Alimentatia sugarului de la 10-12 luni.
Subiectul anterior · Subiectul urmator
papi
Scris: Sunday, January 14, 2007 12:28 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/12/2007
multumim. exersam, exersam, dar pare ca mai e mult pana scapam de blender. nu se ineaca cu bacatelele mai mari, dar cum le simte, in loc sa le mestece, le scoate cu limba afara si inghite numai ce e pasat. pana la urma tot ea castiga pt ca la un moment dat cedez nervos, bag blenderul in functiune si asa terminam si noi masa. asta e. pediatra mi-a spus sa ma calmez pt ca multi copii incep sa mestece abia cand le dau maselutele.
Alina
Scris: Sunday, January 14, 2007 2:33 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Sasha si Clara, mancati foarte bine. S-o tineti tot asa. bravo bravo
taki
Scris: Sunday, January 14, 2007 4:15 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
papi wrote:
pediatra mi-a spus sa ma calmez pt ca multi copii incep sa mestece abia cand le dau maselutele.

Hmmm, atunci Sara, fetita lui Miri, care nu are dintisori ( ai inteles bine, nu masele )la 1 an si ceva, dar mesteca? uff oare scratch Nu cred ca trebuie sa asteptam sa iasa maselele ca sa-i nu-i mai dam mancare pasata.scratch Poate ma insel!uff
taki
Scris: Sunday, January 14, 2007 4:15 PM
Nivel

Alina wrote:
Sasha si Clara, mancati foarte bine. S-o tineti tot asa. bravo bravo

Multumim!pupici
taki
Scris: Thursday, January 18, 2007 3:11 PM
Nivel

Noi am inceput sa mancam macaroane cu branzica la cuptor.essen Nu mi-a venit sa cred ca a manacat! yes
Miri
Scris: Thursday, January 18, 2007 7:58 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2006
taki wrote:

Hmmm, atunci Sara, fetita lui Miri, care nu are dintisori ( ai inteles bine, nu masele )la 1 an si ceva, dar mesteca? uff oare scratch Nu cred ca trebuie sa asteptam sa iasa maselele ca sa-i nu-i mai dam mancare pasata.scratch Poate ma insel!uff

Taki, ai dreptate!Sara mesteca bucatele mai mari de mult timp,eu de pe la 7 luni am inceput sa-i dau mancare zdrobita cu furculitza!dance
papi
Scris: Thursday, January 18, 2007 9:48 PM
Nivel

taki, nu am zis ca toti copii incep sa mestece abia cand le dau maselutele. pur si simplu, pediatra cand m-a vazut asa disperata ca fii-mea nu mesteca, a incercat sa ma linisteasca spunandu-mi sa nu o fortez pt ca multi bebei incep sa mestece abia cand le apar maselutele. bineinteles ca nici eu nu astept pana atunci, ci incerc sa o dezvat treptat de blender, dar m-am mai linistit.
si eu am o cunostinta care pt ca nu a apucat sa cumpere blender pana a inceput diversificarea, i-a dat copilului mancarea zdrobita cu furculita de la 5 luni. cand a vazut ca bebele papa asa fara probleme, nici nu a mai cumparat blender.
taki
Scris: Friday, January 19, 2007 2:15 AM
Nivel

Papi, mult succes in continuare si stai linistita ca o sa pape si Clara pasat cu furculita...trebuie doar sa fie pregatita!

Pupici dulci de aici!pupici
papi
Scris: Friday, January 19, 2007 9:03 AM
Nivel

multumesc taki.

pupici pupici pupici
mihaela75
Scris: Saturday, January 20, 2007 12:17 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
hehe, intram si noi la bebici de 10 luni , adica trecuti de 9fool Si stam cam asa:
Papam firmiturele.Carnita facuta firmituri, painica, cartofel si tot ce se poate firmituriza pune mami pe tava si fetita culege cu degetelele si hap in gurita .La capitolul" papa" stam bine, avem noi la capitolul "miscare" ceva restantebataus mancarea pasata mi-o refuza de mult, am mai scris de asta dar acum sunt mai linistita ca mesteca si inghite mai bine.firstprize
Miri
Scris: Saturday, January 20, 2007 8:23 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2006
Bravo Daria!thumleft
Tina
Scris: Sunday, January 21, 2007 2:20 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Eu o inteleg pe Papi foarte bine, deoarece sunt in aceiasi situatie si eu cu BriBri, nu vrea mai mare neam....scoate din gura, isi face de voma, si multe alte trucuri bine stiute de ea. Si pediatra mea la fel mi-a zis, ca unii copii incep sa pape mai mare dupa ce apar maselutele ( JESUS HELP US ) sa vina mai repede atunci. Si mai tare ma oftic ca din acest motiv nici nu am ce noutati sa-i mai introduc in meniu, ca doar nu o sa-i fac macaroane piure la blender hohot sau mai stiu eu ce ... asa ca avem un meniu de bebitza inca. nervi
Felicitari mancaciosilor !!!!! thumright
taki
Scris: Monday, January 22, 2007 3:55 AM
Nivel

Bravo, Daria!

Bri,te puapacim si asteptam sa ne dai vesti bune, sa ne spui ca nu-ti mai place papica pasata.essen
Claura
Scris: Monday, February 26, 2007 8:36 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/26/2007
Matei al meu, care are 10 luni, nu este deloc mofturos, mananca orice ii dau, bineinteles tot ce ii este permis pt varsta lui.
Dimineata, la ora 6.30-7 laptic de la san
la ora 11-11.30 banana cu branzica cu smantana, sau mar ras amestecat cu 3 lingurite de cereale,
Pranzul la noi este pe la ora 2.30-3, cand intre timp mai trage un pui de somn si vin si surioarele lui de la scoala, si consta in ciorbica de zarzavat, cu carnita de pui sau cu perisoare, sau supica de pasare cu galusti. Felul doi nu mai apuca sa manance, ca e calic si isi umfla burtica doar cu ce ii dau prima data.
Searape la 7, mananca iaurt cu biscuiti sau cu cereale, daca nu a mancat de dimineata, sau cartofi piure, sau piure de spanac, orez, dupa care e disperat, ficatel etc.
Si pe la 11-11.30 nelipsitul laptic de la tatica, fara de care nu adormim...
sousourel
Scris: Monday, February 26, 2007 8:50 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Am comis-o si am postat de doua ori..sic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.