Profil: Alina Heering
Despre
Utilizator: Alina Heering
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Thursday, June 27, 2013
Ultima vizita: Tuesday, September 2, 2014 10:12 PM
Numarul de postari: 135
[0.01% din toate postarile / 0.03 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: diaree bebelusi de 5 luni
Postat: Tuesday, July 29, 2014 6:16 PM
Lilly of the valley wrote:
neaparat la doctor!
biotics si hidrasec, ceai de menta neindulcit. si regim! daca o alaptezi continua alaptatul, daca nu trebuie sa-i iei un lapte fara lactoza, eventual ii introduci si mucilagiu de orez.
ceaiul de chimen e mai mult pt colici, nu o va strange la burtica.
sanatate!

multumesc frumos pentru raspuns. am fost cu ea la pediatrie urgente si mi s-a spus ca este normal si ca o sa isi revina. Am facut ceai de menta si i-am dat iar din Italia am Enterogermina(e numai pentru diaree,nu stiu dak se gaseste si in Ro. Acum fata e mai bine faca cacita de 2 ori pe ziai precis dimineata si dupa amiaza si este ffff activa. iti multumesc din suflet ptr raspuns pupici
Subiect: diaree bebelusi de 5 luni
Postat: Friday, July 25, 2014 4:43 PM
Buna ziua mamici. ma confrunt si eu cu o problemuta. Fata mea de 4 luni si 3 saptamani are diaree continuu de ieri la fiecare 2 sau 3 ore trebuie schimbat pampersul cate 2 o data, nu mananca bn. ce e de facut? trebuie mers la doctor? ink nu am inceput diversificarea atat ca bea apa si ceiut. sa fie de la dintisori? incep sa-i apara? nu este agitata ba chiar este ff activa si zambareata. acum o saptamana am fost internata in spita cu ea ptr ca a facut bronhita pneumonie ma intreb oare va face din nou??? sant fff ingrijorata va rog daca cineva s-a confruntat cu asa ceva sa imi zica si mie niste remedii. i-am dat fetei ceiut de chimen dar nici un rezultat. va multumesc si multa santate va doresc
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 24
Postat: Tuesday, April 29, 2014 10:10 PM
dana_h wrote:
Ada hai cu vestile de la echo Hilar
Alina Heering Cheek Kiss

va pup pe toate burticile si pe tine Dana Cheek Kiss si Capsunica Cheek Kiss si pe Nanny Cheek Kiss si toate burticile cu putzalai si crapaturi micute pupici
Postat: Monday, April 28, 2014 7:29 PM
ada03 wrote:
Buna fetelor,
Capsu felicitari pentru prima jumatate a sarcinii si sanatate in continuare in cea de-a doua jumatate Cheek Kiss
Fetelor, maine am eco la 2 jumate, abia astept sa vad si eu cum e bebele meu. Am deja emotii. Am o rugaminte la voi, mai degraba o intrebare, ca eu sunt cam in dubii si nu am gasit nici pe net vreo informatie. Se poate avea contact sexual inainte de eco sau afecteaza cu ceva? Stiu ca la controlul ginecologic e indicat sa nu ai cu 24h inainte doar in cazul in care faci vreun test de secretie ca nu cumva sa afecteze, dar de eco stiti ceva? Sa fiu sincera nu stiu daca la prima sarcina am tinut cont dar astazi mi-a trecut prin cap si lucrul asta.
Va pupCheek Kiss

eu am avut contact sexual cu o seara inainte de a merg la eco nu afecteaza cu nimic asa si pe bebe nici atat el simnte un gadilit si nimic mai mult este si recomandat pana in luna a-8-a parca sa ai contact sexual. va pup burtici frumoase sa fiti sanatoase si sarcina usoara in continuare.Capusunicooo LA MULTI ANI inca un pic profita de timp si dormi cat poti ca de mult pupici
Postat: Sunday, April 20, 2014 2:43 PM
Hristos a Inviat! va doresc din suflet un Paste Fericit alaturi de cei dragi o sarcina usoara si la termen. va pup burtici
Subiect: Colici
Postat: Sunday, April 13, 2014 1:56 PM
sadina wrote:
Dragi mamici...pentru intoleranta la lactoza, folositi ColiPrev sau Colief :)

nu cunosc numele astea pentru ca eu ma aflu in Germania,mie moasa ne-a recomandat mai multe cum ar fi crema Tamany Wind Salbe,Espumisan si inca niste picaturi pe nume Bigaia care de cand le dau la fata nu mai avem asa mari probleme cu burtica si dormim mai bine noaptea si ajuta fff mult la scos gaze si pot spune ca le trage calumea rau. multa sanatate tie si bebelusului tau
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 23
Postat: Monday, April 7, 2014 7:13 PM
Dana numai tot binele din lume si insanatosire grabnica,sanatate multa
Postat: Monday, April 7, 2014 7:10 PM
Va multumesc burtici scumpe sa aveti o sarcina usoara,la termen nastere usoare,bebei sanatosi cuminti si mancaciosicoeur
Postat: Monday, April 7, 2014 1:29 PM
dana_h wrote:
burtici eu de azidimi am contractii,se intareste burtica piatra si ma doare si spatele.luai un no spa si efect de o ora apoi iar.se intareste cateva minute apoi isi da drumul si o simt cand ma strange.am dat un email dr meu si cred ca merg la spital la craiova(am ceva de mers pana acolo ca sunt la tara).voi ati patit cu contractii din astea?

dana si eu am avut dureri din astea in timpul sarcinii insotite cu durerile de spate sant absolut normale,bebe creste si o data cu bebe se mareste si uterul corpul tau exerseaza si exerseaza pana nasti cand aveam aceste contractii false mereu eram aici pe forum si va intrebam ce e si de ce? Bebica mea a facut ieri o luna si de cateva zile dormim fff bine noaptea si mai putin ziua in rest santem perfect sanatoase. va doresc la toate burticile sarcina usoara fara probleme si la termen. de diana stiti ceva? stiu ca a nascut am citit pe forum dar sant curioasa cum se simnte si daca totul e bine. va pup burtici
Postat: Monday, April 7, 2014 10:15 AM
capsunica wrote:
floare3 floare3 floare3 floare3 floare3 floare3 floare3 feteloooorrrrrrrrrrrrrrrr Hilar Hilar Hilar Hilar Hilar Hilar Hilar Hilar Hilar yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes
sunt super fericitaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dupa ce am inchis pagina de forum :))) dupa ce am, scris ca nu am simtit bebe :))))))))))))) l-am simtit mai tare ca niciodata :X:X:X
ioiiii ce frumos a fostttttttttttttttttttttttttttcoeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur majoreta majoreta am fost super emotionataaa iupyyyyyyyyyyyyyyyy

Stai sa vezi prin luna a-7-a ce o sa-ti dea cu picioarele in burtica de o sa te trezesti din somn sa vezi atunci fericire. Pupici si sarcina usoara la toate burticilecomputerlove