Îți mulțumesc mult de tot...crede mă chiar sunt foarte panicata și nu înțeleg cum acum la 20 de săptămâni avea humerusul cu o săptămână mai mare apoi la 24 mai mic cu 3 zile acum mai mic cu atât de mult...mi a dat cu virgula tare😳😔😘
|
Îmi cer scuze daca am deranjat, eu am.inteles dar cred că este diferența prea mare de aceea și mă gândeam că a mai întâmpinat cineva problema asta. Știam de femur că este puțin mai mic acum am aflat și de humerus. Mulțumesc!
|
Menționez că ,clinic sarcina este de 30 sapt și 3 zile iar ecografic bebe este de 29 și 4 zile
|
Buna dragi mămici☺️,va rog lămuriți mă și pe.mine simt că o iau razna...a ti întâmpinat ca în sarcina humerusul și femurul sa fie mai mici ca și vârstă? Au existat alte complicații? Am 30sapt și 3 zile...humerusul este de 27 și o zi și femurul de 28. Va rog orice informație mi ar prinde bine și mi ar fi de mare ajutor! Va multumesc
|
Mulțumesc mult pentru raspuns...am intrat în panica îmi era frica sa nu pățească ceva bebelușul...sunt atenta la mișcările fetale cât de dese sunt nici somnul nu mă mai ia...peste două săptămâni mai am control și îmi face și morfologia de trim 3...da, nasc prin cezariana!
|
Mămici...sunt Intr o panica totala....am aproape 29 de săptămâni și medicul mi a spus ieri a control că bebe este deja cu capul in jos și are cordonul in jurul gatului. Eula prima sarcina am născut prin cezariană și a doua va fi la fel. Întrebarea mea este ...bebe este in pericol?nu mai pot dormi deloc sunt Intr o panica maxima...va rog sa îmi răspunde ti....
|
Pfff m ai liniștit...sunt eu prea panicata😅...îți mulțumesc foarte mult❤️🌹🤗😘
|
Îți mulțumesc foarte mult pentru raspuns,ești o drăguță🤗😘, și am uitat sa spun sta cu capul in jos deja și lovește numai în partea de jos...îmi fac atâtea probleme...acum 8 ani la băiat nu m am mai gândit atât😅 deși sarcinile sunt total diferitele! Zi frumoasa!
|
Dragi mămici va rog daca se poate sa îmi răspundă și mie cineva sau poate a fost cineva în situația asta...sunt o viitoare mămică de fetiță am 20 de săptămâni, ieri am fost la ecograf și bebe este întors deja cu capul in jos și bănuiam asta deoarece îl.simt că lovește foarte jos și aveam dureri ușoare de mijloc care se lasă pe picioare..ecografic bebe este mai.mic cu 4 zile ce mă îngrijorează foarte tare este faptul că femurul FL măsură 30 MM conform varstei de 19 saptamani și 1 zi...este vre o problema? Va rog daca se poate un sfat sau daca cineva a trecut prin asta sa mă lămurească...m am uitat pe eco deja când ajunsesem acasă. Menționez că am și placenta anterioară din ce am înțeles... Va multumesc
|
Îți mulțumesc frumos, am crezut că este prea târziu și nu se va mai vedea așa de bine...dublu test l ati făcut in aceiași zi?Daca a mai fost cineva în situația asta vă aștept aici cu un răspuns😁🥰🌹❤️
|