Alimente nepermise in perioada alaptarii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
taki
Scris: Saturday, April 8, 2006 6:30 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Ce trebuie sa mananc si ce nu uff oare in perioada alaptarii?

miraa
Scris: Saturday, April 8, 2006 8:11 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/16/2006
contiunua acelasi regim ca si-n sarcina..eu asa fac...aproape deloc cafea,cola ,ciocolata...ca ai sa ai un pui care se va uita pe pereti noaptearas
taki
Scris: Saturday, April 8, 2006 10:43 AM
Nivel

miraa wrote:
contiunua acelasi regim ca si-n sarcina..eu asa fac...aproape deloc cafea,cola ,ciocolata...ca ai sa ai un pui care se va uita pe pereti noaptearas

Cola si ciocolata chiar nu-mi fac cu ochiul, dar cafeaua da, de fapt este ness decof. si il fac numai cu lapte, o cana de 200ml in fiecare dimineata.

Afecteaza?
Elia
Scris: Saturday, April 8, 2006 12:10 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Decaf e voie.
Maria & Mario
Scris: Saturday, April 8, 2006 4:42 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Din proprie experientza : evitati varza ( de orice fel , gatita sau negatita ), si fasolea boabe , sub orice forma gatita. Maria mea a plans vreo trei ore , am sunat la urgentza sa mergem cu ea , ca nu stiam ce are , si cand le-am spus ( era exclusiv alaptata la san ) m-au calmat . a trecut ! nu
delfinasa
Scris: Saturday, April 8, 2006 4:48 PM
Nivel
Nivel: Senior

Karina s-a constipat cand am mancat eu orez, m-am ferit si de varza, mazare, fasole in primele 3 luni (cafea, cola, pepsi beau ffff rar, la fel si ciocolata), dupa care am inceput sa mananc de toate, si condimentat si n-a avut probleme cu suptul...cred ca in primele luni e important sa avem grija ce mancam, apoi treptat sa reluam alimentatia obisnuita si bebe va fi ok.
danab
Scris: Saturday, April 8, 2006 5:32 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Ciocolata am mancat eu si a stat fata treaza toata ziua, iar seara a facut circ pana sa adoarma (cam pe la h 22).

Trebuie baute lichide (ceai, lapte, apa si supe), macare din carne de pui sau peste, ca sunt usoare.
Elia
Scris: Sunday, April 9, 2006 4:16 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Eu saptamana trecuta am avut vreo catev zile o pofta de ciocolata de ma trezeam si noaptea si ma duceam la bucatarie sa iau o gura de ciocolata. Slava Domnului ca a trecut, ca cred ca ajugeam la greutatea dinainte de nastere in cateva zile. Dar nu am observat nicio reactie la fi-mea, tot neintoarsa dormea ore in sir, de ma chinuiam cate o ora sa o trezesc sa manance.
Miri
Scris: Sunday, April 9, 2006 8:47 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Eu am reinceput sa beau cafea cind Sara avea vreo doua luni.Dar una pe zi si pina in ora 12 asa ca nu avem deloc probleme cu somnicul.Probabil ca depinde de la caz la caz.Normal ca as fi renuntat imediat ce as fi observat ca ceva nu e in regula.
Fialka
Scris: Saturday, March 22, 2008 6:50 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/7/2007
Eu evit cafeaua si ceaiul puternic ca sa nu-l agit pe MATTEO.Beau apa, lapte sau ceai doar de musetel.Nustiu daca datorita acestui fapt...dar am un bebe f linistit. Nu zic ca evit, dar ma limitez sa consum alimente ce baloneaza cum ar fi fasolea si varza.Zilele acestea Matteo are ceva probleme cu stomacelu ori e constipat...ori diaree, dar nici ecum inca nu s-a reglat la scaune. Nustiu daca aici conteaza ce am mincat eu...sau altceva?
kali
Scris: Monday, January 5, 2009 1:44 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
La Alexia am mancat absolut orice, in ce cantitate am vrut, si nu a avut deloc colici. Istoria se repeta; mi-am incercat norocul si cu Eric si se pare ca - cel putin deocamdata- nu-l afecteaza cu nimic. Asadar servim de toate: varza, fasole, muraturi, usturoi, ceapa, fructe, etc.
Ana
Scris: Wednesday, January 7, 2009 12:28 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
la mine a fost destul de usor...ca bebele so acomodat cu orice...nu mam ferit de nimica am mancat orice!!!
fdianamaria
Scris: Thursday, February 5, 2009 3:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
si eu la fel. Si in sarcina si acum mananc sanatos si fara sa evit anumite alimente (totusi nu beau ceai negru sau verde ca nu-mi plac si nu fac exces de ciocolata si dulciuri si nici sucuri carbogazoase ca nu-mi "pica" bine)
shirel
Scris: Thursday, February 5, 2009 3:24 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Eu una maninc orice,beau chiar si un paharel cateodata si in special mananc mult piparat.Nimic,eu una nici nu prea crde ca are vreo legatura eu cred ca doar asa se presupunea vreodata.
kali
Scris: Thursday, February 5, 2009 3:31 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Daaa, am un vin rosu, natural... o nebunie. Mai servesc si din ala cateodata, cate un pahar... ba si bere uneori in we., cu prietenii.
Cafea nu beau inca. Nici nu am incercat, sa vad daca are sau nu efect negativ asupra lui bebe. Iar dulciuri si sucuri... ma abtin din motive de kg. in plus.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.