Andreea06 wrote:
Oh da. Nu ca mult cat de des... imi trebuie la 2h ceva asa sa rontai. Dimineata incep cu banana, daca nu ma ia cu ameteli - si mic dejun acasa nu apuc sa mananc, is cam grabita sa ajung la birou. Pana la 11 si ceva rezist asa, daca mai am fructe aici, mananc, daca nu, merg sa imi iau. Fructe, covrig, sticks, ceva. Pranz, apoi dupa masa iar mananc ceva fructe - astea de sezon acuma, imi plac mult si macar nu mananc prostii ca inainte de sarcina muuulte dulciuri si saratele mancam.
Incearca asa, 3 mese principale, 2 gustari, dar sa ai cat mai ok alegerile, ca sa fie nutritive dar nu sa ingrase.. poti incerca si nuci, fistic, merisoare uscate, eu imi iau mereu din lidl ca e aproape.
Multe producte imi provoaca greu la stomac si greata. Daca maninc o zeama e ok...dar dupa asta mai vreau si ceva dulce si ceva saratel.....eu-cea care manca 1-2 ori pe zi. Ieri am ajuns sa maninc sarmale cu marshmallow.
|
Fetele salut. Am asa o mica problema. Prea mult maninc. Tremur daca nu maninc macar un pesmete.v-ati intipnit cu asa ceva in timpul sarcinii? Ma tem ca voi ajunge vacuta la nastere??
|
Buna ziua burticu?e. Nu am scris denult pe aici.Am avut o depresie nemaipomenita...si ghici cauza....idee nu am...pur si simplu asa am vrut...hormonii joaca lambada. Astazi am foat la primul screening.Avem 4 saptamini jumate- sutem deja mari si sigur sanatosi.Ma bucur ca nu am asa greturi ca in sarcina pierduta vara trecuta. Dar in schimb am niste schimbari de dispozitie de ma urasc pe sine.
|
Burtici, cum atirnati voi chedtiutile asta faine cu dezvoltarea lui bebe in burtica? Nu pricep nimic. Parca am si aplicatia de la The Bump dar mai departe .... suiera vintul
|
Incercam:)
|
Salutare burtici.Sunt noua pe aici si as dori si eu pe listuta.Ca de la aspirici repede am iesit.
|
Salutare fetele.O intrebare daca se poate.cum sa ajung la burtici?)
|
Salutare fetelor.Astazi am facut beta. E 24.4.
|
Dana_ wrote:Se vede o liniuta pala . Ce test ai facut? Adica ce sensibilitate are ? In locul tau as testa maine din nou sau as face beta . Este un test de zi tip stilou de la Hyllan.
|
Alina91 wrote:
Crap de ciuda.imi spune ca fisierul e prea mare.am taiat poza de vrio 4 ori si tot e prea mare fisierul:(
Parca nu sunt oarba
|