Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| kali wrote:Kiki, sunt de acord cu Miri: nici eu nu as manca papica de regim. Sa speram ca-i revine si pofta de mancare lui Dav cel mic odata cu rezolvarea problemelor!
|
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Dav, iti doresc o pofta mare, mare de mancare. Daca ai sti ce papa bun face mama ta, yammy. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Haide Dav, inca putin si scapi!
|
|

| Multumesc, dragelor! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Dav, iti dorim rezultate bune si revenire la papa bun !!! Noi am papat de dimineata lapte cu Viva (cereale), apoi pe la 11 doua iaurturi Danonino cu cativa biscuiti. La amiaza a papat un bol cu ciorbita de cartofi, pireu cu cremvusti (n-a mai papat de mult cremvusti...) si o bucatica de cioco de casa. Acum ii dau o salata de fructe din mere, mandarina, banana si kiwi. Iar seara inainte sa se culce am sa-i dau un marut cu biscuiti. |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| fdianamaria wrote: Noi am papat de dimineata lapte cu Viva (cereale), apoi pe la 11 doua iaurturi Danonino cu cativa biscuiti. La amiaza a papat un bol cu ciorbita de cartofi, pireu cu cremvusti (n-a mai papat de mult cremvusti...) si o bucatica de cioco de casa. Acum ii dau o salata de fructe din mere, mandarina, banana si kiwi. Iar seara inainte sa se culce am sa-i dau un marut cu biscuiti.
ce bine mananca!!! totdeauna e asa papacios sau are si el perioade in care o lasa mai moale? |
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Sara a mancat azi: - chec cu mar si laptic; - cirobita cu tarhon si painica; - 2 felii de sunca de pui; - 200 ml.suc Tedy; - 250 ml.lapte cu ...malai (adica un fel de mamaliga pusa in bibe) |
|

| Bravo, Sara! papacioasa mica! |
|

| Multumim, Kiki! Va dorim si voua pofta buna, atunci cand iesiti de la regim! |
|

| Multumim, Miri! Maine sper sa am rezultatele la analize si vom vedea. Poate va manca si el in sfarsit.
Acum imi face o mie de nervi la masa...deschide gura, ii dau papa...si o tzine in gura la nesfarsit...Ori o scuipa dupa un timp ori o inghite...La un castronel de branzica de vaci cu banana, am stat la pranz mai bine de o ora si inainte manca in maxim 15 minute |
|

| Oau! Poate ca daca reveniti la papa normala,nu o sa mai aveti probleme! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| De cand am intarcat-o, domnisoara mea mananca f bine. Bona mea ii gateste toate nebuniile (neaparat specifice varstei), tot felul de ciorbite, supe-crema, tocanite, crema de ou cu branza, gratarele, gris cu lapte, cereale, peste, si multe alte combinatii... sunt f multumita, mai ales ca imi lasa si mie papita sa-i dau seara, dupa ce vin de la munca, si mai scap de o grija in plus, a gatitului. Sunt f mandra ca Alexandra a invatat sa manance singura cu lingura sau furculita, in general am renuntat la tacamurile de bebe, deja folosim de inox. Ii pun ciorbita intr-un bol mai inalt, si mai intai ea bea zeama, ca din cana, apoi mananca cu lingura mare legumele. off... cum cresc puiutii nostri!
|
|

| Felicitari, Alex! Are mami fetita mare! |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Tudor mananca cam asa:
Micul dejun: -2 cremvursti de pui -ou fiert moale - cascaval - lapte cu cereale
Pranz: - piure cu ficat si cu legume
Dejun: Fructe - banana, mar, nectarina
Cina - macaroane cu telemea - lapte |
|

| Alina, Tude nu mai papa lapte la micul dejun? De cand ii dai mic dejun cu mancare? Ca as vrea si eu sa ii dau mi dejun ca lumea si eventual o canita de lapte. |
|
|