Profil: Alina878
Despre
Utilizator: Alina878
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Friday, July 30, 2021
Ultima vizita: Friday, July 30, 2021 12:25 PM
Numarul de postari: 1
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 87
Postat: Friday, July 30, 2021 12:24 PM
Buna. Poate o sa fiu rautaciosa dar cred ca imi pot spune si eu parerea, mai ales cand este un forum public.

Am facut si eu sa fac parte din acest site, 7pitici, cu alt cont, acum cativa ani. Insa ceea ce se intampla acum, fata de acum 2, 3 ani, este urat.

Fetelor, aveti un "club" aici. Unde nu e pe agreere, pe tine te agreez deci iti doresc sa ramai insarcinata, pe tine nu.
Nu raspundeti la mesajele fetelor noi, chiar daca sunt "aberatii" sau fata respectiva nu stie la fel de multe ca voi.
"Nu testati din ziua 5, ca e devreme. Testati cu 20 de zile intarziere" Pai dragelor, jumatate din sarcinile din acest site de cand este el, au fost descoperite devreme, nu la prima zi de intarziere. Si tot aceasta jumatate, au dus sarcinile la termen cu tratament, devreme. nu la 5 luni. Insa, acum fiecare cum poate si cum gandeste.

Din cauta aceasta forumul, consider eu, a decazut mult iar calitatea discutiilor este proasta, pentru ca se fac diferente. Insa sa va spun eu ceva daca voi nu stiti. Si fata noua si fata de 3 luni pe forum, ambele au dreptul la pareri si sfaturi.

Frustrarile le lasati acasa, mai ales intr-un club asa sensibil, ca acesta, nu cred ca au loc discriminarile si descurajarile.
Sunteti aici sa va ajutati reciproc, nu sa aveti inca un sentiment de nesiguranta in plus, dat de fetele de aici.

Luati casutele de la 15 la 70 la citit. Si daca vedeti voi acolo conversatii ca in casutele de la 80 incoace, imi cer iertare pt postare. Altfel nu. O zi buna!