Alimentatie 1-2 ani - Ce mananca astazi copilul meu - Partea a 2-a
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delfinasa
Scris: Tuesday, August 14, 2007 5:57 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Raportam si noi pe ziua de azi:
-dimineata: cca. 200-250ml lapte, 3-4 felii de morcov, o felie de branza/cascaval moale, 1 felie salam uscat, cativa biscuiti...pana pe la pranz a mai mancat niste pepene, pufi si a baut multa apa si limonada.
-pranz: un castronel de ciorbita de peste cu cartofi si cativa cartofi prajiti si felii de rosii din salata, suc de ananas si apa...de vreo 2 saptamani nu mai vrea sa tina barbitza si se mozoleste cand mananca ciorba precum o purcica, dar azi am convins-o s-o tina dupa ce le-am pus la toti barbite la gat hohot...sa vedem maine cum papam cu gradinita hohot.
-dupa-amiaza: un iaurt de baut, felii de morcovi, o para, pufi, o chifla si 1 cookie, apa.
-seara: cativa cartofi prajiti ramasi de la pranz, o felie de branza/cascaval moale, a furat o rosie si-a mancat cam 1/2, 2 bucati pepene galben...la culcare n-a baut decat vreo 50ml de lapte, restul l-am pus la frigi pt. maine dimineata.
oana_buru
Scris: Tuesday, August 14, 2007 10:29 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/1/2006
Karina bravobravo bravo pentru ca esti asa o papacioasa,ar trebui sa-i dai niste lectii si lui Nicobanghead ,care pana la acesta ora a mancat doar o bucatica de branza feliata si 2 lingurite de iaurt delicios si atatnervi dupa ce toata noaptea m-a trezit de vreo 3 ori sa bea laptebataus
oana_buru
Scris: Friday, August 31, 2007 4:45 PM
Nivel

Ajutor...dati-mi niste sfaturi ca nu stiu ce sa mai fac cu Nico...de 1 saptamana numai mananca nimicplans stau si in genunchi in fata lui fac fel si fel de ischibitii dar degeaba,ia prima lingurita si pe urma numai vreabanghead ,am incercat sa-i dau doar ce ii place mai mult dar nimic,inainte nu-i ajungeau 2 iaurturi ,acum insa daca mananca jumatate de iaurt e binetunete
Astept niste sfaturi de la voiuff
Lilly of the valley
Scris: Friday, August 31, 2007 4:47 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
offuff nu esti singura. Leea ne face zile fripte.
oana_buru
Scris: Saturday, September 1, 2007 3:41 PM
Nivel

Greu tare,Nico pana la ora asta a mancat doar jumatate de banana pe la 11,acum ca sa nu-l culc cu stomacul gol i-am dat 180ml de lapte,nu stiu ce sa mai fac ,imi vine sa urlu de nervi cand vad ca nu mananca nimicplans
Fluturas
Scris: Saturday, September 1, 2007 10:50 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
ati dat careva smochine la copii?ce stiti despre ele,sunt bune pt copii??am fost astazi iesiti pe undeva si am gasit si am mancat.la karina i-au placut ff mult,desi am scos in mare "samburii" aceia pe care ii are
yulyana82n
Scris: Monday, September 17, 2007 1:14 PM
Nivel

Inregistrat: 1/2/2007
Greu cu copii care nu prea mananca sau sunt mofturosi ca baietelul meu. Am avut saptamana trecuta zile mai bune...in ceea ce priveste pofta lui de mancare . Am ajuns la concluzia ca daca vrea mananca si gata ...nu mai pot . De la 6 luni de la inceputut diversificarii am aceeasi problema - felul in care mananca ...daca se poate spune ca mananca in unele zile. Asa ca Oana stai linistita ca nu esti singura care te apuca toate cele de nervi pe tema asta.
Eu nu stiu ce sa mai fac de mancare ...sa ii plac binenteles. Mai aveti ideei de meniu ...unde as putea gasi ?
mihaela75
Scris: Monday, September 17, 2007 1:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Eu am trecut iar pe borcanele banghead Mananca bine dar e pretentioasa si cand nu mai stiu ce sa-i dau pac sar cu borcanelul ca ala il devoreaza intr-o secunda essen
oana_buru
Scris: Saturday, September 22, 2007 10:20 AM
Nivel

Va anunt ca Nico a inceput sa pape din nou foarte bineyes ,iau dat caninii si 2 maselute si acum numai este mofturos la mancare,drept dovada va zic ce a papat ieri:

07-250ml lapte
09-2nectarine,un iaurt cremoso si fulgi de porumb
11-1 felie de paine cu 1 triunghi de branza topita
14-piure cu ficatei de pui
18,30-paste cu parmegiano
20-1banana
22,30-360ml lapte

azi a papat:
07-250ml lapte
10-un cremoso cu ceriale,1 nectarina
si ce urmeaza sa-i dau nu stiu incaras
pofta mare la piticipupici

kali
Scris: Saturday, September 22, 2007 8:35 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Noua ne-a trecut marea pofta de mancare ca si cum n-ar fi fost si ne-am intors la vechile obiceiuricry
Se pare ca mai dau niste dinti... mai curg niste muci, asa ca azi a papat lapte si fructe... un iaurt... si rabdari prajite.banghead
danab
Scris: Monday, September 24, 2007 9:10 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Miru isi pastreaza intact programul de masa: laptic noaptea doua biberoane (incalzite cu ea in brate banghead ), micul dejun (ou cu 2 cremwusti, sau iaurt sau cereale), pranzul - ciorbita sau mancarice cu carne, sau pure cu ficatei - cina - iaurt sau ciorbita (daca nu a vrut-o la pranz), sau fructe, si iar lapte la culcare.

Alexia
pupici , pofta mare!
taki
Scris: Thursday, October 4, 2007 1:12 PM
Nivel

Ieri am papat:

300ml lapte la trezire
micul dejun: 1 felie de paine cu crema de branza, cereale Fitness ras cu lapte (preferatele Sashei)
pranz: mazare cu curcan
cina: iaurt cu visine
300ml lapte la culcare

marya28
Scris: Sunday, October 7, 2007 10:40 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/16/2007
Dimineata a mancat , piure de fructe (mar ,o banana,strugurii,juma de portocala) cu biscuitii si un iaurt.Pranz piure de cartofii cu friptura de pui si seara 300ml de lapte + ca mai toata ziua rontaie la grisine ,biscuiti si fructe .Azi i-am facut pandispanbottle bottle
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, October 8, 2007 8:40 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Tudor nu mai papa nimic in afara de dulciuri!!! Nu lapte, nu mancare gatita; doar fructe, iaurturi cu fructe, biscuiti si ... cam atat!banghead banghead banghead banghead banghead
Cred ca il las sa inflamanzeasca putin si poate revine la sentimente mai bune!!!! In plus, de azi revenim la rutina zilnica, dupa un week-end cam agitat!
taki
Scris: Monday, October 8, 2007 9:05 AM
Nivel

Sasha a papat ieri:

-o canuta de cereale cu lapte
-ciorbita acra cu pui si sarmale cu mamaliguta
-iaurt cu fructe

Intre mese rontaie biscuiti, un fruct: mai nou papam nectarie :010: .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.