Eu nu i-am dat sac de dormit (doar de cateva ori; 2-3 ori) si nu i-a placut, deci am votat "rareori" . Am infasat-o pana la 3 saptamani si ceva, cu fasa. Sta mai bine infasata, decat in sacu' ala .
|
O frumusete de fetita ! Sa va traiasca, multa sanatate, si sa va aduca numai si numai bucurii !
|
Aurishta, sincere felicitari pentru copiii tai ! Sunt absolut extraordinare ! Foarte talentati !
|
La noi cu hainutele e cam greu Trebuie sa fie din bumbac toate pt. ca Ale se irita de la material sintetic, ca si mine. La noi in garderoba se gasesc tot felul de hainute. In principal body-uri, salopete, pantalonasi cu botosei, pantaloni, topuri si bluzite. Nu imi place sa ii dau fustite (ii dau cateodata, vara ) sau rochite cu cordoane si ate, care se leaga, etc. etc. Pt. ca nu vreau sa ma incurc printre alea, si vreau ca bebe sa se simta f. confortabil ! Am vazut ca fetele au mai spus ce poarta bebe prin casa, asa ca scriu si eu : - body cu salopeta/pantaloni (in principiu, cu botosi). Ah, si am vazut pareri pro/contra caciulita. Eu nu ii dau caciulita Alessiei, pt. ca e cald la noi in casa. In prima saptamana i-am dat dupa baie, dar apoi am renuntat la ea. :)
|
Noi il folosim pe acesta - http://www.medisal.ro/shop/termometre/192-termometru-multifunctional-riester.html si sunt super multumita de el !
|
Si Alicia are cercelusi, pusi din maternitate.
|
Eu sunt in Timis, deci nu l-am simtit.
|
La noi ploua de 2 saptamani Dar ieri si astazi a iesit putin soarele. Sper sa se faca vreme buna !
|
Buna dimineata !
|
Felicitari, Sousourel !
|