pot sta la calculator cat copiii se joaca
|
fetelor,ajutati-ma si pe mine.Niciodata nu am reusit sa invat sa fac rascroiala la vreo vesta,pur sisimplu degeaba citesc cate ochiuri/randuri trebuie sa scad/inchid ca sa iasa ceva
|
Buna.Mamica de baietel:razvan mihai catalin,15.05.2008
|
|
Sa va scriu ce a mancat ieri Razvan....si este un meniu relativ asemanator in fiecare zi - la trezire 7-7.30 cereale cu lapte,un castronel mai maricel(lapte simplu nu bea dimineata) - in jur de 10 adoarme si se trezeste pe la 12 cand mananca iaurt cu cativa biscuiti si apoi fructe (mar sau clementine) - pe la 15-16 supa/ciorba +felul doi(neaparat sa aiba carnita) + un fruct - la 19.30 i-am dat piure de cartofi cu branzica de vaci si un ousor fiert tare
Daca adoarme in jur de ora 22-23 mai mananca aproximativ 200 ml lapte (in biberon , neaparat,seara ). Daca adoarme in jur de ora 20.30-21 ii ramane masa de la 19-19.30. Nu stiu daca e bine sau nu,dar de 2-3 luni si eu i-am dat crenwursti de pui(am un magazin de unde iau si nu cumpar decat daca sunt proaspeti-fetele de acolo imi spun).In rest,bebe mananca din mancarea noastra,pentru ca nu o fac cu multa grasime sau condimentata.
|
Offffce ma enervez ca nu pot face si eu asa ceva.am citit de 2 ori explicatiile pt mos craciun cu fatza dubla si nu inteleg nimic
|
cat de frumoase sunt toate ..eu ma chinui sa crosetez,imi ies mileurile incretite si nu stiu de ce
|
Daca eu nu am la ce job sa revin dupa 2 ani de stat acasa cu bebe......cand pot face al doilea bebe?Cat trebuie sa lucrez intre cei 2 ani in CIC si urmatorul bebe,ca sa beneficiez de indemnizatie?probabil la sfarsitul celor 2 ani,nu imi voi gasi imediat un job,ci poate dupa 1-2 luni.In cazul acesta,trebuie sa merg la munca 12 luni?Multumesc anticipat pentru raspuns
|
Si eu tot nu am inteles ce fac nasii.........dupa ce am citit 3 pagini de postari -turta -taxa biserica -lumanari -ceva pt dezgatit pglinda o iau tot ei?
|