Felicitari Crys .... Recuperare usora si multa sanatate pt bebe!!!!!
|
Buna ziua!!! Multumim pentru casuta noua !!! Fetelor sa stiti ca e va citesc mereu, dar nu prea stiu ce sa va spun, unde e ceva si stiu raspund, dar la unele subiecte decat sa apun ceva gresit mai bine tac.... Ma bucur ca sunteti bine toate, deea bebe tau e bine si cu si fara dublu test, asa de rau e cand dam peste doctori mai ciudati... Ma bucur ca vine iarna!!!! Fetele eu cateodata am asa niste palpitatii simt ca si cum mi-ar iesi inima din piept, e asa o senzatie ca atunci cand esti foarte emotionat/speriat.... Nu stiu ce sa cred, ati patit ai voi???
|
Criss sunt de acord cu tine in legatura cu preotii, dar la mine nu e cazul, eu sunt pe vechi, toti preotii pe care i-am vazut sunt niste ingeri pe pamant, si da Nanny duhovnicul te indruma sa faci ce e bine, dar atat timp cat nu exista problema de sanatate la mine din cauza asta, nu cer duhovnicului meu nici un fel de dezlegare.... E doar 1 luna de post... Nu e nimic grav, daca corpul meu va simti asta sa stiti ca nu sunt o maniaca incat sa refuz sa fac sa imi fie bine... Nu vreau sa mai lungim subiectul asta fetelor sa intram in alta ramura a topicului... Va miltumesc de sfaturi sa stiti!!!
|
Fetelor gravidele nu sunt scutite de post, dar pentru mine nu e chiar nici o problema, nu mananc carne aproape deloc, iar de cand am ramas insarcinata nu prea ma mai inteleg bine cu lactatele, care eu asta mancam inainte...:-(... Eu una sper sa pot tine postul cu bine, doar in cazurile speciale te dezleaga duhovnicul de la post... Mi-am Terminat si eu treburile, si acum stau si eu relax...ma it la tv, al meu saracu e cam obosit si face nani... ... V-am pupat!!!
|
Buna dimineata fete dragi!!!! Ma bucur ca sunteti bine toate!! la noi a nins un pic aseara, e asa frumos afara .. Abia astept iarna, mai ales cea viitoare cand vom fi 3 ... Fetelor eu de cand am ramas insarcinata cred ca am pus 1,5-2 kg dar sincer eu nu le vad, cel putin la picioare am slabit tare fata de inainte, si ma gandesc ca 1,5 kg la burtica nu se vad, dar cine stie.... Cat e normal pt primu trimestru sa iau in greutate? Si vroiam sa va mai intreb ceva, eu tinand post vreau sa va intreb daca in weekend cand e dezlegare la peste, e ok sa mai pap si un pic de icree, imi place la nebunie, dar tot am auzit pareri si pro si contra... Nasa mea care tot asa a tinut post a mancat in fiecare sarcina si nu a patit nimic, dar acum ca i-am mai explicat lu a meu cateva restrictii in legatura cu cateva alimente printre care si icrele, a zis sa nu mananc sa nu ma risc....:-(.... Da eu vreauuuu..... voi ce spuneti?? Fetelor eu va urez in weekend minunat!!!! Sunt libera si stau acasa sa imi pun lucrurile in ordine
|
Buna dimineata fetelor!!! Va miltumesc mult, sa va spun ca in alta ordine de idee poate candva as fi facut si eu toate analizele, dar de cand sunt in familia sotului meu am inceput sa inteleg altfel lucrurile, nu trebuie sa faci tu ca om tot ce e peste masura dat de la Dumnezeu, trebuie sa te lasi in puterea lui si sa crezi ca totul va fi bine si asa va randui pentru tine.... Stiti ce vroiam sa va intreb, la eco intravaginal m-a pus sa stau cu pumnii stransi sub fund sa se vada bebe mai bine, e cumva pozitionat sus/jos, sau care e faza??? criss sincer imi doresc sa te stresezi degeaba si bebe sa nu aiba nimic! Sa fii tare in orice vei face de acum in colo! Va urez o zi frumoasa fetelor!!!
|
maryella da e o ecografie, dar am mai spus candva pe forum, datorita faptului ca nu fac intrerupere orice ar avea bebe, prefer sa nu fac ceva ce ar putea sa imi spuna ca bebe are ceva, nu vreau sa ma stresez toata sarcina sa fac investigatii, si oricum cred ca si daca i-as spune duhovnicului meu ar spune ca nu e ok astfel de lucruri... Asa ca de asta nu vreau sa fac, voi face analizele trimestriale si ecografii normale...
|
Buna seara !!! Am ajuns si eu de doctor acasa... Ce sa va spun aveam niste emotii de imi batea inima in stomac, am ajuns la doctor, am facut ecografie vaginala ai abdominala, l-am vazut pe bebe iar in momentul cand mi-am dat seama ce misca deja eram in al noulea cer, nu imi venea sa cred ca el asa mic face atata miscare, Doamne, al meu cand m-a auzit a zis ca data viitoare merge cu mine ca vrea ai el sa vada..... Suntem in grafic, chiar + 3 zile, a zis ca e ok, si mi-a zis ca peste 2 sapt sa merg sa imi fac morfologia, si i-am spus ca nu vreau sa fac, nu a spus nimic, m-a mai intrebat ceva daca vreau analize torch, cred ca asa le zic nu? Si i-am zis ca nu vreau nici de alea, si a spus ca ramane sa ne vedem peste 1 luna, intre timp sa imi fac analizele pentru tr I... Va pun o pozica cu bubulina mea, care chiar nu a stat deloc sa o prinda doctorul cu tot cu manute Va urez o seara placuta fetelor!!!
|
Buna seara fetelor, va citesc sa stiti mereu, dar nu prea am ce sa spun.... Maine si eu voi merge la doctor, sper ca bebe sa fie bine .. O sa revin maine cu noutati... Pana atunci va urez p seara frumoasa in continuare!!!
|
Buna ziua!!! Criss imi pare rau sa aud, dar incearca totusi sa nu te stresez, cateodata mai dau gres si testele astea...cu cat iti faci tie rau cu atat are de suferit si bebele.... Gazela bun venit pe lla noi Roxanine ai o minunatie de baiet... Lala recuperare usoara si sa fie Sara sanatoasa!!!! Eu astazi am 10 saptamani maine voi suna sa ma programeze luni la control sa vedem ce mai face bebe, si sa imi dea sa fac analizele , abia ast sa vad ce face bebita meu, daca e bine, daca creste.... .... Va urez o zi frumoasa fetelor, in ciuda vremii de afara
|