Alimentatie 1-2 ani - Ce mananca astazi copilul meu - Partea a 2-a
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cris-DL
Scris: Friday, June 1, 2007 8:23 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Fetelor, eu i-am dat Deei salata de vinete cu maioneaza in care am adaugat o lingura de iaurt (pt a fi mai usoara) si i-am mai facut o data salata de vinete amestecata cu maioneza vegetala.... cred ca aproape de 2 ani, 1 an si 10-11 luni parca, atunci i-am dat prima data.
Miri
Scris: Saturday, June 2, 2007 10:24 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Cris, buna idee sa adaugi iaurt!thumright
Lenus, cred ca e ok daca nu pui maioneza, doar un pic de smanatana!Doar sa nu provoace algeii vinetele, pentru ca si ele au seminte mici, ca si rosiile!scratch

Sara a avut azi in meniu:
- 1 banana si 200 ml suc de mere;
- 400 ml. laptic;
- ciorbitza de verdeturi cu smantana;
- sunca de pui;
- pop corn si 50 ml.gris cu lapte ras
sousourel
Scris: Wednesday, June 6, 2007 6:46 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Sara, pui, e bun pop-cornul? Si V e mare fanras
Vinetele sunt extrem de iritante chiar si pt mine uneori, la nivel bucal mai ales. Am evitat sa-i dau lui V, mai ales ca sunt si greu de digerat. Dar cred ca putin, de gust, n-are ce sa-i faca rau daca nu au maioneza.

Meniul lui V, in ultimul timp:
lapte, cu greuuff
mic dejun: paine cu branza/ unt/ sunca si fruct sau cereale cu lapte si fruct sau fulgi cu lapte si fruct: pepene galben, mar, caise.
pranz: supa/ ciorba cca 250 ml
felul doi: cas pane si ardei, legume inabusite in unt si piept de pui, mamaliga cu branza si smantana, piure de cartofi cu snitel, pilaf de pui.
cina: iaurt cu banana/ biscuite/ placinta
Miri
Scris: Wednesday, June 6, 2007 8:44 PM
Nivel

Bravo, V!Si bine ai revenit, mami!pupici

Sara a papat azi;
- sunca taita cubuletze si branza topita;
- 200 ml.laptic;
- crema de branzica de la Danonino- 2 cutiutze;
- legume inabusite;
- 400 ml.suc de mere;
- piscoturi ;
- 400 ml.laptic .
sousourel
Scris: Thursday, June 7, 2007 6:21 PM
Nivel

Multumesc pentru primirepupici

Mai Sara, tu cu V ati schimbat rolurile, vad la tine 600 ml de laptic, bravobravo ...in timp ce mofturila al meu nu mai vrea nici macar 100 de mluff
Miri
Scris: Thursday, June 7, 2007 8:58 PM
Nivel

Lasa, mami, ca azi a baut doar 200 ml de lapte!ras
sousourel
Scris: Thursday, June 7, 2007 9:19 PM
Nivel

Miri wrote:
Lasa, mami, ca azi a baut doar 200 ml de lapte!ras

"Doar-ul" vostru e un obiectiv pe care noi ne chinuim sa-l ajungem..., nu conteaza, recuperam cu iaurtras

Si ca sa intru in tema: azi, V a papat f putin lapte la trezire, cereale cu cirese si mar si lapte, la micul dejun, ciorba de conopida inainte de nani, cas pane cu salata yes la trezire, capsuni cate a gasit prin tufe si iaurt cu biscuiti si mar la cina.
Maria & Mario
Scris: Thursday, June 7, 2007 9:20 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Sara intradevar bea mult laptic. Maria ..... cam 450 ml , maxim 500 ml lapte . Si asta numai noaptea ! Singura !

Astazi a papat si mandra mea putintel mai bine ! Un iart acru , cu painitza si carnitza de pui, Un kiwi , seminte curatate de mine scratch , pilaf cu carnitza de pui , iar painitza , laptele , max 400 ml si cereale , fulgi de porumb , simpli , un castronel, cu manutza !

uff greu tare cu meniul la noi ! pale
Miri
Scris: Thursday, June 7, 2007 9:29 PM
Nivel

Oana, pai Maria chiar a mancat bine azi!

Sa va spun ce a papat printesa mea!ras
- 1/8 mar taiat cubuletze;
- 400 ml. suc de fructe;
- ciorbitza cu paine;
- 200 ml.laptic;
- 1 crema de branzica de la Danonino.
Si gata!sic
Kiki
Scris: Thursday, June 7, 2007 9:55 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Pofta mare, pitici! essen

Dav a papat azi:

lapte
2 iaurtele Casa Buna
1 castron ciorba cu painica
1 friptura vita la gratar cu painica
suc facut din banana + para + mar + lapte
lapte
Miri
Scris: Thursday, June 7, 2007 9:56 PM
Nivel

Bravo, Dav!thumleft
yulyana82n
Scris: Friday, June 8, 2007 8:02 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/2/2007
Am si eu o intrebare ...ce sunca folositi?Presupun ca de pui dar ce firma sau cum e ...baton ..vidata , feliata...Noi nu prea mancam orice si nu prea stiu ce sa ii mai dau.Incepusem sa ii dau pate de ficat de pui...ii place ff mult pe paine cu branza topita feliata. Dar cand gasisem ceva ce il atrage am auzit tot felul de lucruri ca nu este bun. Ii plac si crenwusti aceea de pui pt. copii si de aceia tot asa am auzit ca nu sunt buni. E greu ca nu ne plac iaurturile simple decat Danonino, branza cu smantana nu, cascavall nu, tot ce e alb in farfurie nu. Mancam ciorbica, si supa cand ne aducem aminte. Cereale de la Nestle atat, laptele dimineata si seara am lasat Milumil 3. Mananca 250ml dimineata si tot atat si seara la culcare , este mult pe zi?Mai mancam peste zi prajiturele facute sau cumparate , pufuleti sau biscuiti. Asta ca nu papam in afara de un vruct(mar, banana sau in compot ceva pasat cu banana...altceva nu), ciorbita , lapte si iaurtel mare lucru. Apa la cerere( ceai nu mai bea noaptea - se face de la caldura urat acum, si sucuri naturale .
yulyana82n
Scris: Friday, June 8, 2007 8:14 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/2/2007
Cum as ptea sa imi fac copilul sa aiba un orar zilnic de mese ...sau macar sa urmeze un meniu cat de cat? Cum as putea sa imi fac piticul sa pape si el fructe si legume de sezon..ca sunt...Si toate intrebarile zilnice se rezuma la papa la mine in fiecare zi cred. Bine ca nu mai ma stresez asa mult si m-am obisnuit , sa nu fac nervi bb2 dar poate aveti vreuna o metoda la ce ma agita de cand am adaugat papa pe langa tatza(de la 9 luni nu a mai vrut tatza)dar papa lapte. Daca iau biberon nu mai vrea ...nici din canita speciala , nici cana , nici pahar nimic.
MNiko
Scris: Friday, June 8, 2007 8:21 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Yulyana82n nu prea stiu cum sa te sfatuiesc, dar uite aici s-a mai discutat despre ORARUL MESELOR PE ZI .
Fiecare mamica a scris din experienta ei sau a dat vreun sfat la vreo intrebare. Poate te ajuta acest lucru.
Succes.
sousourel
Scris: Sunday, June 17, 2007 10:10 PM
Nivel

Noi suntem in razboi cu laptelebanghead si mofturile. Daca il tin in brate, isi bea laptele, daca sta la el in scaunel, dupa cateva gurite, e gata..nu mai vrearambo

Asa ca dimineata am trecut direct la micul dejun: iaurt cu branza de vaca, cereale si mar ras.
Banana
La pranz ciorba de cartofi.
La trezire (la ora 18what ) jumatate de pepene galben.
Inainte de nani, iaurt cu branzica de vazi si cativa biscuiti.

Ieri a fost ceva mai bine:
lapte
paine cu branzica topita si 2 piersici
ciorba de fasole verde
peste cu salata de orez, porumb si cruditati
iaurt cu biscuiti.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.