Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Vai de mine, fetelor, nu ma speriati. Daca ne dispare si apetitul pentru laptic, nu stiu zau ce o sa facem.
Ieri Ruxy a mancat:
ora 08:00: mini-tartine cu Almette si cremvusti Forzoso ora 08:30 250 ml lapte ora 11:30 suc de fructe (fff. putin) ora 13:30 mancarica de dovlecei cu pui si smantana ora 19:00 o jum. de Danonino mic + o jum. de prajitura cu lapte si iaurt ora 22:00 270 ml lapte
Ceai muuuuult peste zi (si noaptea) - aprox. 750 ml |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| I-am facut azi lapte cu cereale si mar ras si cu chiu si vai a reusit sa pape. Nu-i place laptele....il intreb daca vrea lapte, iar el imi raspunde foarte vehement "nu, nu late"
Si cum azi am jucat in deplasare, la pranz a fost un snitel de pui si cartofi prajiti si salata mexicana Cina: iaurt si croissant
Intre, apa multa. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/30/2007 Mesaje: 34
| Noi am papat ieri asa: =la 9.00-un iaurt cu fructe =la 11.00-un mar mare cu 3 biscuiti =la 16.00-ciorbita cu painica =la 19.00-un iaurtel natural cu un biscuite =la 22.00-cereale cu lapte Si dupa fiecare masa si intre bem apa si mai rontaim cate o eugenia, o crocheta,cate putin fruct:801: si binenteles daca il adoarme mami si tatica.Daca il adoarme tati fara, dar mancam laptic dupa ce ne trezim,macar un pic de pofta. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| papacios pustiulica! Iulia un ticker la semnatura sa stim si noi varsta bb-ului se poate? |
|
| Pofta de mancare a lui V e ceva relativ, ba e, ba nu e , parca-am fi la alba-neagra. Mai precis, lapte nu, felul doi, la trezire...nu , dar la cina a facut din 2 una si a a mancat si cartofi cu snitel.... si iaurt
Deci, meniul pentru azi: mic dejun:mar, paine cu branza topita, cas, ceai supa de rosii felul 2, nu cina: cartofi cu snitel, iaurt |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/2/2007 Mesaje: 149
| Am si eu o intrebare fetele ...ati dat copiilor pulpa de pui afumata sau pastrama de pui? Eu am o problema cu al meu bb ca nu prea mananca orice...mai ales nu vrea sa manance ce este sanatos pt. el...si este atras de mancaruri nesanatoase din punctul meu de vedere...ex. afumaturi, salamuri, tocaturi... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| yulyana82n wrote:Am si eu o intrebare fetele ...ati dat copiilor pulpa de pui afumata sau pastrama de pui? Eu am o problema cu al meu bb ca nu prea mananca orice...mai ales nu vrea sa manance ce este sanatos pt. el...si este atras de mancaruri nesanatoase din punctul meu de vedere...ex. afumaturi, salamuri, tocaturi... Eu da,i-am dat. Cumpar din cand in cand cate o pulpita de pui sau curcan, in general pastrama si ii dau fie la micul dejun fie la un fel de mancare ce contine doar legume. Incerc sa ii dau insa numai de 2-3 ori maxim intr-o saptamana si saptamana urmatoare sa fac pauza. Si Cristina mea pare atrasa de mancaruri nesanatoase pt ea. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Si eu i-am dat. si mananca, nu are treaba. Nu ii dau des, ci o data la nu stiu cat timp... |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Miru a mancat ieri: 430 ml lapte (la 2 si la 6) ou cu 2 cremwusti la 8,30 ciorbita cu pui-pui la 12 orez cu fructe la 18 200 lapte la 21 Mananca bine fructe - piersica, pepene galben, kiwi intre mese, plus muuulta apa.
|
|
| Suntem si noi pe meniu de vara , adica fructe, multa apa sau ceai si papa mai putina. Asadar, lapte doua nectarine ciorbica, pana acum, urmeaza pui cu piure iaurt cu praji |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Nici Dor nu mai mananca bine... Dimineata lapte (2 portii!) pe la 11 - fructe ciorbita a sarit-o (a luat cateva linguri si gata), in schimb a papat 2 Danone delicios cu putin chec
Mai vedem spre seara.... Am facut niste pastrav la cuptor si poate am noroc! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Grasuna mea a papt ieri:
- 270ml lapte la trezire - ora 11 orez cu fructe - ora 14 un copan de pui cu legumele din supa - ora 19 iaurt cu fructe - 270ml lapte la culcare
Ziua bem santal de pere si multa apa |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| cute_baby_of_mine wrote:Nici Dor nu mai mananca bine......
Nici noi.
200 ml lapte la trezire si culcare, in rest numai iaurturi, creme de branza, branza de vaci, fructe...rar, ciorba sau alta mancare...Ieri de exemplu a papat paste bolognese si acum vreo 3 zile ciorba, in rest numai lactate. De baut, bea cam 1.5 l de apa pe zi. Sucuri nu bea, ceai nici atat. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Azi am papat:
- 330ml lapte la trezire - ora 10.30 jumatate de pachet de branza Mili cu 1 banana plus un iaurt mic cu zmeura - ora 15.30 1 felie de paine cu 1 borcanel de la Nestele cu pui si jambon - la cina servim orez cu lapte si capsuni de la Mili - si doza de lapte la culcare |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| noi ne-am bulit la propriu mesele si felurile mancate din cauza vacantei. singurele constante au ramas laptele de seara si de dimineata.
a inceput sa manance micul dejun cu noi, adica gusta din ce mancam noi (in Austria Dl Pepsi tragea la salamuri si sunca afumata ), la pranz, cu chiu cu vai manca un borcan de Nestle sau Hipp si cartofi prajiti din farfuria mea (cand mancam si eu asa ceva), pe la 5-6 un iaurt amarat cu insistente (fructe nici vorba, nici sa nu le mai vada), spre seara, la cina noastra mai servea si el din farfuria mea si la culcare lapte.
acum trebuie sa ma apuc iar de un regim de masa constant, o sa vb si cu pediatra in sensul asta ca vad ca nu se mai poate asa. |
|
|