Profil: ALINAt
Despre
Utilizator: ALINAt
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Monday, December 23, 2024
Ultima vizita: Wednesday, January 1, 2025 8:42 AM
Numarul de postari: 2
[0.00% din toate postarile / 0.04 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Scurtare col uterin
Postat: Monday, December 23, 2024 11:56 PM
Buna in aceeași situație sunt și eu, tot de la 17 SS am cerclajul colului uterin.
Însă după cum am văzut că ai mai primit răspunsuri cred că cel mai bine este repaus la pat și decât necesitățile.Stiu că este foarte greu dacă ești o persoană activă uff plans
Eu din săptămâna 12 de sarcină am avut repaus și cu toate acestea tot am ajuns la cerclaj.
Îți mai pot spune că acum 3 săptămâni colul meu era la 12 MM, am ajuns in clinica 2 săptămâni...am reușit să plec acasă cu un col de 18mm săptămâna trecută 🙏🏻
Azi ecografie, colul de 20mm( deci sa știi că ajută foarte mult repausul la pat)
Pe lângă repaus eu am și utrogest,o capsula noaptea să își facă bine efectul și din cauza repausului injecții pentru coagulare sângelui (fragmin)
Sper sa duci sarcina cu bine până la final, pentru ce știu cât de greu trec zilele.
Să aveți grijă de voi și sper sa ne dai vesti bune când bebelușul v-a veni pe lume sănătos.
Sărbători fericite cu pace și liniște!Cheek Kiss
Subiect: Curiozitati
Postat: Monday, December 23, 2024 11:11 PM
Buna fetelor, am o situatie mai diferita si sunt tare îngrijorata de fiecare simptom ce apare??
Am cerclaj de la saptamâna 17 de sarcina, dupa interventie am primit supozitoare vaginale Vagiflor si VagiC(ma aflu în Germania) plus utrogest 1 capsula noaptea...
De vreo 2 zile simt in zona intima ca o "umflatura" de fapt nu stiu cum sa ma explic...iar în momentul în care pun pastilele simt cam acelasi lucru si în interior...
Astazi am fost la ginecolog, a luat proba dar acum cu perioada sarbatorilor v.a dura ceva pâna primesc rezultatele.
Este normala aceasta modificare în zona vaginala pe perioada sarcinii. Poate pare ca sunt inculta,dar am trecut prin atâtea încât am momente in care creierul preia controlul uff
Va multumesc pentru raspunsuri si va doresc Sarbatori minunate alaturi de familie!