Aliona08 eu am fost la seminar si am primit cupon de reducere, insa eu stiu ca aceste cupoane sunt nominale. Eu cand am dat cuponul cand am facut FIV mi-au incercuit numele intr-o lista. Nu cred ca se poate da cuponul unei persoane care nu a participat la seminar. Mai bine verificati. Rodixon te pup si te imbratisez, tu esti inima acestui forum. Chiar te admir pentru energia pe care o emani. Fetelor, as vrea sa va spun ca va urmaresc si ma bucur enorm pentru rezultatele pozitive si sufar alaturi de voi pentru rezultatele negative. Insa nu trebuie sa va pierdeti speranta, ci sa incercati din nou si din nou pentru ca fiecare incercare este o sansa data bebelului vostru. Echipa Medpark are un suflet mare si va face tot posibilul pentru fiecare cuplu in parte. Asta va pot confirma si eu, si Rodixon, si toate fetele care au fost la Medpark. Deci nu va pierdeti speranta! Va pup pe toate!
|
Buna fetelor! Rodixon, ce veste minunata! Felicitari! Fetitei tale ii doresc drum lin in viata, bucurii, realizari, sanatate, dragoste si seninatate! Cand intri sa ne spui cum a decurs nasterea, unde ai nascut, cum ai nascut, natural sau cezariana. Cat timp veti mai sta in spital? Sandy33, nu fi trista, trebuie sa continui sa incerci si sa speri, iar orice informatie culeasa acum te poate ajuta mai tarziu. Fetelor mult succes in tot ceea ce va doriti sa realizati in Noul An! Craciun fericit si La Multi Ani!
|
Buna fetelor! Ce surpriza, forumul nostru s-a aglomerat! Ma bucur ca ne-am marit grupul si putem impartasi mai multe pareri si experiente! Rodixon iti doresc o nastere cat mai usoara! Imi pare rau ca ai avut acea cumpana, insa important este ca totul este bine! La mine nasterea a decurs, bine, la termen. Am optat totusi pentru cezariana, mi-a fost teama sa nu apara complicatii. Am vrut sa nasc la maternitate, insa pana la urma am nascut la o clinica privata cu medicul meu. N-am vrut sa mai intru in discutii despre plati neoficiale etc. pe care le stim cu toate. De-asta am si fost foarte incantata de Medpark, ca nu s-a pus nici o clipa problema de costuri aditionale. Bebelusul a avut 3.2 kg la nastere. Acum ma simt foarte bine, mi-am revenit dupa operatie, la inceput a fost un pic mai greu, insa acum totul a intrat pe un fagas normal. Alexandrina, mult succes la test! Poti sa mergi la Medpark pentru test fara probleme, ti-l dau destul repede si iti pot transmite rezultatele pe mail. Cel putin eu asa am procedat de cele mai multe ori. Plus poti merge la orice ora pentru colectare de sange. Liliana38 mult succes, iti tin pumnii. Sper sa auzim cat mai curand de rezultate pozitive. Shurshunea ai semnat contractul? Cand incepi tratamentul? Mult succes! Marlena iti multumesc pentru urari! Si tie iti urez numai bine! Milana multa sanatate tie si bebelului! Sezen te asteptam sa mai intri pe forum. Vicky88 sper ca Mosul sa vin cu tolba plina! Mult succes! Adr mergi cu incredere la Medpark. Nici eu nici bebelul Andrei nu putem sa-ti recomandam ceva mai bun :) Sandy33 iti tin pumnii!! Fioredydy tu ce ai mai facut? Sper ca nu am uitat pe nimeni :) Multe zambete va doresc! Va pup pe toate!
|
Buna fetelor! N-am intrat de ceva vreme, insa pregatirile pentru nastere, apoi nasterea si toata organizarea ulterioara m-au tinut ocupata si chiar nu am mai avut timp pentru nimic. Oricum, nasterea a decurs bine, bebelul sanatos, iar acum avem un bebelus Andrei zambitor si mancacios! Rodixon, iti multumesc tare mult pentru cuvintele calde. Sincer cuvintele tale exprima exact ce am simtit in toata aceasta perioada. Sentimentele sunt covarsitoare, iar bucuria de a tine bebelusul in brate este imensa. Va doresc din tot sufletul ca totul sa decurga bine, sa aveti sarcini si nasteri usoare, iar cele care acum incearca sa devina mamici le doresc mult succes si multa incredere ca totul va fi bine! Va imbratisez cu drag pe toate! Si Happy Halloween! :)
|
Buna fetelor! Ce liniste monumentala pe aici :) Rodixon, ce cadou frumos de la Mos Craciun! Felicitari! Veti avea un sfarsit de an deosebit! Eu am facut 4d la iasi, tu ce-ai facut? Ai ales un nume pentru gargarita? Marlena si Sezen voi ce mai faceti? Nu mai ziceti nimic? Eu sunt in saptamana 33 de sarcina si cam am intrat in linie dreapta acum :) Ma simt oarecum bine, mi se umfla picioarele, mai ales ca am luat aproape 10 kg in greutate :( Asta e... Dar in acelasi timp suntem fericiti si bucurosi sa-l intampinam pe bebel. E un sentiment ce cu greu poate fi descris in cuvinte :) Va pup si va astept cu vesti!
|
Buna fetelor! Rodixon ma bucur enorm pemtru tine!!! Important este sa fiti voi sanatosi si puteti misca si muntii din loc. Cand o sa nasti? Iti doresc din tot sufletul o sarcina fara probleme si o nastere usoara. Mi-as dori si eu tare mult o fetita si poate se va intampla la urmatorul transfer. Eu am fost plecata la ai mei si apoi cateva zile la socri si n-am reusit sa mai intru pe forum. Acum cand am intrat am citit ultimele mesaje. Va pup pe toate si va doresc sa vi se indeplineasca toate dorintele!
|
Buna fetelor! Rodixon, ma simt bine! Eu am facut dublu test in saptamana 12, medicul nu mi-a recomandat sa fac si triplu test. Acum sunt in a 25-a saptamana de srcina iar data estimativa ar fi 19 octombrie. Vreau sa va spun ca avem o varianta de nume pentru bebelus: Calin Andrei :) Am renuntat la Iren pe ultimii 10 metri in favoarea numelui bunicului din partea mamei :) dar mai pot interveni schimbari pana la urma :) Marlena si Sezen succes cu testele, sa ne tineti la curent! Sa aveti o zi frumoasa!
|
Buna Rodixon, Ma bucur pentru tine! Ma bucur pentru toate senzatiile minunate pe care le aveti acum! Noi am facut testul in a 18-a saptamana pentru a vedea sexul bebelusului.
Numai bine va doresc la trei 3!!! Te pup!
|
Buna fetelor! Rodixon, in primul rand vreau sa iti multjmesc pentru propunerea numelor! Si tie Marlena! Fetele daca mai aveti propuneri va astept! :) Inca nu ne-am hotarat cu numele, dar avem cateva preferinte. Burtica a crescut, prefer sa nu mai port tocuri; deja picioarele au inceput sa mi se umfle. Am luat cam 5 kg in greutate. Ecografia 4D o sa-o facem cam peste 4-6 saptamani cred. Intre timp m-am obisnuit cu miscarile bebelusului. Tu ce faci? Cum e sarcina? Marlena si Sezen ma bucur ca ati inceput tratamentul. Toate bune va doresc! Va pup!
|
Buna Rodixon! Nici la mine nu a fost perfect rotund, insa medicul nu a spus ca asta ar fi o problema. Pe internet exista o multime de informatii, insa nu si neaparat utile. Cel mai bine este s-o intrebi pe dna Diana, pentru ca dumneaei are experienta, medicul curant poate nu este la curent cu toate aceste proceduri folosite in FIV. In ceea ce priveste utrogestanul, eu l-am folosit intravaginal. Stiu ca se pierde din pastila, insa substanta activa ramane la nivelul uterului. De altfel este normal sa se piarda o parte intrucat corpul nu poate absorbi intreaga pastila, dar pastila are in compozitie si excipienti, nu numai substanta activa. Cred ca daca stai instinsa sau pe scaun 30 minute este de ajuns, eu asa am procedat. Cel mai bine vorbeste cu dna Diana. Te pup si voie buna!
|