Alimente nepermise in perioada alaptarii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Thursday, February 5, 2009 3:39 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
kali wrote:
Daaa, am un vin rosu, natural... o nebunie. Mai servesc si din ala cateodata, cate un pahar... ba si bere uneori in we., cu prietenii.
Cafea nu beau inca. Nici nu am incercat, sa vad daca are sau nu efect negativ asupra lui bebe. Iar dulciuri si sucuri... ma abtin din motive de kg. in plus.

Hai,noroc mamicutzo!hainoroc hainoroc hainoroc alcool alcool Ce mamici ,ce mamici.Poti sa bei cafea fara cofeina daca iti este pofta de o cofa!
vanina
Scris: Friday, February 6, 2009 11:37 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
Eu am tinut regim la inceput si am vazut ca tot avea colici baietelul meu, iar eu eram chinuita de foame, asa ca am renuntat la nemancat practic, ca nu aveam voie aproape nimic sa mananc din ce aveam. Asa ca, acum mananc multa ciocolata dar bebe nu e agitat, e chiar calm ras
Andi&Mariuca
Scris: Monday, October 12, 2009 8:13 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
mamici care alaptati ce mancati (si ce nu mancati) in aceasta perioada?topai
simo
Scris: Tuesday, October 13, 2009 6:42 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2007
Eu in primele 6 luni nu am mancat : fasole uscata, mazare, varza, prune, struguri, ceapa si usturoi crude, ciocolata (am mai trisat uneori sic ), cola ( mai furam o gura)pupici , prajeli-nu prea, iute, muraturi, etc. La 6 luni am inceput sa mananc de toate si nu are treaba cu nimic.
Te pregatesti?pupici
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, October 13, 2009 7:29 AM
Nivel

da Simo, ma pregatesc!topai si intreb pentru ca la Andi am tinut un regim drastic si a avut niste colici groaznici! uff
kali
Scris: Tuesday, October 13, 2009 7:41 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Eu sunt convinsa, sincer, ca regimul alimentar nu are nicio legatura cu colicii.
miriam
Scris: Tuesday, October 13, 2009 7:44 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
mie mi-a spus dr. mea ca, conopida, gulia si usturoiul schimba gustul la lapte si de acestea m-am ferit.si ce a mai spus simo...dar tot a avut colici.
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, October 13, 2009 7:55 AM
Nivel

kali wrote:
Eu sunt convinsa, sincer, ca regimul alimentar nu are nicio legatura cu colicii.

si eu inclin sa cred ca ai dreptate. de fapt am intalnit medici care asa mi-au spus: mananca orice si nu are nici o legatura cu durerile de burtica. altii insa ma deruteaza...spun sa nu mananci mai nimic.
monique
Scris: Tuesday, October 13, 2009 8:36 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Eu am incercat in primul rand sa mananc bine, consistent, si am un puisor ca un ingeras, cuminte foc. Nu mai spun ca la o luna luase 1.7kg (de la 3,3 la 5).
Mananc ciorbe (peste, pui, vita), snitele cu piure, tocanita cu pui, fripturi, ficatei, carne la gratar, lapte, iaurtele... Aaa, sunt innebunita dupa lapte cu musli (dar s-ar putea sa constipe :(( ) si dupa dulciuri. Si mananc muuuulte.
Bauturi alcoolice am mai consumat si eu, la ocaziii: angelli, vin, bere...
Problema meniului in perioada alaptarii am avut-o si eu, mai ales ca Teo ma taxeaza imediat cum sar peste o masa: plange, e agitata, suge in continuu, apoi varsa in jet (isi suprasolicita stomacelul)
Te pup si succes in aflarea cator mai multe feluri de mancare!
Fluturas
Scris: Tuesday, October 13, 2009 10:30 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
kali wrote:

perfect de acord.inainte sa nasc am citit intr-o revista ca e un mit asta sa nu mancam x si y.atata timp cat am fost gravide si le-am mancat,copilul e obisnuit cu acele gusturi si e pacat sa il dezobisnuit
de o saptamana,din pacate,nu mai alaptez,se pare ca asa e felul meu...nu am avut lapte cu niciunul.primul lucru ce am facut...am baut un energizant.
Ana
Scris: Tuesday, October 13, 2009 11:32 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Eu nici in gravidantza nici acuma nu ma feresc de mancare,ceea ce fac in casa mananc iar de tot ce am pofta mananc....am mancat si muraturi,fasole etc...si nu ia facut rau lui Flavoi,binenteles mananc multa supa ca imi face laptic sucul de ananas,alune....si uite bebe creste bine...ieri cand am fost la pediatru cantarea 4,750...iar din spital am iesit cu 3,670..
monique
Scris: Tuesday, October 13, 2009 12:22 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
ohoo, ca baiat mare ai! Pupam falcutele!
Ana
Scris: Tuesday, October 13, 2009 12:30 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
monique wrote:
ohoo, ca baiat mare ai! Pupam falcutele!
computerlove computerlove
Laura
Scris: Tuesday, October 13, 2009 5:31 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
kali wrote:

Subscriu!
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, October 13, 2009 5:33 PM
Nivel

wow Anabella, ce "productie" de laptic ai! Doamne ajuta sa am si eu asa macar vreo 3 luni!topai yes si ce bine creste flacaul tau!pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.