Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Noi am papat ieri asa:
dimineata 250 ml lapte de vacutza la pranz un iaurt mare cu putina painica dupa masa o castronash de supa cu galusti si carne de pasare + cascaval seara 250 ml lapte de vacutza
Pe parcursul zilei: suc de portocale si ceai
Azi:
dimineatza (la 7 - in somn) 250 ml lapte la pranz: cascaval, smantana cu paine, sunca de pui, branza topita, crenwurst dupa masa - supa cu galusti, 1 felie cascaval si 2 felii sunca de pui seara - lapte |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Ieri:
8.30 - lapte cca 100 ml 10.30 - mic dejun - para+kiwi si cereale 15.00 - pranz -supa cu taietei friptura de vitel cu verdeturi si piure de legume 19.00 - cina: 1 felie de tort cu fructe, 300 gr iaurt cu fructe 21.00 - lapte cca 50 ml
Azi:
8.30 - lapte cca 200 ml 10.30 - cereale cu cacao si lapte, fructe 15.00 - supa cu taietei piute de cartof cu broccoli si ou fiert 19.00- 1/2 banana cu 2 biscuiti si 300 gr iaurt simplu 20.30 0 lapte cca 50 ml |
|

| Dav a papat saptamana asta cam asa:
- la trezire: lapte - mic dejun: cascaval, branza topita cu smantana, smantana, sunca pui, rosie, omleta, iaurt cu si fara fructe, crenwurst - pranz: ciorba de pui, ciorba de legume, ciorba de stevie, supa cu galusti, mamaliguta cu branza de vaci, ou fiert si smantana, friptura de pui, piure cartofi - cina: fructe (banana, para, mar, portocala), budinci, iaurturi - la culcare: lapte |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Victor, sa ai zile mai bune in privinta poftei de mancare! Dav, se pare ca esti in perioada"buna",nu? Nu de altceva, dar Sara e iar intr-o faza "proasta" Azi a mancat: -1 banana -2 cremwusti de pui; -1 ou prajit cu paine si cu branza. In rest, doar ceai! Iar de cateva zile refuza sa mai bea laptele ,indiferent ca il fac cu cereale, cu biscuiti sau cu gris! |
|

| Da, Miri, se pare ca suntem iar in perioada buna! Pupici de la noi si speram sa revina si Sara la pofte mai bune! |
|

| Multumim de urari,Kiki! |
|

| Miri, intoarcem urarile...lapte cu miere ai incercat pana la urma?
Spre rusinea mea nu"nu stiu" ce a mancat piti azi....mami a fost plecata la Cluj cu treburi si tati s-a ocupat si se pare ca bine...deci sa-l intreb |
|

| Sousourel ,am incercat si cu miere in lapte...degeaba! Bine macar ca in seara asta a papat grisul cu lapte! |
|

| Miri wrote:Bine macar ca in seara asta a papat grisul cu lapte!
Ma bucur pentru voi si va doresc pofta mare la gris cu lapte in fiecare seara! Sara, ne-am inteles? |
|

| sousourel wrote:Ma bucur pentru voi si va doresc pofta mare la gris cu lapte in fiecare seara! Sara, ne-am inteles?
Multumim,Sousourel!Am sa-i transmit Sarei mesajul tau! |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Sara, iti doresc sa-ti revii la poftele tale mari de mancari. Bravo, Dav. Victor, cred ca ai mancat bine. |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Sara, ce faci? ai papat mai bine?
Of Miri, eu cred ca de la dinti e asa pt ca si flacaul meu a facut uneori asa cand era in eruptie... o sa treaca si veti papa dupa de zece ori mai bine!
Victoras, mama, tu ce ai de nu papi bine? si mai ales asa de putin laptic?
am o intrebare (am vazut ca multe dati kiwi copiilor): cum ii pregatiti? cu seminte, fara? intreb pt ca stiu ca sunt considerati interzisi si alergeni pana la 1 an... as vrea si eu sa incerc pt ca nu am avut curaj pana acum.
noi mancam asa:
- la trezire: 250 ml lapte; - 11:00 mere rase cu biscuiti si suc/ceai, sau banan; - 14:30-15:00 ciorbita/pireu cu carne sau ou, smantana si paine; - 18:00 iaurt cu biscuiti sau ceva fructe, branzica perle; - 21:30 300 ml lapte cu cereale.
peste zi, suc de portocale si ceai sau apa plata , aqua chiorensis... ma bucur ca a inceput sa bea si doar apa goala ca pana acum mi-o refuza cu obstinatie. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Tudor a papat ieri asa:
08.00 - lapte si o banana mica 11.00 - 1 mar + cereale + branzica de vaci 14.00 - o felie parize de piept de pui, si o tentativa ratata de ou fiert 16.00 - ciorba cu paine 18.00 - mazare cu paine 18.30 - 1/2 banana 24.00 - lapte
pe parcursul zilei a baut apa plata si suc de portocale facut in casa |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Noi papam Kiwi de la 9 luni. Il curat de coaja cu cutitul si il feliez ca si o rosie, il pun pe farfurie si se serveste singura domnisoara. E unul din fructele ei preferate.
Noi ieri am papat toast cu unt si miere de albine, 4 biscuiti , o rosie , doi kiwi, un sandwich cu branzica si piept de pui , o banana , doua briose , o nectarina , melcisori cu lapte , apa si 250 ml de lapte ! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Maria & mami wrote:Noi papam Kiwi de la 9 luni. Il curat de coaja cu cutitul si il feliez ca si o rosie, il pun pe farfurie si se serveste singura domnisoara. E unul din fructele ei preferate.
Noi ieri am papat toast cu unt si miere de albine, 4 biscuiti , o rosie , doi kiwi, un sandwich cu branzica si piept de pui , o banana , doua briose , o nectarina , melcisori cu lapte , apa si 250 ml de lapte !
Oana, ii dai cu samburi sau ii scoti? ca nu am inteles? |
|
|