Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| kali wrote:Daaa, am un vin rosu, natural... o nebunie. Mai servesc si din ala cateodata, cate un pahar... ba si bere uneori in we., cu prietenii. Cafea nu beau inca. Nici nu am incercat, sa vad daca are sau nu efect negativ asupra lui bebe. Iar dulciuri si sucuri... ma abtin din motive de kg. in plus.
Hai,noroc mamicutzo! Ce mamici ,ce mamici.Poti sa bei cafea fara cofeina daca iti este pofta de o cofa! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Eu am tinut regim la inceput si am vazut ca tot avea colici baietelul meu, iar eu eram chinuita de foame, asa ca am renuntat la nemancat practic, ca nu aveam voie aproape nimic sa mananc din ce aveam. Asa ca, acum mananc multa ciocolata dar bebe nu e agitat, e chiar calm
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| mamici care alaptati ce mancati (si ce nu mancati) in aceasta perioada? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2007 Mesaje: 766
| Eu in primele 6 luni nu am mancat : fasole uscata, mazare, varza, prune, struguri, ceapa si usturoi crude, ciocolata (am mai trisat uneori ), cola ( mai furam o gura) , prajeli-nu prea, iute, muraturi, etc. La 6 luni am inceput sa mananc de toate si nu are treaba cu nimic. Te pregatesti? |
|
| da Simo, ma pregatesc! si intreb pentru ca la Andi am tinut un regim drastic si a avut niste colici groaznici! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu sunt convinsa, sincer, ca regimul alimentar nu are nicio legatura cu colicii.
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| mie mi-a spus dr. mea ca, conopida, gulia si usturoiul schimba gustul la lapte si de acestea m-am ferit.si ce a mai spus simo...dar tot a avut colici. |
|
| kali wrote:Eu sunt convinsa, sincer, ca regimul alimentar nu are nicio legatura cu colicii.
si eu inclin sa cred ca ai dreptate. de fapt am intalnit medici care asa mi-au spus: mananca orice si nu are nici o legatura cu durerile de burtica. altii insa ma deruteaza...spun sa nu mananci mai nimic. |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Eu am incercat in primul rand sa mananc bine, consistent, si am un puisor ca un ingeras, cuminte foc. Nu mai spun ca la o luna luase 1.7kg (de la 3,3 la 5). Mananc ciorbe (peste, pui, vita), snitele cu piure, tocanita cu pui, fripturi, ficatei, carne la gratar, lapte, iaurtele... Aaa, sunt innebunita dupa lapte cu musli (dar s-ar putea sa constipe :(( ) si dupa dulciuri. Si mananc muuuulte. Bauturi alcoolice am mai consumat si eu, la ocaziii: angelli, vin, bere... Problema meniului in perioada alaptarii am avut-o si eu, mai ales ca Teo ma taxeaza imediat cum sar peste o masa: plange, e agitata, suge in continuu, apoi varsa in jet (isi suprasolicita stomacelul) Te pup si succes in aflarea cator mai multe feluri de mancare! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| kali wrote:Eu sunt convinsa, sincer, ca regimul alimentar nu are nicio legatura cu colicii.
perfect de acord.inainte sa nasc am citit intr-o revista ca e un mit asta sa nu mancam x si y.atata timp cat am fost gravide si le-am mancat,copilul e obisnuit cu acele gusturi si e pacat sa il dezobisnuit de o saptamana,din pacate,nu mai alaptez,se pare ca asa e felul meu...nu am avut lapte cu niciunul.primul lucru ce am facut...am baut un energizant. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Eu nici in gravidantza nici acuma nu ma feresc de mancare,ceea ce fac in casa mananc iar de tot ce am pofta mananc....am mancat si muraturi,fasole etc...si nu ia facut rau lui Flavoi,binenteles mananc multa supa ca imi face laptic sucul de ananas,alune....si uite bebe creste bine...ieri cand am fost la pediatru cantarea 4,750...iar din spital am iesit cu 3,670.. |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| ohoo, ca baiat mare ai! Pupam falcutele! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| monique wrote:ohoo, ca baiat mare ai! Pupam falcutele! |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
Subscriu! |
|
| wow Anabella, ce "productie" de laptic ai! Doamne ajuta sa am si eu asa macar vreo 3 luni! si ce bine creste flacaul tau! |
|
|