|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna mamicilor si piticilor. draga mamici. de la ce varsta ati inceput sa dati la pici laptic de vacuta sau din comert. noi inca suntem la milumil junior. pupici
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/7/2008 Mesaje: 659
| Eu la 1 an si 4 luni pt ca piticul meu nu mai voia formula -tot milumil ii dadeam- si am trecut pe lapte din comert. Nu i-a placut nici ala dar cu chiu cu vai a mers. |
Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| Noi am renuntat cu chiu cu vai la nestle cu miere abia la 1 an si 11 luni.Ca sa accepte laptele de vacuta pe care la inceput nici nu voia sa-l guste i-am pus in el cate un varf de lingurita de miere.Si cu obiceiul asta am ramas |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/17/2007 Mesaje: 1368
| Si eu m-am gandit sa-i dau lapte de vaca, dar tinand cont ca e anemic dr. mi-a recomandat sa-i mai dau cateva luni Nan Junior si cand se racoreste afara sa incep sa-i dau laptele de vaca. Mi-a spus ca nu e bine sa-i schimb laptele pe caldurile astea. Mi-a spus ca puteam sa incep de la 8 luni cu laptele de vaca si mi-a recomandat sa-i dau Parmalat, LaDorna sau ... nu mai stiu ultima optiune. Nu stiu ce sa zic, eu nu prea am incredere in laptele UHT. Voi ce laptic ii dati? |
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Si noi am inceput cu laptele de vacuta (din comert) de la 8 luni, la recomandarea pediatrei (250ml+2biscuiti care se sfarima - doza pe care o devoreaza dimineata si dupa cina). Am fost in lunile mai-iunie in Romania si am continuat cu lapte UHT LaDorna (cutia verde, fara grasimi) pe care l-a acceptat fara probleme. |
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Eu lui Darius ii dau in general lapte UHT de 3,5% grasime, indiferent de marca. I-am introdus lapte de vaca de la 9 luni inlocuind treptat cate o masura de lapte praf si i l-am dat asa amestecat pana am inlocuit tot biberonul. La inceput i-am dat Zuzu care nu mi-a placut (nu mai stiu din ce motive) si am renuntat la el dupa vreo 3 luni. Cam pe la 1 an si 2-3 luni am renuntat de tot la laptele praf. |
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| noi inca alternam. uneori lapte de vacuta alteori formula. uneori bea laptele de vacuta, alteori nu. formula o papa tot timpul. in diminetile reci, nu fac experimente |
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| la noi este lapte pt crestere se numeste de la 1 la 3 ani. se gaseste praf sau lichid. e mai scump decat laptele obisnuit costa aprox. 1 euro jumatate de litru. dar daca dr spune ca e mai bun.......... |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Alexandra bea doar lapte de vaca,de aprox 2 saptamani,deci de la 1 an si o luna.aveam o cutie de lapte praf,dr ei a zis sa o terminam si apoi sa-i dau doar integral,din comert.l-a acceptat din prima. |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Mofturiciul meu, Alexandra, nu bea inca lapte de vaca pur (adica necombinat cu lapte praf). Il accepta in cacao sau il bea cu cereale la micul dejun, dar daca l-am pus in biberon seara si dimineatza, nu l-a vrut. Asa ca, de vreo luna combinam treptat si facem trecerea la fel ca la formulele de lapte praf. Acum suntem la 90ml lapte praf si 140-150 lapte vaca. Incet, incet sper sa bem numai lapte de vacutza. |
|
|