alimentatie copil 18 luni
Subiectul anterior · Subiectul urmator
cretu anca
Scris: Thursday, July 9, 2009 2:42 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
buna mamicilor si piticilor.
draga mamici. de la ce varsta ati inceput sa dati la pici laptic de vacuta sau din comert. noi inca suntem la milumil junior.
pupicipupici

pupici pupici pupici pupici
abiand
Scris: Thursday, July 9, 2009 2:56 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/7/2008
Eu la 1 an si 4 luni pt ca piticul meu nu mai voia formula -tot milumil ii dadeam- si am trecut pe lapte din comert. Nu i-a placut nici ala dar cu chiu cu vai a mers.
crinutza77777
Scris: Thursday, July 9, 2009 5:59 PM
Nivel

Inregistrat: 2/1/2009
Noi am renuntat cu chiu cu vai la nestle cu miere abia la 1 an si 11 luni.Ca sa accepte laptele de vacuta pe care la inceput nici nu voia sa-l guste i-am pus in el cate un varf de lingurita de miere.Si cu obiceiul asta am ramassic
adrianayo2003
Scris: Friday, July 24, 2009 9:43 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/17/2007
Si eu m-am gandit sa-i dau lapte de vaca, dar tinand cont ca e anemic dr. mi-a recomandat sa-i mai dau cateva luni Nan Junior si cand se racoreste afara sa incep sa-i dau laptele de vaca. Mi-a spus ca nu e bine sa-i schimb laptele pe caldurile astea.
Mi-a spus ca puteam sa incep de la 8 luni cu laptele de vaca si mi-a recomandat sa-i dau Parmalat, LaDorna sau ... nu mai stiu ultima optiune.
Nu stiu ce sa zic, eu nu prea am incredere in laptele UHT. Voi ce laptic ii dati?
mama Alessiei
Scris: Saturday, July 25, 2009 8:41 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2009
Si noi am inceput cu laptele de vacuta (din comert) de la 8 luni, la recomandarea pediatrei (250ml+2biscuiti care se sfarima - doza pe care o devoreaza dimineata si dupa cina). Am fost in lunile mai-iunie in Romania si am continuat cu lapte UHT LaDorna (cutia verde, fara grasimi) pe care l-a acceptat fara probleme. pupici pupici pupici
petro
Scris: Saturday, July 25, 2009 3:25 PM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Eu lui Darius ii dau in general lapte UHT de 3,5% grasime, indiferent de marca. I-am introdus lapte de vaca de la 9 luni inlocuind treptat cate o masura de lapte praf si i l-am dat asa amestecat pana am inlocuit tot biberonul. La inceput i-am dat Zuzu care nu mi-a placut (nu mai stiu din ce motive) si am renuntat la el dupa vreo 3 luni. Cam pe la 1 an si 2-3 luni am renuntat de tot la laptele praf.
PrincessLilou
Scris: Thursday, December 8, 2011 9:35 AM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2009
noi inca alternam. uneori lapte de vacuta alteori formula. uneori bea laptele de vacuta, alteori nu. formula o papa tot timpul. in diminetile reci, nu fac experimente ras
sweet angel
Scris: Thursday, December 8, 2011 1:28 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
la noi este lapte pt crestere se numeste de la 1 la 3 ani. se gaseste praf sau lichid. e mai scump decat laptele obisnuit costa aprox. 1 euro jumatate de litru.
dar daca dr spune ca e mai bun..........
Mela
Scris: Thursday, December 8, 2011 2:24 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Alexandra bea doar lapte de vaca,de aprox 2 saptamani,deci de la 1 an si o luna.aveam o cutie de lapte praf,dr ei a zis sa o terminam si apoi sa-i dau doar integral,din comert.l-a acceptat din prima.
bulinutza
Scris: Thursday, December 8, 2011 9:59 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Mofturiciul meu, Alexandra, nu bea inca lapte de vaca pur (adica necombinat cu lapte praf). Il accepta in cacao sau il bea cu cereale la micul dejun, dar daca l-am pus in biberon seara si dimineatza, nu l-a vrut. Asa ca, de vreo luna combinam treptat si facem trecerea la fel ca la formulele de lapte praf. Acum suntem la 90ml lapte praf si 140-150 lapte vaca. Incet, incet sper sa bem numai lapte de vacutza.sic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.