Alimentatia lauzei
Subiectul anterior · Subiectul urmator
janissa
Scris: Friday, August 15, 2008 3:32 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Avand in vedere ca se tot spune ca ce mananca mama influenteaza bebelusul, vreau sa stiu voi cele care alaptati ce ati mancat, ce nu?.
Eliza mea are o luna si o alaptez, dar nu stiu de ce sa ma feresc... voi ce ziceti?
oanalaurisa
Scris: Friday, August 15, 2008 3:50 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
janissa wrote:
Avand in vedere ca se tot spune ca ce mananca mama influenteaza bebelusul, vreau sa stiu voi cele care alaptati ce ati mancat, ce nu?.
Eliza mea are o luna si o alaptez, dar nu stiu de ce sa ma feresc... voi ce ziceti?

Fereste-te de bauturile carbogazoase si de legume cum ar fi mazarea,fasolea,varza,de bauturile care contin cofeina (cola,cafea,ceai negru sau ceaiuri la plic,pentru ca aproape toate ceaiurile de fructe la plic contin cofeina),ciocolata,cacao...
Roxanel
Scris: Friday, August 15, 2008 7:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Eu cand am fost insarcinata am mancat absolut de toate iar in perioada alaptarii la fel. Fiica-mea nu a suferit nici de dureri de burta, nici de altceva. Poate sa zic ca se constipa putin cand mancam eu branza telemea dar in rest nimic. Hai sa zic ca evitam cofeina caci stiam ca trece in lapte dar in rest liber la toate.
t-mihaela
Scris: Friday, August 15, 2008 8:35 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Si eu tot asa, i-am invatat din pantec cu toate gusturile, recunosc ca in timpul alaptarii daria cam facea urat dupa varza si fasole dar c'est la vie, are mama niste luptatori si invingatori acum firstprize
janissa
Scris: Saturday, August 16, 2008 7:22 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
oanalaurisa wrote:

Fereste-te de bauturile carbogazoase si de legume cum ar fi mazarea,fasolea,varza,de bauturile care contin cofeina (cola,cafea,ceai negru sau ceaiuri la plic,pentru ca aproape toate ceaiurile de fructe la plic contin cofeina),ciocolata,cacao...

mmmmm mi-e cam greu sa renunt la ciocolata.... nervi
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.