Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Bine ai venit, Roxana! Pofta mare piticului! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Bine ai venit Roxana si pofta mare la pici!
Apropos de salata de vinete, am incercat si eu sa-i dau Mirunei putin, dar s-a inrosit la gurita si i s-au umflat buzele de ma speriasem. Am spalat-o bine si i-am dat apa multa si abia dupa cateva ore s-a linistit. Concluzia la noi - fara salata de vinete!
In rest papam destul de bine: laptic la 3 si la 7 = 400 ml iaurt - 150 g 1 banana si pufuleti 150 ml lapte inainte de somn urmeaza ciorbita de vita cu carne, budinca de vanilie, fructe si lapte
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Tudor a papat dimineata asa: - lapte - clatita cu branza - putin orez de la mine Afara a ras o banana. La amiaza omleta cu un crenwurst si Almette Pe la 4 lapte. Spre seara clatitute cu dulceata de afine si iaurt Seara lapte |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Pofta mare pitici
V a papat pana acum:
lapte mar si paine cu branza si unt, ceai cateva capsuni ciorbica de dovlecel
urmeaza
salata orientala iaurt cu , cozonac pepene galben, capsuni daca mai doreste |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ieri am papat asa:
trezire 250 ml lapte mic dejun: pastrama de pulpa de curcan si cornulet cu vanilie pranz: bors de manzat cu legume, compot de ananas gustare: iaurt Danonino cu branza, caise si banane cina: varza calita cu ciuperci si aripioare de pui la tava la culcare: 250 ml lapte. |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Bravo micilor "papaciosi". Sa o tineti tot asa.
Mie mi se pare ca Buburuxa nu se prea omoara cu mancarea in ultima vreme... De vina e si caldura, zic eu. Noroc cu lapticul, ca ne 'salveaza", altfel cred ca slabanogeam rau de tot.
Ieri, ca tot a fost in vizorul meu, Rux a mancat asa:
dimineata: prajiturica lapte cu iaurt + 250 ml lapte pranz: piept pui cu pilaf + rosie gustare seara: un Danonino mic seara: cereale iaurt cu capsuni (f. putin!) + 250 ml lapte
Peste zi cam 500-600 ml ceai.
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Pofta mare tuturor piticilor!
Nici Sara nu se prea "omoara" cu mancarea, azi a mancat asa: - 1 Danonino; - paste cu legume, vreo 15 linguritze; - 1 felie de sunca si cativa cartofi prajiti(din farfurie de la tati ) - 400 ml.suc de mere; - 200 ml.laptic. |
|
| Noi papam bine, dar nu mai vrem lapte Dimineata: un mar ras si doua guri de lapte Pranz: ciorba de fasole boabe La trezire: cartofi la cuptor si friptura de vitel cu busuioc Cina: iaurt mare si 2 biscuiti. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| sousourel wrote:Noi papam bine, dar nu mai vrem lapte ....
Nici Sara nu prea mai vrea lapte!La noi 200 ml.e tot laptele dintr-o zi. |
|
| Victor n-a mai baut 200 ml de mult timp, pentru orice inghititura trebuie sa ma rog de el....merge numai daca-l amestec cu cereale, dar parca nu-mi vine sa-i dau numai cereale in fiecare dimineata..... |
|
| sousourel wrote:Victor n-a mai baut 200 ml de mult timp, pentru orice inghititura trebuie sa ma rog de el....merge numai daca-l amestec cu cereale, dar parca nu-mi vine sa-i dau numai cereale in fiecare dimineata..... Incearca sa ii dai laptele in alt vas(nu stiu daca el a renuntat sau nu la biberon). Citisem undeva mai de mult ca o mamica care se confrunta cu aceeasi problema a gasit urmatoare solutie: baga biberonul intr-un ciorap viu colorat. Copilul plictisit de albul laptelui, era acum foarte incantat de culori si manca din nou cu placere. |
|
| Am trecut la multiple pahare cu pai, canitza , etc...inclusiv un strop de cacao i-am pus, sa-i schimbe culoarea, cum zici si tu....dar nu doreste mofturila. |
|
| sousourel wrote:Am trecut la multiple pahare cu pai, canitza , etc...inclusiv un strop de cacao i-am pus, sa-i schimbe culoarea, cum zici si tu....dar nu doreste mofturila. Atunci nu stiu ce sa mai zic. Succes cu suplinirea laptelui prin alte produse lactate. Si poate reusiti sa beti din noul lapte.
A! incearca sa i-l dai in castron cu paine sau mamaliga. Poate merge. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Nici Tudor nu mai vrea lapte! Din nicio canitza!
Dimineata papam acum paine cu unt si dulceata de cirese amare Pe la 10 - fructe la 14 - ciorbita Dupa amiaza tot felul de chestiute facute de mine in casa: strudel cu mere, placinta cu branza, etc. Seara, lapte, cu multa munca de convingere!
Si multa apa! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Andrei astazi are in program:
08:00 - 270ml lapte cu cereale 11:00 - 2 mere rase + 3 biscuitei 15:00 - mancarica de dovlecei cu rosii, ardei si pui + 1 iaurt 19:00 - 2 sandwichuri (almette si pate Forzoso) 21:30 - 270ml lapte cu cereale |
|
|