Profil: Alma.Ionescu
Despre
Utilizator: Alma.Ionescu
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Saturday, September 28, 2013
Ultima vizita: Wednesday, October 9, 2013 12:53 PM
Numarul de postari: 48
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Sacul de dormit- cu sau fara el la nani?
Postat: Tuesday, October 8, 2013 2:01 PM
Eu nu i-am dat sac de dormit (doar de cateva ori; 2-3 ori) si nu i-a placut, deci am votat "rareori" . Am infasat-o pana la 3 saptamani si ceva, cu fasa.
Sta mai bine infasata, decat in sacu' ala . hohot yes
Subiect: Nastere usoara, Miriam!
Postat: Monday, October 7, 2013 10:43 AM
O frumusete de fetita ! Love Love Sa va traiasca, multa sanatate, si sa va aduca numai si numai bucurii ! love DistanceKiss
Subiect: Micul meu Mare Artist
Postat: Sunday, October 6, 2013 4:39 PM
Aurishta, sincere felicitari pentru copiii tai ! Bravoo Sunt absolut extraordinare ! Foarte talentati ! computerlove
Subiect: Hainutele bebelusului
Postat: Sunday, October 6, 2013 11:47 AM
La noi cu hainutele e cam greu sic
Trebuie sa fie din bumbac toate pt. ca Ale se irita de la material sintetic, ca si mine. Big Surprise
La noi in garderoba se gasesc tot felul de hainute. In principal body-uri, salopete, pantalonasi cu botosei, pantaloni, topuri si bluzite.
Nu imi place sa ii dau fustite (ii dau cateodata, vara Blushing ) sau rochite cu cordoane si ate, care se leaga, etc. etc. Pt. ca nu vreau sa ma incurc printre alea, si vreau ca bebe sa se simta f. confortabil !
Am vazut ca fetele au mai spus ce poarta bebe prin casa, asa ca scriu si eu : - body cu salopeta/pantaloni (in principiu, cu botosi).
Ah, si am vazut pareri pro/contra caciulita. Eu nu ii dau caciulita Alessiei, pt. ca e cald la noi in casa. In prima saptamana i-am dat dupa baie, dar apoi am renuntat la ea. :)
Subiect: Termometru digital pentru bebe
Postat: Sunday, October 6, 2013 11:41 AM
Noi il folosim pe acesta - http://www.medisal.ro/shop/termometre/192-termometru-multifunctional-riester.html si sunt super multumita de el ! Hilar Lol
Subiect: Cercelusi?
Postat: Sunday, October 6, 2013 11:38 AM
Si Alicia are cercelusi, pusi din maternitate. Big Laugh DistanceKiss
Subiect: Cutremur de 5.5 in Vrancea in 6.10.2013 la ora 4.37
Postat: Sunday, October 6, 2013 11:34 AM
Eu sunt in Timis, deci nu l-am simtit. NuStiu
Subiect: Vremea azi Vol. II
Postat: Saturday, October 5, 2013 10:50 AM
La noi ploua de 2 saptamani uff
Dar ieri si astazi a iesit putin soarele. Sper sa se faca vreme buna ! Hands pupici
Subiect: Nicio dimineata fara o cafea in fata - 13
Postat: Saturday, October 5, 2013 10:48 AM
Buna dimineata ! Cheek Kiss
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 22
Postat: Saturday, October 5, 2013 10:46 AM
Felicitari, Sousourel ! Cheek Kiss