Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Alina wrote:Deci, in niciun caz nu iesim in castig, ci in pierdere. Noi cele care aveam dreptul la indemnizatia de 800 ron, iesim in pierdere. Celelalte mamici ies in castig |
|
| Alina wrote:Deci, in niciun caz nu iesim in castig, ci in pierdere. Noi cele care aveam dreptul la indemnizatia de 800 ron, iesim in pierdere. Celelalte mamici ies in castig |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| MNiko wrote: Noi cele care aveam dreptul la indemnizatia de 800 ron, iesim in pierdere. Celelalte mamici ies in castig
Probabil te referi ca ies in castig mamele care nu au lucrat, ce putea face Guvernul mai bine? Din nou sa incurajeze nemunca. Si eu ies in pierdere pentru ca beneficiam, pana in martie inclusiv, de stimulentul acordat parintilor care se intorc la serviciu inainte de a implini copilul doi ani. Deci luam 3 milioane stimulent + 240.000 alocatia lui tudor. Ei, acum voi lua 1 milion stimulent si 2 milioane alocatie, deci pierd 240.000. Pana la urma nu sunt multi bani, dar asa ca idee, ies in pierdere. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Alina wrote: ... Ei, acum voi lua 1 milion stimulent si 2 milioane alocatie, deci pierd 240.000. Pana la urma nu sunt multi bani, dar asa ca idee, ies in pierdere.
Cuuuum? Nu a ramas 3 milioane stimulentul? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Si noi mai trebuie sa facem ceva acum? Cum ne vin banii aia?Tot postasul ii aduce ? Astia sunt niste cretini, mereu schimba cate ceva sa ne zapaceasca de creieri..
Kiki tu cand vrei sa te intorci la serviciu? |
|
| Cred ca inca nu stiu nici ei bine ce trebuie sa faca. Oricum luna asta primim banii pe decembrie, deci o sa fie ca anul trecut. Vom vedea in februarie ce se intampla.
Alina pierderea ar fi aceeasi si pentru cele care s-au intors la serviciu si pentru cele care primesc indemnizatie. 600(indemnizatie)+200(alocatia) nu fac 800(indemnizatie)+24(alocatie) cum era anul trecut. |
|

| taty wrote:Si noi mai trebuie sa facem ceva acum? Cum ne vin banii aia?Tot postasul ii aduce ? Astia sunt niste cretini, mereu schimba cate ceva sa ne zapaceasca de creieri..
Kiki tu cand vrei sa te intorci la serviciu?
Pana in iulie sigur nu. Dupa iulie mai vedem, depinde de multe lucruri. Daca nu se intampla nimic din ce vreau eu pana in iulie, atunci stau acasa pana la 2 ani! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Kiki, dar cum de nu stii? S-a tot vorbit pe-aici...De la 1 ianuarie, stimulentul e de 100 lei, iar alocatia de 200 lei. |
|

| Vesna wrote: Kiki, dar cum de nu stii? S-a tot vorbit pe-aici...De la 1 ianuarie, stimulentul e de 100 lei, iar alocatia de 200 lei.
Nu m-a interesat, eu plecand pe ideea ca stau 2 ani acasa, nu au ce stimulent sa-mi dea...decat stimulent de stat acasa |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Alina wrote:
Probabil te referi ca ies in castig mamele care nu au lucrat, ce putea face Guvernul mai bine? Din nou sa incurajeze nemunca.
Normal, doar nu o sa fie avantajul de partea celor care au muncit tz ani ?Aia 240.000 imi erau buni, acum nu o sa ii mai iau nici pe aia, in ciuda lucrurilor aflate intr-o continua scumpire... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Eu am primit astazi alocatia Mariei de 240.000 si 8mil indemnizatia...deci? sa fie banii ptr luna decembrie? |
|
| misha wrote:Eu am primit astazi alocatia Mariei de 240.000 si 8mil indemnizatia...deci?  sa fie banii ptr luna decembrie? Cu siguranta e pentru decembrie. Aduceti-va aminte ca anul trecut sau depus dosarele in ianuarie si primii bani au venit in februarie. Vin intotdeauna pe luna care a trecut. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Fetelor, ati inceput sa primiti alocatia de 200Ron pt bebei? Ma gandesc ca e deja februarie si ca vine cu o luna-n urma, deci ar trebui ca din luna asta sa vireze cate 200Ron la fiecare bebel.
Noi n-am reusit sa-i facem cont Karinei in tara pentru alocatie ...au fost ai nostrii la cateva banci cu actele trimise de noi si procuri si nu vor sa-i deschida cont decat in prezenta unuia dintre parinti ...mai mult, nici cont pe numele unuia dintre noi, parintii, nu vor sa deschida decat daca suntem noi acolo ...pai eu de ce-am dat 45$ pe procura, degeaba?  |
|

| Eu am primit ieri alocatia lui Dav. |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Kiki wrote:Eu am primit ieri alocatia lui Dav.
200 ron ? |
|
|