Buna dimi!!! Lili eu zic ca e bine sa mergi luni,poate are si activitate cardiaca atunci Eu cand am fost la eco endovaginala s-a vazut saculetul de 6 mm,la 5 sapt si 1 zi de sarcina. Mi-a zis ca este perfect,ca altceva nici nu avea ce sa vada si sa ma duc peste 2 sapt sa ii auzim inimioara.O sa merg pe 20,ca pe 21 plecam in concediu. Tu ce simptome ai?
Sa aveti o saptamana frumoasa!!
|
Buna fetelor! Lili Eu felicitari pt Beta! sa ai o sarcina usoara si la termen! Valicutza al meu nu a luat tratament,saptamana trecuta ajunsesem cu rezultatele la urolog si ne-a spus ca nu se sperie asa usor de formele lui,si ca in 6 luni sigur raman. I-a recomandat un stil de viata mai sanatos! Cred ca a contat si starea psihica,ne-am mai linistit de la avortul suferit... Eileen multumesc pentru urari,o sarcina usoara in continuare,sper sa ma alatur cat de curand burticilor,cu vesti bune! Andy multumesc!!
Va pup!
|
Buna fetelor!!
Multumim pentru noua casuta,eu mai raman in ea pana am confirmarea de la medic ca este in regula. Daca anul trecut in iulie prindea bobita,anul acesta in iulie am avut parte de test pozitiv! Am facut 2 beta,cel de luni cu o valoare de 1749 si cel de azi cu o valoare de 4704 Sunt increzatoare ca de data asta o sa fie bine,maine merg la hematolog sa vad ce imi recomanda.
Va puuuup pe toate!
|
Buna fetelor!
Andy imi pare rau pt z1 ,insa e ciudatica temperatura ta ridicata. Georgy tu cum te mai simti?
Va pup,sa aveti un weekend frumos!
|
Buna fetelor! Bby avem rezultatele,nu are bacterii.Marti mergem cu ecografia,rezultatele analizelor si examenului bacteriologic pentru interpretare. Eu cred ca are un mic varicocel,care ii afecteaza gigeii. Sofia eu de la un ciclu de 28-29 de zile am inceput din decembrie sa ma dereglez la 32/34/36 zile. Eu zic sa mai astepti putin si daca nu apare,sa mergi la medic.
|
Neata fetelor!
Multumim pentru noua casuta!! Albinuta felicitari pt testul pozitiv! Bby nu am verificat inca rezultatele.La voi cum au iesit?
|
bby88 wrote: Inseamna ca asteptam impreuna..Al meu de durere uitase sa lase si cnp-ul sa ii posteze rezultatele cand sunt gata. Cred ca s-au si gasit acolo. Parca al tau a avut la 15:40 iar al meu pe la 15:50 a termninat :)) Pune-l sa bea multa apa si sa nu urineze pana nu simte vezica plina de tot. Bafta! Sa fie ok si sa gasiti solutia
Dap,a zis ca l-a vazut pe cel care a fost inaintea lui Acum asteptam,sper sa iasa bine si la voi,sa gasiti problema,sa o tratati si sa vina bebe cat mai repede!!
clawdia si eu cred ca si venele alea care nu sunt ok afecteaza,o sa vedem ce ne spune doctorul dupa ce avem tabloul complet.
Alexa001 felicitari, ce grasan e!!!O sa vezi bobita la eco Sa ai o sarcina usoara!! :*
|
bby88 wrote:
Si al meu a fost la fel. Abia putea sta ieri de usturimi. I-a recoltat mai multe probe pentru Mycoplasma, clamydia, etc si din sperma si din urina si cu rezultatele o sa mergem la cel care ne-a trimis. Pai al tau nu e mai bine? So?ul azi deja se simte bine.. Asa i sa spus si ieri ca primele 4-5 urinare vor fi groaznice si sa bea multa apa sa scape mai repede. In principiu a zis ca cel mai bine pentru noi ar fi ca una din aceste analize sa iasa proasta pt ca s-ar rezolva cel mai usor. Oricum daca Presta?i asreara nu mai avea?i prea mul?i viteji si ar fi avut si el disconfort. Încerca?i de azi. Sotului tau i-a spus ceva pana acum?
Asa si al meu,dimineata cand a mers la baie la fel l-a usturat,imi era asa mila de el Si lui i-a spus ca dupa 3 urinari o sa fie mai bine,dar inca il ustura. Pana acum are un singur diagnostic,de varice testiculare,desi din ce i-a explicat doctorul nu sunt chiar varice,ci venele de sange nu sunt chiar ok. Asteptam rezultatul in 7 zile pt investigatiile facute ieri,dupa care mergem la doctorul Voinea sa vedem ce ne spune.
Alexa ce frumusete de test!!
Andy ai incredere in corpul tau,poate daca rezolvi problema cu progesteronul,ai sanse sa ramai natural.Eu in Z2 aveam progesteronul 0,5 NG/mL in ziua 21 nu mai retin dar cand ajung acasa verific si iti spun.
|
Neata fetelor!! ce faceti? Bby cum a fost la doc Stegarescu?in ce a constat controlul? Al meu este terminat....de abia poate sa urineze asa ca,cu toate ca am avut secretie albus de ou aseara,nu am facut nimic ,insa ma consolez cu gandul ca si daca faceam nu erau sanse ca gigeii nu sunt in forma... Sper sa avem un raspuns,un tratament si dupa sa fie bine Teo,Doamne ajuta sa fi ovulat,sa ne arati si tu frumusete de test pozitiv in curand! FlorentinaC spor la exercitii!si eu ar trebui sa ma mobilizez,dar cam greu cu motivarea Alexa ne tii pe jar!
|
Bby cand ma gandesc cum era el asa hotarat sa te "vindece",ma apuca groaza... Asa sunt ei saritori,sa iti dea tratament chiar daca nu este nevoie,sa te prinda de pacienta,sa stai luni in sir la usa lor,sa le umpli buzunarele de bani,si sa bagi tot felul de prostii in tine chiar daca nu e nevoie,la recomandarea renumitului medic... Am niste emotii pt voi,abia astept sa vad ce va recomanda pt gigei.
|