Roser, nu as alege pancakes pentru prima data. Au o textura mai dificila pt un copil ce nu a mai primit bucati pana acum. Poti alege legune, fructe moi sau la abur, paste, poate chiar ceva mancarica nepasata. Pune-i 2-3 chestii, sa poate alege. In plus, sa nu-i pui centura la scaun cat mananca, sa il poti soate repejor in caz de nevoie.
Mamica de îngraș Alexandru si puișor Patrick

|
Buna dragilor,
Si noi incepem diversificarea in 1-2 saptamani. Ce mi s-a parut mie util la bb1 au fost: *scaunul de masa antilop (am avut altul ibitial, cu fel si fel de pozitii, in care parca se pierdea, plus ca ocupa mult loc si se curata greu) *caserole de sticla sau inox pentru a depozita mancarica lui in frigider * tacamuri am avut si de plastic si de silicon...le-a preferat pe cele normale, din inox, asa ca nu luati prea multe *apa a baut din orice, de la pahare, la sticlute cu cioc de plastic/silicon, sticla normala. Chiar mi se pare mai ok sa nu se obisnuiasca cu un singur tip *farfuriile mi s-au parut inutile, caci sfarseau pe jos. Asa ca de multe ori ii puneam direct pe tavita mancarea *bebeticile nu prea l-au incantat, a purtat un timp cea de la ikea de plastic, mi s-a parut cea mai eficienta in a retine ce ii cadea din gurita *noi am mers pe autodiversificare, asa ca nu stiu cat de utile sunt aparatele 2 in 1 ce gatesc la abur si blendeaza

|
Felicitari Aleahim, in sfarsit, dupa atâta timp si-a facut aparitia pe lume si minunea voastra Sa fie sanatoasa si sa aibe o viata lunga alaturi de voi Are un nume superb, sa-i poarte noroc Recuperare usoara si adaptare lina la noua viata

|
Dragilor, Noi suntem bine, ne-am acomodat repejor in 4 si ne-am intrat in ritm, dar nu mai am timp nici sa respir mai intru sa citesc noutatile, mai pe diagonala, dar nu apuc sa raspund. Plus ca nu prea ma mai regasesc pe grupuri, caci nu mai sunt nici graviduta, nici mamica incepatoare. App de asta, e asa usor cu bb2 (subliniez cu bb2 si nu cu 2 copii ). Deja sti etapele de crestere, ce e normal si ce nu, nu te mai stresezi din toate "nimicurile", nu mai urmaresti etapele de dezvoltare (nu ca ai avea timp ) Cel mai greu mi se pare sa ma impart intre cei doi pici, sa le satisfac amândurora nevoia de conectare, mai ales ca tind sa aibe aceasta nevoie simultan poate devine mai usor cand vor avea activitati impreuna...sper Nicole, te vad online. Felicitari pentru mezina, sa va traiasca pe ce data ai nascut? Va pupam

|
Anitta, noi am avut in ianuarie. Sotul a fost foarte rau, dupa o saptamana acasa, a fost nevoit sa se interneze 11 zile . Eu, spre norocul meu, am avut doar simptome usoare de raceala si mi-am pierdut gustul si mirosul (nici acum nu am miros ) Patrick nu a avut nimic. Noi am decis atunci sa nu il testam pe Patrick, ca sa nu il speriem aiurea, dar nu am procedat ok. In aprilie m-am internat cu el pt o infectie urata in gat si i-au facut testul. A iesit negativ, dar putea sa iasa pozitiv si sa ne interneze pe sectia covid, chiar daca nu era cazul. (Mie nu mi-au mai facut test pcr timp de 90 de zile cand m-am internat-de 3 ori) Din acest motiv te sfatuiesc sa va testati cu totii. Anunti medicul de familie si trimite ambulanta sa va testeze. Automat veti sta in carantina 14 zile.

|
Sisi, iti doresc sa treceti repede peste daca nu ai febra mare, bebe nu pateste nimic, iar in caz de febra sunt solutii Eu am avut simptome usoare, aveam 28s. Insa gustul mi-a revenit 50% iar mirosul aproape deloc Asta era si consolarea mea, ca nu mai fac la nasterre. Nici nu am mai stat la triaj la internare

|
Fetelor, maine plecam acasa si ne incepem viata in 4 sunt asa emotionata Va spun repejor cum a decurs nasterea printesei mele, ca de maine cine stie cat mai apuc sa intru Va spusesem acum 2 saptamani ca m-am internat la Tm cu contractii puternice, pe care au reusit sa le opreasca cu gynipral. Venisem la Tm dupa un alt episod cu contractii, cu 2 zile inainte, in ideea ca o sa raman la cineva pana se declansaza nasterea. Am stat doar cateva ore la fix am venit. Am stat non-stop pe gynipral 8 zile, cu contractii cand si cand, pana cand au inceput sa fie iar puternice si regulate, asa ca mi l-au scos ca sa intru in travaliu. Dupa o noapte petrecuta in sala de travaliu, cu contractii puternice si la 3 minute, spre dimineata au inceput sa mai scada in intensitate si sa fie mai rare, colul ramasese posterior, deschis 2 cm, deci alarma falsa Am mai dus 4 zile fara medicamentatie, cu contractii cand si cand, iar marti dimineata la 3 mi s-a rupt apa si a inceput travaliul, pe bune de data asta 4.5 ore mai tarziu a aparut pe lume minunea mea de fetita Desi travaliul a durat cel mai putin, comparativ cu celelalte 2, nasterea a fost cea mai dureroasa . Daca la baieti nu a trebuit sa imping deloc, au iesit singurei, cu ea m-am chinuit putin (cateva minute), caci nici nu stiam cum se face mai mult tipam decat sa imping Cred ca diferenta a fost cantitatea de lichid pierduta inainte de expulzie. La primele 2 nu am pierdut tot lichidul, pe cand acum da. Astfel si contractiile le-am simtit mai puternic si mai dureroase si expulzia a fost mai grea. Dar a trecut totul in momentul in care mi-au pus-o in brate Mititica suge cand nu e prea somnoroasa, dar adoarme repejor la san, asa ca ii dau lp cu biberonul. Asta pt ca nu o am cu mine in salon si mergem la alaptat din 3 in 3 ore. Daca nu ii dau eu sa se sature, ii dau ei apoi . Partea frustranta este ca nu ne lasa cu nici un fel de pompa, asa ca lapticul pe care il scot sunt nevoita sa il arunc, in loc sa il dau ei la muls manual nu reusesc sa scot mai nimic asta e...inca o zi si trece...
Va doresc sarcini usoare in continuare, sa vina bebeii pe lume sanatosi si sa va aduca multe bucurii

|
maria2013 wrote:Cum o cheama pe domnisoara? Alessia

|
Hei fetelor, Printesa mea a venit astazi pe lume, la 7:30, cu 2600g. Este bine, nu are nevoie de incubator, eu ma simt bine deasemenea O sa va povestesc cum a decurs nasterea zilele urmatoare

|
Neata fetele Oana felicitari bun venit pe lume micutului Ayan Într-adevar a fost funny ca eram practic in acelas salon Pe mine m-au lasat contractiile, mai am cand si cand, dar de intesitate mica. De dimineata am vazut o secretie cu putin sange, ma gandesc ca o fi din dop. Ma tine pe jar pitica mea, dar ma bucur pt fiecare zi in plus in burtica si ca e bine

|
|