Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| Alina wrote:Tudor mananca cam asa:
Micul dejun: -2 cremvursti de pui -ou fiert moale - cascaval - lapte cu cereale
Pranz: - piure cu ficat si cu legume
Dejun: Fructe - banana, mar, nectarina
Cina - macaroane cu telemea - lapte
waw, medeea nici intr-o saptamana nu papa atata
bravo tudor, asa cresti mare |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Kiki wrote:Alina, Tude nu mai papa lapte la micul dejun? De cand ii dai mic dejun cu mancare? Ca as vrea si eu sa ii dau mi dejun ca lumea si eventual o canita de lapte.
Tudor bea lapte si la cina si la mic dejun (de exemplu, daca la mic dejun bea lapte, la cina va avea iaurt). Chiar nu stiu cand am inceput sa-i dau mic dejun mai consistent, oricum dupa un an. |
|
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Alex, dar tu esti domnisoara in toata regula! Tude, pofta buna, papacios mic! Codruta, stai linistita ca nici Sara nu papa atata intr-o zi! Azi, de exemplu, a mancat foarte putin: - salata de fructe,cam 100g.(mar, para, mandarina,banana); - 2 sarmalute(umplutura) - 100 ml.suc de grapefruit; si atat! Grisuletul cu lapte pregatit, poate i se face fomica mai tarziu, pentru ca in seara asta s-a culcat la ora 20! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Alex, bravo Tudor, pofta mare in continuare! Medeea, Sara...ce faceti papushelelor...regim?
Victor a papt azi lapte, cereale cu fructe, supa Julienne si piure de cartofi cu ficat, iaurt cu fulgi de porumb, lapte. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| sousourel wrote:... Victor a papt azi lapte, cereale cu fructe, supa Julienne si piure de cartofi cu ficat, iaurt cu fulgi de porumb, lapte.
Sa nu radeti! Ce e aia supa Julienne? |
|
| Kiki wrote:Sa nu radeti! Ce e aia supa Julienne? ...hai, ma, de ce sa rad, ce ma necajesti... e supica de legume, cu legume taiate bastonase. Eu am pus: morcov, telina, gulie, cartof si cred ca merge sa pui si orez sau taietei, sau sa o bati cu ou/ smantana daca o vrei mai groasa. Pofta mare! |
|
| Sar'na. De maine trecem si noi pe mancarica normala! In sfarsit! |
|
| Bravo Dav!Era si timpul sa terminati cu regimul!Pofta buna!
P.S- Kiki, stai linistita ca nici eu nu stiam cum e supa aia! |
|
| Da, Miri, in sfarsit. Nu a iesit nimic la analize, multumim lui Dumnezeu! Asa ce maine sa te tzii! Se vor bate turcii la gura lui...Sper! |
|
| Kiki wrote:Da, Miri, in sfarsit. Nu a iesit nimic la analize, multumim lui Dumnezeu! Asa ce maine sa te tzii! Se vor bate turcii la gura lui...Sper!
Si eu va doresc asta!
|
|
| Ma bucur pt voi, Kiki!
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Kiki, pofta maare lui Dav! Ma bucur ca e bine |
|
| In sfarsit o zi buna la mancare:
lapte 240 ml Danette cu vanilie orez cu lapte si fructe ciorbica de perisoare cu painica lapte 270 ml |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/30/2006 Mesaje: 381
| Noi avem o saptamana de cand nu mai mancam nimic cu lingurita, lingura, furculita Preferam sa mancam numai cu manuta(nu din mana mamei) Si avem si asa pretentii...asa ca dimineata cam facem foamea Dupa masa-bucatele de cartofi prajiti, ficat de vita(musai de pe masa, nu din farfurie) Seara-lapte la bibe..ca iaurtul, preferatul nostru il uram de moarte |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Kiki, ai grija cu dulciurile ca o sa il inveti asa si nu e bine. Iti spun din experienta de la Alice. Eu toate greselile de la Alice le evit acum la Andrei (dar e posibil sa fac altele in schimb). Isi poate strica dintisorii. Decat danette si orez cu lapte, mai bine ii dai mar, para, banana, kiwi, piersica, sau orice alt fruct.
Andrei a mancat astazi: - 08:00 - laptic mami - 11:30 - 1 mar + 1/2 banana + 2 biscuiti - 15:30 - 1 borcanel curcan cu mazare (200g) nestle - 20:30 - 1/4 pulpa de pui + 5-6 linguri pilaf + 150g iaurt Campina + 4-5 linguri dovleac (i-a dat tati dovleac din placinta si a mancat de a spart) + laptic mami
Acum s-a culcat si sper sa doarma pana maine la cat de mult a mancat, mai ales ca nici nu prea a dormit azi (a dormit numai dimineata, de la 8:30 la 11:00, si apoi de la 13:00 la 14:00).
Eu nu i-am dat pana acum nimic dulce de genul budincutelor, sau danette, danonino, orez cu lapte si altele de acest gen.
De asemenea, sucuri ii dau numai naturale, facute de mine si numai 100ml/zi, in rest apa plata. De la Teddy si Santal + danette si alte prostii de genul asta Alice a ramas fara dintisori |
|
|