Profil: Allexandra1
Despre
Utilizator: Allexandra1
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Sunday, February 11, 2024
Ultima vizita: Tuesday, June 11, 2024 8:07 PM
Numarul de postari: 4
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Sarcina 19 saptamani
Postat: Tuesday, February 13, 2024 2:50 PM
Multumesc mult , fetelor pt raspuns …Eu am luat Arefam pana in saptamana 15 dupa care mi s-a spus sa il opresc , acum dupa ultima evaluare care a fost acum 2 saptamani mi-a zis ca nu este nevoie sa il reîncep , colul era de 30 mm si inchis .
Efort nu am depus mai deloc , doar o mancare si plimbări asa prin parc , pentru ca am si niste dureri de spate supărătoare si nu prea pot sa stau mult in picioare ….Cu toate astea nospa si supozitoarele sunt prezente si le i au in fiecare zi …Ideea este ca eu am morfologia de trimestrul 2 abia pe 4 martie, asta însemnând inca 3 saptamani… parca stau cu sufletul la gura pana atunci sa aflu daca s a modificat sau nu colul 🫣 Ultima data cand i am scris medicului , mi a zis doar ca nu este in regula sa se întărească dar sa nu fie dureroase si sa continui sa iau nospa alternat cu supozitoarele …Multumesc inca o data , sanatate multa ! 🤗🙏🏼
Subiect: Clubul aspirantelor - 89
Postat: Monday, February 12, 2024 5:38 PM
Multumesc pentru raspuns ! 🤗 Ma bucur tare mult ca am descoperit aceasta pagina ! Sunt muuulte informații si experiențe pe care le citesc cu drag !
Subiect: Clubul aspirantelor - 89
Postat: Monday, February 12, 2024 12:19 PM
Buna fetele ! Sunt si eu noua pe aici…Sunt insarcinata in saptamana 19 …si dealungul sarcinii v-am tot citit pove?tile , sfaturile …stiu ca fiecare sarcina este diferita , dar totusi îndraznesc sa va intreb daca ati avut si voi situa?ii similare in experien?ele voastre….Pe mine m-au întâmpinat niste contrac?ii de vreo 2 saptamani … acum observ ca le am cam de vreo 5-6 ori pe zi … nu fac efort , de multe ori le am stand in pat si nefacând nimic .. ele sunt nedureroase… ulterior am vb cu medicul care imi urmare?te sarcina , mi-a sugerat sa iau nospa alternat cu Uscosin supozitoare …in urma cu 2 saptamani la ultima evaluare colul masura 30mm … sunt putin ingrijorata de aceste contrac?ii care se tot repeta .. si imi fac griji ca sa nu apara modificari de scurtare a colului ….
Subiect: Sarcina 19 saptamani
Postat: Sunday, February 11, 2024 6:12 PM
Buna fetele ! Sunt si eu noua pe aici…Sunt insarcinata in saptamana 19 …si dealungul sarcinii v-am tot citit pove?tile , sfaturile …stiu ca fiecare sarcina este diferita , dar totusi îndraznesc sa va intreb daca ati avut si voi situa?ii similare in experien?ele voastre….Pe mine m-au întâmpinat niste contrac?ii de vreo 2 saptamani … acum observ ca le am cam de vreo 5-6 ori pe zi … nu fac efort , de multe ori le am stand in pat si nefacând nimic .. ele sunt nedureroase… ulterior am vb cu medicul care imi urmare?te sarcina , mi-a sugerat sa iau nospa alternat cu Uscosin supozitoare …in urma cu 2 saptamani la ultima evaluare colul masura 30mm … sunt putin ingrijorata de aceste contrac?ii care se tot repeta .. si imi fac griji ca sa nu apara modificari de scurtare a colului ….