|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Bravo David, ai vazut ce buna papa ti-a dat mami?
Sara a minct azi: -200 ml lapte cu cereale; -1 iaurt+ 1/2 banana; -200g. ciorbita cu carne de vita+ paine; -150 ml.suc de portocale; -260 ml.gris cu lapte.
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/28/2006 Mesaje: 493
| taki rabdare multa cu sasha daca dau dintisori noi am avut 2 sap. de chin cu dintuci daria are 2 care au spart unu dupa altu si cred ca al 3 sta sa sparga a dormit saraca cu siringa de la nurofen in munuta cum o scapa incepea sa plamga pupici multi ca sa treaca |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Taty ma bucur pentru Karina ca este mult mai bine.Scuze ca-ti zic ,dar eu stiam ca atata timp cat bebe are diaree nu se da iaurt si mai ales sirop vitamine .Pentru ca ar produce si mai mult diaree.Asta era parerea medicilor,acum daca ti-a recomandat medicul tau faci cum crezi ca e mai bine... si multa sanatate Karinutei.
Kiki si noi tot asa le pasam cu furculita si am observat ca-i place mai mult asa si fructele le dam prin razatoare si-i plac ,pe cele cumparate sa nu le vada asa ca -i fac eu. |

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| [quote=Ely]Taty ma bucur pentru Karina ca este mult mai bine.Scuze ca-ti zic ,dar eu stiam ca atata timp cat bebe are diaree nu se da iaurt si mai ales sirop vitamine .Pentru ca ar produce si mai mult diaree.Asta era parerea medicilor,acum daca ti-a recomandat medicul tau faci cum crezi ca e mai bine... si multa sanatate Karinutei./quote]
Mie mi-a spus doctorita ca iaurtul e recomandat cand bebe are diaree, pentru refacerea florei intestinale. De siropel stiu ca provoaca scaune moi.
Bravo, David ai papat bine ca sa o linistesti pe mami, nu-i asa?
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| danab wrote:6.30 - 100 ml lapte 11.30 - 130 g desert cu bucatele de branzica Milli si 160 ml lapte
15 - ~ 75 g pure de legume cu carnita 19 - 110 ml lapte facut cu 60 ml de supa si 50 g frisca cu bucatele de branzica 23 - 170 ml lapte
Incet, incet revine la sentimente mai bune fata de lingurita.
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Pana acum, Dav a papat tot ce i-am dat:
- lapte 240 ml - fructe cu biscuti - 1 mar mic, o para si o nectarina mica + 5 biscuiti petit Beurre
In program mai avem pentru azi ciorbica (cu pui si legume) + painica si laptele de seara (240ml). Daca i-o mai fi foame dupa ciorba ii mai dau niste fructe, ca m-am gandit sa fac o pauza cu iaurtul sa nu ii dauneze (zilnic mananca cate 2 iaurturi de 175 gr si mi se pare cam mult) |
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Bravo, mititeilor. Vedeti ca se poate?
Dav si tu te-ai facut baiat cuminte. Bravo, pui. |

| Alina wrote:....
Dav si tu te-ai facut baiat cuminte. Bravo, pui.
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| nu stiu unde sa postez: aici sau la Traznai,perle...
medeea a papat azi factura de la mobil. Ei, nu toata, doar o "imbucatura" dar problema e ca nu i-am putut-o scoate din gurita si a inghitit-o.Sa speram ca n-o sa se constipe |
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| codruta wrote:nu stiu unde sa postez: aici sau la Traznai,perle... medeea a papat azi factura de la mobil. Ei, nu toata, doar o "imbucatura" dar problema e ca nu i-am putut-o scoate din gurita si a inghitit-o.Sa speram ca n-o sa se constipe
Uite asa ai o scuza si nu o mai platesti, |
|

| Intrucat s-au strans peste 700 de postari si este greu de citit de catre un membru nou, acest subiect va fi inchis.
Va invit sa continuam discutiile aici: http://forum.7p.ro/Default.aspx?g=posts&m=78068&goto#78068 |
|
|