ca n-aveam cum sa ajung in tara sa depun actele?
Oricum, actele trebuie sa le depun! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| cris22tyna wrote:
200 ron ?
Dap. 200 de roni + 600 indemnizatia mea. Banii sunt pe ianuarie. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| ira_tgr wrote:hmmm, nu sunt sigura k o sa primesti banii care ti se cuvenuau de la nastere si pana la un an daca nu ai depus dosarul.... adica uite eu am nascut in iunie, dosarul l-am depus in august - si am inceput sa iau banii din septembrie...
Eu am depus dosarul pt. alocatie abia cand avea Alexia 1o luni si mi-au venit toti banii din urma... asa ca vezi ce s-a intamplat ca ai dreptul sa-i iei. |
|

| kali wrote:
Eu am depus dosarul pt. alocatie abia cand avea Alexia 1o luni si mi-au venit toti banii din urma... asa ca vezi ce s-a intamplat ca ai dreptul sa-i iei.
Pana la urma am dreptul la toti banii ??? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
|
Sigur ca da... toata alocatia de cand s-a nascut Sasha, indiferent cand depui dosarul. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| kali wrote:
Sigur ca da... toata alocatia de cand s-a nascut Sasha, indiferent cand depui dosarul.
hm.... ia sa am interesez si eu pt. primele 3 luni atunci .. o caruta de bani intradevar |
|

| kali wrote:
Sigur ca da... toata alocatia de cand s-a nascut Sasha, indiferent cand depui dosarul.
OK. Multumesc, Kali! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Si mie mi-au venit azi banii!Adica alocatia si ...indemnizatia pentru cresterea si Ingrijirea copilului! In total, 800 RON! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| taki wrote:Adica primesc banii pe un an, chiar daca in acest an eu nu am depus actele??? Contul pentru alocatie o sa-l deschid pentru ca o sa fiu eu in tara!
Daaa, primesti si toti banii din urma la prima alocatie. Asa ca Sasha o sa aiba niste banuti stransi deja la deschiderea contului . Contul mi se pare ca se poate face dupa ce-ti vine prima alocatie acasa, aici fetele din tara iti pot spune exact ca ele stiu mai bine. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Miri wrote:Si mie mi-au venit azi banii!Adica alocatia si ...indemnizatia pentru cresterea si Ingrijirea copilului!  In total, 800 RON!
Pai si e corect? Ca ma gandesc sa nu-ti ceara astia banii inapoi, ca tu te-ai intors la serviciu in ianuarie... |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Uite ca eu nu am stiut ca s-a marit alocatia.Oare la mine o mai merge sa depun actele adica la vara ,ca pana atunci nu are cine de fapt ar avea dar sotul mi-a zis ca mai mult platim pe procura si pe acte sa le trimitem decat primim,dar acum ca s-a marit lucrurile nu mai stau asa.Sper sa se mai poata si la vara. |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Uite ca eu nu am stiut ca s-a marit alocatia.Oare la mine o mai merge sa depun actele adica la vara ,ca pana atunci nu are cine de fapt ar avea dar sotul mi-a zis ca mai mult platim pe procura si pe acte sa le trimitem decat primim,dar acum ca s-a marit lucrurile nu mai stau asa.Sper sa se mai poata si la vara. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Da, Ely, se poate cand va duceti in tara, sa aveti pregatite toate actele dinainte si apoi sa-i deschideti si un cont, chiar daca nu e special pt alocatie (vezi ca se agreeaza anumite banci pt virarea alocatiei, interesati-va din timp), ca mai apoi sa puteti primi direct acolo banii...noi am facut procurile generale cu alta ocazie, sa poata fi folosite de parintii nostrii in numele nostru in multe situatii si sunt valabile si la depunerea dosarului de alocatie, din pacate nu si la deschiderea unui cont bancar....daca tot va duceti in tara, sa nu uitati sa faceti acolo procuri ca sunt mult mai ieftine decat la consulat si uite nu se stie cand iti trebuie. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna fetelor... Eu nu ii inteleg pe oamenii astia... cate schimbari mai au de gand sa faca? si mai ales nu ne ajuta deloc... Incurajeaza femeile care nu muncesc. oricum, mamicile care muncesc ies in pierdere...ca de obicei...Stiu ca nu e mult, dar e totusi ceva... |
|
|