Alocatia??!!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
g_nicoleta2000
Scris: Tuesday, February 20, 2007 2:32 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
cris22tyna wrote:

200 ron ?

Nu te bucura ca este doar pentru copii sub 2 ani, ni s-au luat cei 24,5 roni, au impartit cei 800 de roni in 200 ron alocatie si 600ron indemnizatie.
georgy_adinutza
Scris: Tuesday, February 20, 2007 2:34 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
g_nicoleta2000 wrote:

Nu te bucura ca este doar pentru copii sub 2 ani, ni s-au luat cei 24,5 roni, au impartit cei 800 de roni in 200 ron alocatie si 600ron indemnizatie.

ai dreptate nico , copii peste 2 ani primesc tot 24 ron ...cry cry
Cris-DL
Scris: Tuesday, February 20, 2007 2:34 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
g_nicoleta2000 wrote:

stiu mami ca noi nu beneficiem uff ma bucuram pentru kiki ras
ira_tgr
Scris: Tuesday, February 20, 2007 2:40 PM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2007
Alina wrote:

Probabil te referi ca ies in castig mamele care nu au lucrat, ce putea face Guvernul mai bine? Din nou sa incurajeze nemunca.

in fine eu sunt de cu totul alta parere....
cum adica incurajaza nemunca? nu-i adevarat - eu de ex. am muncit in franta dupa ce am terminat fac. caci nu am gasit aici nimic decent si cu bani cat de cat in tara...
si ce? este vina mea k am plecat, ca aici nu se gasesc locuri de munca in domeniu?

am luat jum. de an 240.000 lei vechi, sa fim seriosi, ca nici o punga de pampers nu costa atat...
foarte bine, ca ne-au ridicat alocatia la 2 mln, asa poate mai iei ceva la copil din banii astia

cat despre daca am primit deja alocatia noua?
eu da, chiar astazi am primit pt. februarie...
pt. ianuarie tre sa merg la Direcita de Munca pe Hambarului 6 si sa depun o cerere pt. repunere in plata, caci nu am fost in tara cand o venit postasul cu alocatiauff
g_nicoleta2000
Scris: Tuesday, February 20, 2007 2:56 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Ira, nu cred ca se refera Alina la situatia ta. Sunt destul de multe cupluri care au facut copii si pentru un venit de 240000 lei, erau bani numai buni de tigari si bautura, acum cand s-a crescut suma la 2 mil sa vezi ce se umplu crasmele pe la tara de tatici. Eu am crezut ca acesti 2 mil se vor da in bonuri valorce special a fi folosite in interesul copilului.
ira_tgr
Scris: Tuesday, February 20, 2007 3:00 PM
Nivel

g_nicoleta2000 wrote:
Ira, nu cred ca se refera Alina la situatia ta. Sunt destul de multe cupluri care au facut copii si pentru un venit de 240000 lei, erau bani numai buni de tigari si bautura, acum cand s-a crescut suma la 2 mil sa vezi ce se umplu crasmele pe la tara de tatici. Eu am crezut ca acesti 2 mil se vor da in bonuri valorce special a fi folosite in interesul copilului.

chiar, era o idee buna sa sedea bonuri de mancare in loc de bani... sau macar jumatate sa se dea in bonuri, k sa zicem ii mai iei o hainuta sau altceva..
delfinasa
Scris: Tuesday, February 20, 2007 5:05 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
ira_tgr wrote:
cat despre daca am primit deja alocatia noua?
eu da, chiar astazi am primit pt. februarie...
pt. ianuarie tre sa merg la Direcita de Munca pe Hambarului 6 si sa depun o cerere pt. repunere in plata, caci nu am fost in tara cand o venit postasul cu alocatiauff

Ira, din cate spui tu, inteleg ca acum ai luat deja a doua alocatie de 200Ron? Si c-o astepti pe prima?...pai alocatiile nu se dau cu o luna-n urma sau se vireaza pe luna in cursscratch?...cred ca vroiai sa spui c-ai luat pt ianuarie cei 200ron si ca pt cea din decembrie, de 24ron, trebuie sa te duci la ei. Nu?

MNiko
Scris: Tuesday, February 20, 2007 5:15 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Si eu stiam la fel. Eu am primit acum 200 ron, alocatia pe ianuarie. In ianuarie am primit 24,5 ron pentru luna decembrie.
taki
Scris: Tuesday, February 20, 2007 5:16 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Am si eu o intrebare:

Nu i-am depus inca actele de alocatie ale Sashei, dar am sa o fac cand ajung in Ro. Daca, de exemplu, depun actele in martie, primii bani o sa incep sa-i primesc...cand???scratch

Aaaa, si pentru ca Sasha are dubla cetatenie, ce acte mi-ar trebui sa depun ca sa tiu ce trebuie sa iau de aici. Este nevoie de aprobarea tatalui la depunerea actelor???oare
delfinasa
Scris: Tuesday, February 20, 2007 5:23 PM
Nivel

Taki, dupa ce-i depui dosarul de alocatie, abia in 2 luni parca incepe sa primeasca alocatia si-ti vine reatroactiv de la data nasterii. Noi am depus dosarul cu procura, tatal meu a folosit doar procura de la mine (nu si pe cea de la Dan), iar pentru acte necesare la dosar vezi ca este un topic tot pe-aici numit "Acte pentru alocatie"...uite, l-am gasit http://forum.7p.ro/Default.aspx?g=posts&t=1255 Aaa, si daca vrei sa-i deschizi cont pt alocatie, nu ti-l poti face imediat dupa depunerea dosarului si trebuie neaparat sa fie unul dintre parinti in persoana la deschiderea contului.
MNiko
Scris: Tuesday, February 20, 2007 5:24 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Cand am depus actele pentru alocatie n-a fost nevoie de sotul meu. Cred ca mi-a trebuit doar o copie dupa certificatul de nastere, dar nu mai stiu exact. Prima alocatie mi-a venit cam dupa trei luni de la depunerea actelor.
ira_tgr
Scris: Tuesday, February 20, 2007 6:08 PM
Nivel

delfinasa wrote:

Ira, din cate spui tu, inteleg ca acum ai luat deja a doua alocatie de 200Ron? Si c-o astepti pe prima?...pai alocatiile nu se dau cu o luna-n urma sau se vireaza pe luna in cursscratch?...cred ca vroiai sa spui c-ai luat pt ianuarie cei 200ron si ca pt cea din decembrie, de 24ron, trebuie sa te duci la ei. Nu?

mdea, scuze... acu m-am uitat pe cuponul ala
scrie 01/07 - deci e pt. ianuarie....
ok, autnci tre sa ridic pt. decembrie si noiembrie - adica 480.000 uff
corect - merci delfinasa, uite bine k ai zis
crista
Scris: Tuesday, February 20, 2007 6:23 PM
Nivel

Inregistrat: 1/27/2007
[quote=ira_tgr]

corect - merci delfinasa, uite bine k ai zis[/qu

Ira, normal daca ai primit acum alocatia pe ianuarie, trebuia sa primesti retroactiv si alocatia pentru cele 2 luni din urma care zici, pe noiembrie si decembrie, deci tot pe acelasi cupon trebuia sa scrie in dreapta 48 ( ron) fara sa mai mergi tu al posta sa-i ridici.
si eu pe luna asta am primit pe acelasi cupon 200 ron alocatia si 600 ron indemnizatia...
ira_tgr
Scris: Tuesday, February 20, 2007 6:28 PM
Nivel

crista wrote:
[quote=ira_tgr]

corect - merci delfinasa, uite bine k ai zis[/qu

Ira, normal daca ai primit acum alocatia pe ianuarie, trebuia sa primesti retroactiv si alocatia pentru cele 2 luni din urma care zici, pe noiembrie si decembrie, deci tot pe acelasi cupon trebuia sa scrie in dreapta 48 ( ron) fara sa mai mergi tu al posta sa-i ridici.
si eu pe luna asta am primit pe acelasi cupon 200 ron alocatia si 600 ron indemnizatia...

nu nu, alocatia si indemnizatia sunt lucruri diferite....
acum pt. alocatie pe care nu o ridici la timp, trebuie sa mergi la Directia de munca, pe strada Hambarului nr.6, si sa faci o cerere... altfel nu nu
taki
Scris: Tuesday, February 20, 2007 6:38 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

delfinasa wrote:
Taki, dupa ce-i depui dosarul de alocatie, abia in 2 luni parca incepe sa primeasca alocatia si-ti vine reatroactiv de la data nasterii. Noi am depus dosarul cu procura, tatal meu a folosit doar procura de la mine (nu si pe cea de la Dan), iar pentru acte necesare la dosar vezi ca este un topic tot pe-aici numit "Acte pentru alocatie"...uite, l-am gasit http://forum.7p.ro/Default.aspx?g=posts&t=1255 Aaa, si daca vrei sa-i deschizi cont pt alocatie, nu ti-l poti face imediat dupa depunerea dosarului si trebuie neaparat sa fie unul dintre parinti in persoana la deschiderea contului.

Mercik!

Adica primesc banii pe un an, chiar daca in acest an eu nu am depus actele??? cool

Contul pentru alocatie o sa-l deschid pentru ca o sa fiu eu in tara!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.