Alocatia??!!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, February 9, 2010 5:51 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Moni, Cathy, voi in ce data ati depus dosarele? eu am depus acum o luna si nici un semn, nimic!sorry1 murim de foame daca stam dupa statul roman!rambo banghead
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, February 9, 2010 7:29 PM
Nivel

Andi&Mariuca wrote:

ba da, copilul trebuie sa primeasca banutii inclusiv pentru luna in care s-a nascut!pupici

banghead banghead banghead nu e corect ce am scris aici! tocmai am citit legea 257/2008 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului si la art. 10 (2) scrie asa: ,plata alocatiei de stat pentru copii se face incepand cu luna urmatoare celei in care s-a nascut copilul,.

deci Albert va primi din noiembrie iar noi vom primi din decembrie.
cathy
Scris: Wednesday, February 10, 2010 8:36 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/25/2008
Da, asa mi s-a spus si mie, asta e, la cate ciudatenii legislative sunt in tara asta nu ma mira.
Anca, eu am depus dosarul in jur de 20 decembrie si banii pe indemnizatie ii primesc azi.yes
Luna viitoare ar trebui sa ii primesti si tu.
mariutza_mea
Scris: Wednesday, February 10, 2010 10:31 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/5/2008
poate dura si mai ult, in general ei zic 2-3 luni, dar lamine spre ex,la cea mica,am primit alocatia cand avea fata 10 luni abia,desi dosarul l-am depus cand avea vreo 3 luni...plus ca nu amprimit toti banii si nici in ziua de azi nu da nimeni nici un rapuns pt banii care lipsesc
monique
Scris: Wednesday, February 10, 2010 4:37 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Asadar... azi am fost sa vad ce e cu alocatia si mi-a zis ca pt luna in care s-a nascut copilul nu se da alocatie, iar pt luna lipsa sa merg in alta parte sa intreb. Eu pt indemnizatia de crestere a copilului abia azi mi-am depus dosarul, ca tot timpulpana acum mi-a mai dat cate ceva de facut sau de modificat. Si azi mi-a refuzat o adeverinta de la munca pe motiv cac stampila nu este pusa exact pe locul unde trebuie, ci langa...banghead banghead banghead . Mi-e sila de tot sistemul asta de rahat!
Mela
Scris: Wednesday, February 10, 2010 4:46 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Monique,se poate si mai rau,si asta nu doar in Romania.

Ramona,insista pentru banii aia. daca te trimit altundeva du-te,daca nici acolo nu se rezolva intreaba "cum se poate? Doamna X de la institutia Y m-a trimis aici". sa-i vezi atunci cum dau vina unul pe altul,dar in final se rezolva,stiu asta pentru ca am patit si eu cam ca tine.
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, February 11, 2010 9:22 PM
Nivel

cathy wrote:
Da, asa mi s-a spus si mie, asta e, la cate ciudatenii legislative sunt in tara asta nu ma mira.
Anca, eu am depus dosarul in jur de 20 decembrie si banii pe indemnizatie ii primesc azi.yes
Luna viitoare ar trebui sa ii primesti si tu.

daca stau dupa statul roman, sincer, mor de foame! pana imi bin mie banii de la stat, imi iau primul salariu, dupa ce ma introc la job. asa ca... no comment!closedtopic sa le fie rusine!

Moni, fa scandal! nu se poate sa te tot plimbe in halul asta!banghead
lloryy25
Scris: Wednesday, February 24, 2010 1:50 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/15/2008
cathy wrote:
Fetelor, lamuriti-ma si pe mine va rog.
Albert s-a nascut pe 27 octombrie. Azi am verificat cardul unde imi intra alocatia si am vazut ca au intrat 400ron si nu inteleg de ce mi-au dat alocatia numai pe 2 luni, daca suntem in feb, nu trebuia sa imi intre alocatia din oct,nov,dec, si ianuarie?
Pe octombrie Albert nu primeste alocatie? Nu mai inteleg nimic...uff

Fiind nascut in octombrie ,el va lua alocatia de 200 ron incepand cu nov.Deci raman noiembrie si decembrie pentru ca banii se dau re 200 ron din nov.In 2011 in octombrie cand puiul face 2 ani vei lua alocatia de 200 ron incluysiv oct si apoi din nov 2011 42 ron sau cat o mai fi atunci.Deci este bine ce ti-au dat!
lloryy25
Scris: Wednesday, February 24, 2010 1:55 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/15/2008
Fiind in feb trebuia sa ai si alocatia de pe ianuarie dar fiindca zici ca ai verificat cardul pe 9 feb cu siguranta ca aveai alocatia virata din ianuarie caci Ministerul Solidaritatii si Familiei..........bla,bla vireaza banii in conturi musai dupa 11 ale lunii.
Fluturas
Scris: Sunday, March 21, 2010 3:50 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
am auzit ceva cum ca vor sa puna conditii,ca nu oricine sa poata primii alocatia,sau nu stiu ce legi sa dea.ce stiti despre asta??am vazut ca luna asta nu a intrat in cont pentru darius si karina si a zis mama mea ca pt lukas e probabil sa nici nu ne aprobe(a depus actele sotul cat a fost in tara)
zaza_
Scris: Thursday, March 25, 2010 9:23 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Unde se face cerere pentru ca alocatia copilului sa fie virata intr-un cont si sa nu mai vina acasa cu postarita?
mirela74chris
Scris: Thursday, March 25, 2010 9:28 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Zaza,cu codul IBAN al contului in care vrei sa iti vireze banii,mergi la casa de pensii si intrebi acolo la ce ghiseu depui cererea de modificare.Este un ghiseu de alocatii daca imi amintesc eu bine.
zaza_
Scris: Thursday, March 25, 2010 9:41 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Multumesc mult, Mirela.
Ely
Scris: Tuesday, August 31, 2010 11:49 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Azi am luat si eu trusoul si alocatia nou -nascut ,nici nu am stiut ca am dreptul pana cand am facut actele,atunci mi-au spus ca doar copii nascuti pana in iulie 2010 mai iau acesti bani,apoi nu se mai da.La Kari i-am pierdut, nici nu am intrebat si nu m-a informat nimeni sau atunci nu se dadeau¿Am lasat procura acasa si asa au putut fi luati ca trebuie personal ridicati de la casierie in caz contrar faci procura.
nikmiki
Scris: Tuesday, August 31, 2010 4:30 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/18/2010
Noi vrem sa plecam in nov in tara.Eu am dreptul la alocatie pt fata mea?Pana la ce varsta pot sa depun dosarul fetei sau nu conteaza varsta copilului?Si am inteles ca trebuie sa iau negaTie ca nu primesc alocatie de aici,Spania, De unde anume pot sa iau aceasta negatie?
Aaaaaaaaa,si mai am dreptul la trusoul si alocatia pt nou-nascuti?computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.