Eileen wrote:Doinaaaa esti cap de lista, chiar daca nu esti urmatoarea Mihaela ...asteptam vestile de la medic Un weekend minunat fetelor...noi suntem liberi si luni Anelise mul?umim de casuta
Deci nu pot sa cred !! De cand nu am mai intrat pe forum, Eileen felicitari pentru sarcina !!! Doina sarcina usoara in continuare !! Anelisse
|
Dragi aspirici, multe din voi nu ma stiti, nici eu pe cele noi Va urez spor la bebelit si Doamne Doamne sa va ajute sa va indepliniti visul de a fi mamici
|
ce de burtici noi aici. Nu am mai intrat de multa vreme, sa aveti sarcina usoara si la termen
|
Nanny ce imi place profilul tau Burtici va pup si sarcina usoara in continuare. De Catinca44 se mai stie ceva?
|
Lala ce bolfosica frumoasa ai tu Fetelor si aici se fac doar vaccinurile din schema nationala, am un carnet in care sunt trecute vaccinurile care se fac si in Romania. Alor mei, fiind prematuri ni s-a recomandat un vaccin pt a preveni bronsiolita. Synax se numeste, se face si in Romania decontat de casa de asigurari, timp de 4 luni. ANdreea o sa comand si eu girafa Sophie
|
Simona83 te pupam. Au recuperat foarte bine, zice si pediatrul. Si da zici bine, Victor cu tati si Karina cu mami.Super pozele de la botez, iar de fiecare data cand o vad pe Daria ma amuza mutrisoara ei, e super simpatica. Simona Sim felicitari ?i voua pt botez. Si noi vom avea costume populare la botez. Elala pupici de la noi pt grasunelul tau.
|
La noi doar in somn ca altfel nu se poate. dar trebuie un somn adâncccc
|
Sarcina usoara burtici !!! Va pup
|
Nastere usoara !!!!!!!
|
Buna mamici scumpe , sper sa nu ma urechiti ca nu am mai scris, am reusit sa va citesc postarile in timpul noptii, printre mesele si plansetele copiilor. Noi ne descurcam deocamdata, cu toate ca ma intreb de multe ori de unde mai gasesc putere sa o iau de la capat a doua zi. Cu toate ca am ajutor (pe cumnata mea) e destul de greu sa satisfaci nevoile a doi copii deodata Inca nu am scapat de colici, dar de cateva zile au inceput sa doarma noaptea intre mese 4 ore neintrerupte Ma bucura asta pt ca ei inca cer de mancare noaptea si am si eu timp sa dorm acum odata cu ei. Krina are deja 5200g iar Victor 5400g, au recuperat rapid si sunt sanatosi. Mai avem cateva sedinte de fizioterapie de facut si gata (aici se face fizio copiilor nascuti prematur). Nici ai mei nu adorm singuri in patul lor, foarte rar se intampla Pe 14 februare ii vom boteza si sper ca dupa botez sa ne simtim mai bine Cea mai frumoasa casuta de pe forum cred ca este aici, numai copii frumosi aveti, sa va traiasca si sa va umple viata numai de bucurii
|