Profil: Allisa
Despre
Utilizator: Allisa
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, April 5, 2012
Ultima vizita: Sunday, April 21, 2013 10:30 PM
Numarul de postari: 10
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: ULCIORUL LA COPII
Postat: Sunday, April 21, 2013 1:19 PM
Si noi am trecut prin asa ceva.

Ai grija, exista 2 chestii asemanatoare:
-Ulcior (sau urcior sao orjet) care este o infectie o a glandelor sebacee si apare de obicei pe pleoapa de sus
-Chalazion care nu este o infectie, dar netratat se poate infecta si poate sa se faca destul de mare si de rosu. Acesta poate apare atat pe partea superioara a pleoapei, cat si pe partea inferioara.

In orice caz, dupa ce rezolvati problema incearca sa-i dai suplimente pentru cresterea imunitatii, am inteles ca ambele probleme (ulciorul si chalazionul) apar din cauza unui system imunitar scazut.

Bafta multa si spune-mi si mie ce ati facut, eu sper sa nu-i mai apara altele dupa seria de suplimente pentru imunitate pe care i-am dat-o.
Subiect: Carti despre sarcina nastere dezvoltare copii
Postat: Thursday, June 14, 2012 1:42 PM
Pentru ca acum am ceva mai mult timp liber sunt la faza de "documentare".

Va rog sa-mi spuneti voi ce carti ati citit si recomandati pentru sarcina nastere si chiar pentru perioada urmatoare, adica cresterea si dezvoltarea copiiilor.

De ce citesc mai mult, de aia gasesc mai multe pareri contradictorii despre diverse subiecte, de sunt mai in confuza decat inainte.

De exemplu acest articol : http://www.7p.ro/default.aspx?PageID=1008 despre nasterea asistata (forceps, vacuum).
Se mai practica asa ceva ? Din ce am inteles eu, la ora actuala operatia de cezariana a devenit destul de sigura, si este recomandata si de preferat in situatii de urgenta. Mai sunt nasteri cu forcepsul ?

Voi ce carti imi recomandati sa citesc?
Subiect: Nu sunt sigura ca vreau sa asiste si sotul cand voi naste
Postat: Thursday, June 14, 2012 1:33 PM
Multumesc mult fetelor pentru raspunsuri.
Mi-ati mai dat curaj cat de cat.
Cred ca am sa-i propun cum a spus Bulibuli, mi se pare cea mai buna varianta in momentul asta.
Subiect: Adultii spun lucruri traznite
Postat: Wednesday, June 13, 2012 1:39 PM
Ca sa nu le rupa tiganii pe toate.
De ce rad copiii mici in somn ?
Postat: Wednesday, June 13, 2012 1:33 PM
Deocamdata santem la stadiul cand facem planuri si ne documentam pe internet. M-a intrebat ce parere as avea daca ar asista si el la nastere, si am evitat sa-i dau un raspuns concret, l-am intrebat doar daca e sigur ca nu o sa lesine si el :)

aurishta : stiu ca in sala de nastere nu i se permite sa stea chiar "in vizor"

Cum adica? Sincer nu am gasit nimic mai detaliat despre asta, si nu stiu deloc cum se procedeaza. Poate sa vada tot, sau sta undeva intr-o margine ?
Postat: Wednesday, June 13, 2012 12:46 PM
Buna mamici.

Vreau sa va cer parerea despre prezenta sotului in sala de nastere.

Poate ca vi se va parea ciudat, dar nu cred ca ma voi simti in largul meu daca va fi si sotul in sala de nastere atunci cand voi naste. Mai ales ca precis voi avea "alte dimesiuni" decat acum, si nu as vrea sa ma vada asa. In momentul de fata gandul de a sta dezbracata ca o balenta esuata in fata lui ma face mai nervoasa decat nasterea in sine.

Voi ce parere aveti, mi-e teama sa nu se supere daca-i spun ca vreau sa astepte afara ?
Poate doar in cazul unei cezariene, unde am inteles ca exista o perdea, dar sincer as prefera ca si in acest caz sa fiu doar cu doctorii si asistentele.
Subiect: Cum sa spui ca esti insarcinata?
Postat: Wednesday, June 6, 2012 12:32 PM
Multumesc pentru raspunsuri. Din pacate cand am aflat vestea, sotul meu deja plecase la serviciu, si nu vroiam sa-i dau vestea prin telefon. Pana la urma am cumparat un biberon de pastic in care am bagat testul de sarcina si l-am pus in frigider, la vedere. A fost bucurie mare dupa ce s-a desmeticit. Bine a trebuit sa-i explic ce inseamna liniutele, dar intelesese mesajul oricum.
Subiect: Cum sa spui ca esti insarcinata?
Postat: Wednesday, May 30, 2012 10:14 AM
Caut idei pentru a-i spune sotului ca sunt insarcinata.

La ce m-am gandit pana acum :

-Sa las testul de sarcina undeva la vedere sa-l gaseasca
-Sa-i pregatesc o mancare de bebelusi (un piure de morcovi eventual) si sa-l las sa ghiceasca
-Sa-i las pe laptop o cutie cu bomboane de ciocolata cu un postit : "Deoarece eu o sa incep sa ma ingras, poti sa te ingrasi si tu"

Voi cum ati procedat ?
Subiect: Cum invatam copilul sa imparta jucariile
Postat: Monday, April 9, 2012 4:24 PM
Multumesc mult pentru sfaturi. Am incercat sa aplic cam tot ce mi-ati sctis aici (inclusiv sa jucam micile scenete), dar nimic nu pare sa dea roade cry . Poate ca timpul va rezolva de la sine problema.
Subiect: Cum invatam copilul sa imparta jucariile
Postat: Thursday, April 5, 2012 11:10 PM
Va rog un sfat, in special de la mamicile care au copii mai mari.
Cum v-ati invatat copiii sa imparta jucariile cu alti copii, si sa nu mai zica intr-una "E jucaria mea". Deja am o mare problema atunci cand merg in parc, pentru ca trebuie sa ne asezam departe de ceilalti copii, ca sa nu-mi faca o criza de plans cand ii ia un copil una din jucarii. Baietelul meu are 3 ani, si pana anul asta nu am avut problema asta cu el.