Profil: alinaali
Despre
Utilizator: alinaali
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Tuesday, February 27, 2018
Ultima vizita: Wednesday, March 28, 2018 6:39 PM
Numarul de postari: 31
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 63
Postat: Tuesday, March 27, 2018 7:53 PM
Rox wrote:
Nu am mai avut rabdare...am facut un test..negativ..eram sigura ca luna asta s a intamplat minunea...insa nu :(

Rox ?inem pumnii pt data viitoare.
La fel si pt fetele care a?teapta 2 liniu?e ...
AnaMaria nici tu sa nu iti pierzi speran?a !!
Si pt tine Bella imi pare enorm de rau stiu ce înseamna dar nu te descuraja ...
Va imbratisez fetelor !
Postat: Friday, March 23, 2018 11:42 AM
Hands
Bafta mare fetelor ! Un Weekend placut si spor la Bebelit !!yes
Eu cred ca mai am de a?teptat pana sa pot încerca ... Nici ciclu nu vrea sa vina inca.... Nu stiu cand voi intra la normal NuStiu
Postat: Wednesday, March 21, 2018 2:52 PM
Hands
carlita wrote:

Adina, eu as incerca 2 stimulari de proba sa vad cu reactionez... eu ovulez tarziu si cred ca nu mai e ok nici ovocitul, si nici endometrul ... Am fost la monitorizare, endometrul e destul de grosut, are de unde scadea...
Si as vrea o stimulare usoara, nu m-as arunca la injectabile ....

Multumesc Carlita pt încurajare. Doar ca nu pot omene?te sa inteleg de ce suntem atat de diferite adica noi de fetele care raman si fara sa vrea... Din prima sau dintr o picatura ...
Iti ?in pumnii iar atâtea gânduri bune pentru tine sigur duc la ceva bun ! Abia astept sa sarbatorim vestea buna !! :*
Postat: Wednesday, March 21, 2018 2:11 PM
carlita wrote:

Doamne, ce greu e sa faci un copil in ziua de azi! pale Nu mi-am imaginat ca poate fi chiar atat de greu! Si eu sunt foarte dezamagita si nu vreau sa va mai incarc cu ganduri negre, asa ca .... las completarile pe data viitoare.

pale subscriu !!!
Si mie mi se pare greu ... Recunosc ca momentan nu pot spune ca am facut absolut orice ca sa raman dar la vârsta mea cu contacte sexuale atat de dese sa se prinda atat de greu si cand s a prins sa o pierd :((.............
Postat: Wednesday, March 21, 2018 9:40 AM
Angel
AnneMarie95 wrote:
Buna!!! Acum doua zile am aflat ca sunt insarcinata si abia maine am programare la ginecolog....insa de ieri am continuu dureri abdominale, este posibil sa fie sarcina extrauterina? uff

Buna Ana Maria !
Eu iti doresc sarcina u?oara si la termen.
Fetele mai vechi sigur stiu mai multe dar eu, daca am înva?at ceva din experien?a mea, este ca niciun corp nu este identic si simptomele sau rezultatele nu sunt o regula valabila pt toate...
:(
Postat: Monday, March 19, 2018 4:06 PM
Buna fetele !!
Ce faceti ? Eu am lipsit putin dar am citit TOT din urma.... Am intrat la regim urmeaza sa mi iau cântar sa vad ce si cum :)) sunt in a 7-a zi cu Duphaston inca nici urme de menstra.
Madalina iti doresc bafta la beta !
Larisa M iti doresc însanato?ire grabnica si imi pare rau pentru ce ai pa?it ....pale
AnaMaria iti ?in pumnii sa fie ochi?orii acolo
Primavera imi pare rau ca nu ai reusit nici de data asta dar cu siguran?a vine si rândul tau..
Bun venit fetelor noi!!
O sa mi editez semnatura sa ma recunoa?te?i si pe mine love
O saptamana frumoasa dragelor !
Postat: Saturday, March 10, 2018 12:04 PM
Clap
Mul?umesc fetelor. Fiecare mesaj ma lasa foarte placut surprinsa hearts
Sunteti wow.
Sarcina u?oara si la termen gravidutelor, si multa încredere si speran?a noua grup
Postat: Friday, March 9, 2018 6:41 PM
Buddy1
AlexandraRr wrote:

Nu te lasa influentata de ce iti spune lumea, daca stai bine sa te gandesti mereu ai ceva de facut sau nu ai suficienti bani, n-ai casa ta si tot asa poti gasi scuze si niciodata nu e momentul sa faci un copil. Iti zic din experienta, acum imi pare rau ca nu ne-am apucat mai devreme, timpul trece repede si nu in avantajul nostru iar cariera si casa goala nu tin locul bucuriei de a avea un copil. Si eu stau in chirie, nu suntem miliardari, insa atata timp cat eu si sotul ne intelegem si ne descurcam eu cred ca vom fi bine si in 3. Sa nu pui la suflet ce spun ceilalti, oamenii pot fi rai, conteaza doar ce simti si ce vrei tu :* Mult succes sa te recuperezi cat mai repede dupa acest obstacol, sa vina bebe curand si sa ramana cu voi :*

Doamne ce mesaj ! Iti multumesc din suflet, si tie Alexandra si tie Nella si tuturor pt sfaturi si pareri.
Sunteti singurele care ma sus?in ! V as îmbra?i?a tare tare.
Incerc sa ma deta?ez dar mai mult ma stresez psihic ?i nu e bine. Dar sper sa fie bine. Va multumesc din inima computerlove
Postat: Friday, March 9, 2018 4:58 PM
Clap
Felicitari Bella pt beta si tie Lili pentru test !yes
O sa aiba Doamne Doamne grija si de voi !!!
Sper sa aiba si de mine ca dupa avortul asta toata lumea e contra la copil ca nu e momentul iar mie imi vine sa ii distrug
cry
Parca s eu împotriva lumii dar voi vedea ce mi rezerva viitorul ...banghead
Postat: Thursday, March 8, 2018 9:28 AM
DistanceKiss
Andia wrote:

Ce vin? :))

Ro?u de butuc de la niste cuno?tin?e ... Natural yes
La multi ani fetelor, mamicilor, doamnelor !
Sa aveti o zi minunata ca voi !heartsla cat Mai multe teste pozitive newclap