Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Mami, eu zic ca e ok!
Si sa vedeti ce a mancat Sara azi... - 200 ml.lapte; - 1 felie de sunca; - 300 ml.suc de fructe; - 200 ml.ceai; - cateva bucatzele de friptura si 2 bucatzi cartofi + 1 felie sunca - 200 ml.lapte. - 200 ml.ceai |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Vad ca bea multe lichide..posibil sa-i fie cald si nu prea foame, se intampla chiar si adultilor, nu? |
|
| sousourel wrote:Vad ca bea multe lichide..posibil sa-i fie cald si nu prea foame, se intampla chiar si adultilor, nu?
Da, mami! In plus, cam roade suzeta, de vreo trei zile. ea care nu o prea folosea in casa, doar la nani...daca nu i-o dau, isi baga cate 3-4 degete in guritza! |
|
| E rost de maselute?
|
|
| sousourel wrote:E rost de maselute?
Asa se pare... Cine stie?Ca eu imi vreau toate cele zece degete, intregi! |
|
| Aaaaaa, am inteles, cunoastem Pai atunci e de inteles si lipsa apetitului...poate maine va fi o zi mai buna |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| POfta mare, puiuti!
Dav ieri:
lapte - 6 30 (in somn) mic dejun: lapte cu nessquick pranz: ciorba cu painica amiaza: 2 danonino branzica de vaci lapte - culcare
Azi:
lapte - la trezire mic dejun: are in program cascaval + rosie + iaurt (dc mai e nevoie) pranz: ciorbica (max 100 gr) + cartofi la cuptor cu pui amiaza: iaurt / fructe / br de vaci cu fructe lapte - la culcare |
|
| Pofta buna si tie, Dav!
Sara a mancat: - lapte 200 ml.; - 1 mar ras + 2 bicuiti; - 1 ou papara + branza topita; - 200 ml.suc de fructe.
Mai urmeaza legume inabusite si danonino, plus lapte sau gris, deseara, in functie de cum papa restul. |
|
| Sa va fie de bine pitici
Am inceput si noi dimineata cu lapte,apoi mar si paine cu branza topita la micul dejun, ciorbica de vitel cu legume, si terci, ca nu-i pot zice altfel de morcov, pastai si salata verde cu ficat, la trezire. Seara iaurt si colac cu dulceata de struguri. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Mai dam si noi cu meniul pe aici:
dim: 1/2 felie de paine unsa cu peanut butter (intai lins peanut butterul si apoi mancat si painea), 1/2 felie de paine unsa cu Alouette si cateva felii de castraveti (dezlipit castravetii de sandwich, ros doar centrul, mancat sandwichul si cercurile de castravete puse inele pe degete )...pana-n pranz a bagat si-o banana si cateva bucati de pepene rosu, boabe de struguri; pranz: sticksuri, un mar, ca ne-a prins prin oras si am adus-o adormita acasa...dupa ce s-a trezit, pe la 4 si ceva a mancat de pranz: putina budinca de broccoli si mustar gol luat cu furculita ...un iaurt de baut, alune -n-a scapat taica-su de ea si i-a dat (spre surprinderea noastra le-a mestecat bine, nu s-a inecat), apa multa. seara: paine cu smantana :003:, n-a vrut mancare, ananas din compot cu zeama si cca. 200ml lapte . |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Am si eu o intrebare: de la ce varsta pot papa vinete? Ma refer la salata de vinete... |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Buna intrebare , Cute ! Eu nu i-am dat Mariei deloc ! Si o pregatesc destul de des. Sa vedem ce spun mamicile .... |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Hehe si eu am avut aceeasi intrebare ieri ca am facut salata de vinete,am vrut sa-i dau dar pana la urma nu i-am dat. |
|
| Deoarece sunt facute cu maioneza, nu cred ca salata de vinete e foarte indicata... Eu cred ca i-am dat o singura data Sarei, pe un miez de paine mic - mic, ca prea se uita la noi cum mancam.Dar atat! |
|
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Si daca nu pun maioneza? Ii pun o lingura de smantana in loc de maioneza. Are voie????? |
|
|