Profil: Alinare
Despre
Utilizator: Alinare
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, March 31, 2016
Ultima vizita: Tuesday, January 15, 2019 7:48 PM
Numarul de postari: 8
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Postat: Sunday, May 1, 2016 5:15 PM
Hristos a inviat, un pashte frumos sa aveti, liniste in casa si in suflet, Domnul sa va aiba in paza.
Postat: Sunday, May 1, 2016 5:14 PM
ellypretty wrote:

M-am gindit ca pentru cele care ca mine nu si-au putut imagina ca vor trece prin hiperstimularea ovarelor, sa postez putina informatie care m-a ajutat si pe mine.
Intii de toate, din multimea de informatie, citita postfactum, pentru ca d. Diana mi-a zis ca hiperstimularea ovarelor e un fenomen mai rar intilnit, va spun ca practica interantionala arata ca asta nu este asa si chiar foarte multe dintre noi pot trece prin asta.
Asa deci:
-Daca constatati ca aveti hiperstimulare, important e sa nu panicati, ca mine, chestia asta trece in general in 7-10 zile.
- Se zice ca dupa citeva zile, situatia se amelioreaza si dupa asta se agraveaza putin, nustiu poate e adevarat.
- Sa fiti atente la greutate, pentru ca daca se acumuleaza prea mult lichid in abdomen, va fi nevoie de un fel de drenaj, asta in cazuri mai rare si cind are loc o hiperstimulare mai severa.
- Se spune ca femeiele mai slabute sunt mai predispuse, nustiu ce sa zic, eu am 56 kg :)
- Cele cu ovare polichiste de asemenea sunt mai predispuse.
- Virsta tot conteaza, daca sunteti pina la 35

Cum contribuim:
- Consumam lichide care contin sare, de exemplu supe, suc de tomate, eu am baut cite putina moare de castraveti, deoarece sarea ajuta ca lichidul acumulat sa se integreze inapoi in circuit
- Cit mai mult lichid in general, dar nu in exces pentru a nu incarca rinichii, stiu ca e dificil sa bei lichid cind si asa ai o burta imensa, dar real ajuta
- Mincati putin, dar nu va lipsiti de proteine, pentru o mare parte din vitamine si proteine se contin in lichidul acumulat care nu se absoarbe un timp, eu am baut si electroliti sportivi
- Nu ridicati greutati, poate inrautati situatia, in genera cit mai multa odihna
- Puteti pune ceva cadldut pe burta, pentru ca initial o sa simtiti durere.

Se recomanda sa fie anulat transferul pentru o luna, deoarece daca ramineti insarcinata in aceasta perioada, simptomele se inrautatesc si situatia va dura mai mult, pina la 8-10 saptamini de sarcina.

Sper sa va fie de folos, dar mai bine sa nu treceti prin asta. Eu acum dupa 9 zile, ma simt in sfirsit mai bine, desi inca nu total a trecut.

Multumim de informatie, ma bucur ca te simti mai bine
Postat: Wednesday, April 20, 2016 4:32 PM
ellypretty wrote:
Fetelor, dar dupa prelevarea oocitelor cum v-ati simitit? Eu am o burta de parca as fi gravida luna a patra, nici ma pot apleca.

Buna cum te mai simti? A trecut burta? Ai facut transferul? Citi embrioni?
Postat: Friday, April 15, 2016 11:46 AM
Oly28 wrote:
shurshunea eu am facut cu embrioni congelati transferul e foarte simplu te monitorizeaza doamna Diana si deja cind endometrul e crescut bine se decide ziua transferului.

Felicitari sa-ti fie Angel Angel sanatosi o sarcina usoara
Postat: Sunday, April 3, 2016 6:09 PM
luca wrote:
Multumesc mult Alinare,si sa ne ajute Domnul.

Ai semnat contractul ?
Postat: Sunday, April 3, 2016 12:45 PM
Buna luca iti explic eu cum ajungi la Medpark. Cobori sub pod la Circ, te ridici pe scari pe linga Bioprotect treci prin statie, pe linga subterana si tot mergi inainte pe linga cladirile inalte care sunt acolo, apoi faci coltul la vale si la fel mergi tot inainte tot pe trotuar, treci prin fata la Universitatea de sport si educatie fizica apoi o sa fie putin spre dreapta, dar deja se vede cladirea inalta. Eu asa am mers, dar inapoi sa ajung gara am mers prin curte la Universitate si apoi pe jos pina la gara.Drum Bun
Postat: Friday, April 1, 2016 8:47 PM
Buna seara! Va citesc istoriile de mult timp, am decis sa va scriu si eu, sa va urez oocite sanatoase si puternice celor care urmeaza medicamente, liniste celor care ati facut transfer si tes pozitiv. Sun si eu o pacienta de pe holurile spitalurilor si am ajuns si la MedPark. Is dupa un fiv la alta clinica si acu dorim sa facem unul aici, ajutati de dmn. Diana si echipa ei.Ma bucur ca fiecare isi descrie detaliat situatia si starea emotionala, ca doar noi stim prin ce trecem si astfel ne racorim. Va urez toate cele bune.