Profil: Alintush
Despre
Utilizator: Alintush
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, June 10, 2015
Ultima vizita: Saturday, September 24, 2016 8:41 AM
Numarul de postari: 26
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Postat: Saturday, July 25, 2015 9:35 PM
Hope26 wrote:
Se pare ca la mine se tin necazurile lant uff
Tatal meu a cazut dintr-un copac si are fractura la calcai, e internat la urgente si e posibil sa trebuiasca operatie-foarte riscanta in cazul lui fiind diabetic insulino-dependent.
Stau si ma intreb daca nu cumva Dzeu ma pune la incercare si vrea sa vada cat pot duce.
Cat am obosit psihic !!!
sa stii ca dzeu pe cei cei iubeste ii chinuie mai tare, si se vede ca tu (eu ) fac parte din acea iubire si ma bucur caci de fiecare data dam dovada ca noi suntem tari putem , si luptam! Fii tare si de data asta caci multumirea lui(dzeu) va veni neaparat!!!ginduri pozitive si spirit liber va doresc la toate!!! O seara cit mai placuta!!!
Postat: Saturday, July 25, 2015 2:57 PM
geaninab wrote:

Îmi pare rau! Ma a?teptam, la fel va fi ?i al meu.
Nu ma în?elege gre?it, va doresc tuturor numai rezultate pozitive, dar parca totul a fost un tipar urmat fidel.
Gianina te rog nu vorbi asa, roagate si spera sa fie cu succes, caci nu te ajuti in asa fel!!! Trebuie sa fii pozitiva in acest moment daca va fi negativ vei plinge pe urma dar nu inainte!aici fiecare are dreptate in felul sau dar suparindune una pe alta nu ne ajuta cu nimic! Rodixon are perfecta dreptate si Hope la fel, suntem aici sa ne sustinem una pe alta dar nu sa ne descurajam si sa ne plingem ca uite la mine e rau etc!!!cind eram in protocul vedeam doar fete gravide la medpark si pe toate leam intrebat daca au facut fiv si toate miau zis ca da, asa ca daca noi cele cu nereusite nu avem nimic altceva decit sa ne plingem celelalte sunt mult mai intelegente si nu intra pe forum ca au altceva dea face!sa fi fost si eu gravida la sigur nu as mai fi scris cum fac si celelalte fete!!! Asa ca nu va suparati una pe alta ca toate aveti dreptate, ci sa ne sustinem in continuare !!!Karoll imi pare rau nespus de mult!!! Gianina ginduri diar pozitive!!!
Postat: Thursday, July 23, 2015 12:00 AM
se vede ca nu-i momentul potrivit pentru unele din noi, dar nu trebuie sa ne demoralizam la esecul cuiva! Fiecare are soarta ei si nu ne putem compara una cu cealalta!hai sa fim mai optimiste cel putin pentru fetele care astteapta rezultatele!ana ana linistete ca nu rezolva nimic depresia... Veti vedea cum incep din nou vestile bune!!! Scuzatima cu esecurile mele, dar eu sunt fericita si pozitiva si cu ele, dupa ploie vine soare, nu? Ba da Curcubeu!!!cel putin aici imi descarc sufletul caci in viata reala nu prea am cu cine...vise placute dragele mele
Postat: Wednesday, July 22, 2015 11:25 AM
ana-ana wrote:

La mine tot retrovers si aici eu am dubii ca e tocmai ok :( Unde ai facut pina acuma fiv? dar grupa singe a ta si a sotului?
salut la toate cuconitele de pe forum si cele care ne citesc permanent!Ana -Ana eu am grupa 1+( sau 0pozitiv) sotul are 2+(A pozitiv)si primele 5 fiv le-am facut in Italia unde traiesc de peste 10ani, si vazind ca nu am rezultate aici ultimul fiv l-am facut la medpark in luna mart'15.fara succes si aici si la fel fara nici un raspuns... Zic ca nu-i problema in uter daca-i retrovers, dar mai stii! Mie nu mii greu sa fac din nou inca un fiv problema care ma framinta este timpul caci anii trec imi tot i- au concedii de 2 luni de la munca si mii frica ca nici munca nu voi avea si plus nici copii nu vin... Stiu ca in viata nu poti avea totul dar eu lupt sa am totul si voi reusi sunt sigura! Un calugar batrin odata mia zis: nu- i inca venit timpul tau de a fi mama, roagate si spera pina la sfirsit si vei vedea ca totul o sa fie bine!!! Eu il cred si cred in mine! Ma rog doar daca tot nu mi se va primi nimic sami dee dzeu putere sa accept si sa mi traies viata asa cum mia daruito el caci de viata e una singura si nu poti sa o traiesti alergind dupa ceva ce nuti apartine!!!va doresc din suflet la toate ca acest vis sa devina realitate !!!
Postat: Tuesday, July 21, 2015 10:10 PM
ana-ana wrote:

33 de ani nu e o virsta problematica. Chir deloc. Cu uterul e ok? Ce forma are?
uterul ok , e retrovers dar nui o problema( zic medicii) si atunci nu inteleg carei problema?am avut de fiecare data 5 embrioni si din 6 incercari cite 5 embrioni de fiecare data doar de 2 ori nu au putut sai congeleze in rest imi implantau 3 si 2 erau congelati... La toate incercarile medicii erau multumiti de cum raspundea corpul la tratament si de fiecare data bine si mai bine doar ca rezultatul nu era cel dorit...
Postat: Tuesday, July 21, 2015 9:22 PM
ana-ana wrote:
Fetelor va multumesc pu cuvintele calde. Eu mi-am pus mari sperante, tinind cont de varsta mea (25) si de faptul ca problemele mele erau exclusiv legate de trompele uterine, care au fost inlaturate. De asemenea si embrionii au fost foarte buni (din ce mi-a zis medicul si embriologul). Deci, totul a mers ok,de asemenea si rata de fertilizare a ovocitelor (90%). Normal ca dupa asemenea lucruri te astepti la ce e mai bine nu? Dar din pacate nu a mers ceva...si uite ce n-a fost bine as vrea sa stiu. Mi-am luat concediu sa nu ma suprasolicit, sa nu ma stresez, am luat medicamentele cu strictete...Sa spun ca-s dezamagita ar fi putin spus, sunt disperata si mi-i frica sa mai incerc. Si de n-ar fi lumea asta rea si ar intelege ca faptul ca noi nu avem un copil nu e vina noastra, ca se poate intimpla oricui..........dar vorbele goale spuse in spatele nostru dor mult , sapa rani adinci, care greu se usuca...nu vreau sa le descurajez si mai mult pe fetele care asteapta. Va urez succese din suflet si multa sanatate. Astept vesti bune sa prind curaj si sa mai incerc cit de curind va fi posibil...
. Cum te inteleg Ana! In aceeas situatie sunt si eu, la fel fara trompe si cu analizele perfecte si nimic iesit din comun , doar ca am 33 ani! Un lucru nu inteleg si din pacate nimeni nu ma lamureste, de ce Nu se primeste? Si nu am facut odata dar de 6 ori fetelor , de ce?speram ca o sa se primeasca macar la tine!!! Capul sus la toate si cum a si spus Hope mi se pare : am pierdut o batalie dar nu intreg razboiul!!!
Postat: Tuesday, July 21, 2015 2:09 PM
geaninab wrote:
Buna fetelor! Sa dea Dumnezeu ca Ana sa ne dea o veste buna! Eu ma simt ok. Am mici crampe aproape permanent, se intensifica daca obosesc. Rabdare nu mai am, sunt tentata sa fac ?i eu testul sâmbata dar ma tem de un rezultat fals ?i nu ?tiu daca mai a?tept pana luni. Oare nu ar fi corect ?i la 9 zile rezultatul? Am stari un pic depresive, îmi vine sa plâng, sunt nervoasa. Cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa fie bine pentru toate. Va pup!
Ai un pic de rabdare, caci starea aceasta e de la medicamente, nu grabi timpul! Incearca sa faci ceva care sa-ti tina mereu ocupata mintea!eu de exemplu toata ziua priveam seriale filme,nici nu vedeam cind venea seara!sotul are un lucru care e toata saptamina plecat doar 2 seri il vedeam , si nici nu aveam cu cine vorbi!!! Te cred ca e greu dar rabda , si nici un fel de facut mai devreme testul, poate sa fie un rezultat gresit!!! Hai inca un picusor si dupa asta inca 9 luninewclap
Postat: Tuesday, July 21, 2015 1:04 PM
Ana-Ana iti tin pumnii si ma rog pentru tine azi(si pentru noi toate)in special!am o presimtire ca esti pe calea dreapta!!!am emotii de parca sunt eu in locul tau!!! Dzeu sa te ajute ca avem nevoie toate de succesul taufirstprize
Postat: Saturday, July 18, 2015 11:26 PM
liliana38 wrote:
Buna,din pacate eu am iesit din"joc".Rezultat negativ.A fost prima incercare si ultima pt mine.Doresc mult noroc tuturor fetelor!Ps.Nadia te rog sa ma scuzi ca nu ti'am raspuns.Nu am avut putere.Mult noroc si tie!
nu am cuvinte si chiar de ar fi sunt toate de prisos!!! Fii tare si incearca cum poti sa treci peste asta, gindindu- te ca dzeu iti rezerva ceva mai bun pentru tine!!!
Postat: Friday, July 17, 2015 10:04 AM
Buna dimineata la toate fetitele noastre dragi!va multumesc prntru sustinere si am stiut din start ca intrind in acest forum voi sustine si ma veti sustine , ca doar cel ce trece prin acest drum stie ce inseamna durere...suntem aici pentru a lupta!!! O zi buna si va multumesc ca nu ezitati sa ne ajutat una pe alta!!!