Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Raportam si noi pe ziua de azi: -dimineata: cca. 200-250ml lapte, 3-4 felii de morcov, o felie de branza/cascaval moale, 1 felie salam uscat, cativa biscuiti...pana pe la pranz a mai mancat niste pepene, pufi si a baut multa apa si limonada. -pranz: un castronel de ciorbita de peste cu cartofi si cativa cartofi prajiti si felii de rosii din salata, suc de ananas si apa...de vreo 2 saptamani nu mai vrea sa tina barbitza si se mozoleste cand mananca ciorba precum o purcica, dar azi am convins-o s-o tina dupa ce le-am pus la toti barbite la gat ...sa vedem maine cum papam cu gradinita . -dupa-amiaza: un iaurt de baut, felii de morcovi, o para, pufi, o chifla si 1 cookie, apa. -seara: cativa cartofi prajiti ramasi de la pranz, o felie de branza/cascaval moale, a furat o rosie si-a mancat cam 1/2, 2 bucati pepene galben...la culcare n-a baut decat vreo 50ml de lapte, restul l-am pus la frigi pt. maine dimineata. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/1/2006 Mesaje: 140
| Karina pentru ca esti asa o papacioasa,ar trebui sa-i dai niste lectii si lui Nico ,care pana la acesta ora a mancat doar o bucatica de branza feliata si 2 lingurite de iaurt delicios si atat dupa ce toata noaptea m-a trezit de vreo 3 ori sa bea lapte |
|
| Ajutor...dati-mi niste sfaturi ca nu stiu ce sa mai fac cu Nico...de 1 saptamana numai mananca nimic stau si in genunchi in fata lui fac fel si fel de ischibitii dar degeaba,ia prima lingurita si pe urma numai vrea ,am incercat sa-i dau doar ce ii place mai mult dar nimic,inainte nu-i ajungeau 2 iaurturi ,acum insa daca mananca jumatate de iaurt e bine Astept niste sfaturi de la voi |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| off nu esti singura. Leea ne face zile fripte. |
|
| Greu tare,Nico pana la ora asta a mancat doar jumatate de banana pe la 11,acum ca sa nu-l culc cu stomacul gol i-am dat 180ml de lapte,nu stiu ce sa mai fac ,imi vine sa urlu de nervi cand vad ca nu mananca nimic |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| ati dat careva smochine la copii?ce stiti despre ele,sunt bune pt copii??am fost astazi iesiti pe undeva si am gasit si am mancat.la karina i-au placut ff mult,desi am scos in mare "samburii" aceia pe care ii are |
|
Inregistrat: 1/2/2007 Mesaje: 149
| Greu cu copii care nu prea mananca sau sunt mofturosi ca baietelul meu. Am avut saptamana trecuta zile mai bune...in ceea ce priveste pofta lui de mancare . Am ajuns la concluzia ca daca vrea mananca si gata ...nu mai pot . De la 6 luni de la inceputut diversificarii am aceeasi problema - felul in care mananca ...daca se poate spune ca mananca in unele zile. Asa ca Oana stai linistita ca nu esti singura care te apuca toate cele de nervi pe tema asta. Eu nu stiu ce sa mai fac de mancare ...sa ii plac binenteles. Mai aveti ideei de meniu ...unde as putea gasi ? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Eu am trecut iar pe borcanele Mananca bine dar e pretentioasa si cand nu mai stiu ce sa-i dau pac sar cu borcanelul ca ala il devoreaza intr-o secunda |
|
| Va anunt ca Nico a inceput sa pape din nou foarte bine ,iau dat caninii si 2 maselute si acum numai este mofturos la mancare,drept dovada va zic ce a papat ieri:
07-250ml lapte 09-2nectarine,un iaurt cremoso si fulgi de porumb 11-1 felie de paine cu 1 triunghi de branza topita 14-piure cu ficatei de pui 18,30-paste cu parmegiano 20-1banana 22,30-360ml lapte
azi a papat: 07-250ml lapte 10-un cremoso cu ceriale,1 nectarina si ce urmeaza sa-i dau nu stiu inca pofta mare la pitici
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Noua ne-a trecut marea pofta de mancare ca si cum n-ar fi fost si ne-am intors la vechile obiceiuri Se pare ca mai dau niste dinti... mai curg niste muci, asa ca azi a papat lapte si fructe... un iaurt... si rabdari prajite. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Miru isi pastreaza intact programul de masa: laptic noaptea doua biberoane (incalzite cu ea in brate ), micul dejun (ou cu 2 cremwusti, sau iaurt sau cereale), pranzul - ciorbita sau mancarice cu carne, sau pure cu ficatei - cina - iaurt sau ciorbita (daca nu a vrut-o la pranz), sau fructe, si iar lapte la culcare.
Alexia , pofta mare! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Ieri am papat:
300ml lapte la trezire micul dejun: 1 felie de paine cu crema de branza, cereale Fitness cu lapte (preferatele Sashei) pranz: mazare cu curcan cina: iaurt cu visine 300ml lapte la culcare
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/16/2007 Mesaje: 46
| Dimineata a mancat , piure de fructe (mar ,o banana,strugurii,juma de portocala) cu biscuitii si un iaurt.Pranz piure de cartofii cu friptura de pui si seara 300ml de lapte + ca mai toata ziua rontaie la grisine ,biscuiti si fructe .Azi i-am facut pandispan |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Tudor nu mai papa nimic in afara de dulciuri!!! Nu lapte, nu mancare gatita; doar fructe, iaurturi cu fructe, biscuiti si ... cam atat! Cred ca il las sa inflamanzeasca putin si poate revine la sentimente mai bune!!!! In plus, de azi revenim la rutina zilnica, dupa un week-end cam agitat! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Sasha a papat ieri:
-o canuta de cereale cu lapte -ciorbita acra cu pui si sarmale cu mamaliguta -iaurt cu fructe
Intre mese rontaie biscuiti, un fruct: mai nou papam nectarie :010: . |
|
|